Habertürk 15.11.2012

15 Kasım 2012 günlük burç yorumları

Bugün astrolojik açıdan sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte 15 Kasım 2012 günlük burç yorumunuz..

KOÇ burcu 15 Kasım 2012 yorumu

15 Kasım 2012 günlük burç yorumları

Bugün, hızlı yapınızla dış ortamlarda birçok işinizi halledebilirsiniz. Anlamak ve gerçekten bilmek istediğiniz çok şey olabilir. Yakın çevrenizdeki insanlardan alacağınız destek sizi çok mutlu edecek.

BOĞA burcu 15 Kasım 2012 yorumu

Neler yaşadığınızı başkalarıyla paylaşmak size iyi gelecek çünkü, her şeyi içinizde saklamaya meyillisiniz. Ortaklaşa para alanlarınızda yarım kalanları tamamlamak ve halletmek için harekete geçebilirsiniz.

İKİZLER burcu 15 Kasım 2012 yorumu

Sevdiğiniz kişiyle; ilişkiniz, hayatınız ve işleriniz üzerine konuşmalar yapabilirsiniz. Sizi ilgilendiren ve önünüzdeki dönemde hayatınızı değiştirecek kararlardan herkesi haberdar etmek istiyorsunuz.

YENGEÇ burcu 15 Kasım 2012 yorumu

Bugün davranışlarınızı ve alışkanlıklarınızı değiştirme isteğiniz fazla olabilir. Oldukça iyimser etkiler altındasınız. Fırsatlarla dolu bir dönemde olduğunuzu fark edin. İşlerinizi gün içinde tamamlayın.

ASLAN burcu 15 Kasım 2012 yorumu

Bugün aşk hayatınızda eğlenceli ve özgür tavırlarınızla hareket etmek isteyebilirsiniz. Kafanıza takılan bazı sorunları ve konuları halledebilirsiniz. İş alanlarınızda ilginç gelişmeler oluşacak.

BAŞAK burcu 15 Kasım 2012 yorumu

Evinizde ailenizle bir arada olmanın keyfini çıkaracağınız bugün, harcamalarınızla ilgili olarak önemli konuşmalar gündeme gelebilir. İş alanlarınızda, yoğunluk ve sakinlik arasında gidip geliyorsunuz.

TERAZİ burcu 15 Kasım 2012 yorumu

Bugün, çevrenize umut ve güzellik dağıtabilirsiniz. Gün içinde parasal konuşmalar gündeme gelebilir. Kararsızlığınızı yakın çevrenize danışarak yeneceksiniz. Maddi konulardaki şansınız artacak.

AKREP burcu 15 Kasım 2012 yorumu

Bugün maddi konularda kafa patlatabilir, yapacaklarınızla ilgili olarak kendinizi ortaya koyabilirsiniz. Sevdikleriniz size yol gösterebilir. Gün içinde yapacağınız harcamaları abartmamaya çalışmalısınız.

YAY burcu 15 Kasım 2012 yorumu

Bugün kendinizle ilgili konuşmak ve sorunlarınızı, içinizde tuttuklarınızı anlatmak derdindesiniz. Sizi dinleyecek bir insandan öğrenecekleriniz var. Özel hayatınızda duygusal konuları abartmayın.

OĞLAK burcu 15 Kasım 2012 yorumu

Kafanıza takılan sorular, geçmişte yolculuk yapmanıza neden olabilir. İş konularında ve özel hayatınıza dayalı konuşmalarda abartmamaya özen gösterin. Eski arkadaşlarınızdan haberleriniz olacak.

KOVA burcu 15 Kasım 2012 yorumu

Bugün, geleceğinize yönelik konuşmalarınız artabilir. İşinizle ilgili önemli kararlar alma aşamasında olabilir veya yaşayacağınız bir olayın bazı şeyleri daha rahat algılamanızı sağlayacağını görebilirsiniz.

BALIK burcu 15 Kasım 2012 yorumu

Hayattan alacağınız keyif sizi mutlu ederken, tüm yıl boyunca yaşadığınız deneyimler gözünüzün önünden geçebilir. Yeni bir işle uğraşmaktan veya yeni sorumluluklar üstlenmekten vazgeçmiyorsunuz.

Hande Kazanova
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER