@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 15.07.2014

15 Temmuz 2014 günlük burç yorumları

Bugün hayal kurabilir, ilham alabilir, aşık olabilirsiniz, ama gerçekçi olmanız zor. Astroloji uzmanı Asude Argun'un 15 Temmuz 2014 günlük burç yorumları Pudra.com'da.

Yükselen burcunuza göre okumanızı tavsiye ederiz.

15 Temmuz 2014 günlük burç yorumları

Koç burçları ve yükseleni Koç olanlar
(21 Mart-19 Nisan)
Bugün kolay konsantre olamayıp, çabuk dağılabilirsiniz. O yüzden detaylı işlere girişmemelisiniz. Hatta mümkünse olayları akışına bırakıp, geri planda durmak çok daha iyi gelecek. Şartların bir müddet daha sizden yana olmadığını görmelisiniz. Manevi konulara yönelerek endişelerden kurtulabilirsiniz.

Boğa burçları ve yükseleni Boğa olanlar
(20 Nisan-20 Mayıs)
Sosyal platformlara adım atmak için bugünü değerlendirmelisiniz. Arkadaşlarınız sayesinde gelecek günlerde daha öne çıkacak fırsatları şimdiden yakalayabilirsiniz. Maddi, manevi gelişime açıksınız. Ancak bunu arkadaşlarınızla değerlendirmelisiniz. Tek başınıza davranmak yerine kalabalıklar içinde olmalısınız.

İkizler burçları ve yükseleni İkizler olanlar
(21 Mayıs-20 Haziran)
İşinizle ilgili önemli gelişmeler ortaya çıkabilir. Saygınlığınızı gösterebileceğiniz fırsatları iyi değerlendirmeli, hedeflerinize varmak için hızlı davranmalısınız. Toplumsal arenada yerinizi alırken bakışları üstünüze kolayca çekebilirsiniz. Müdürünüz, yöneticiniz ya da üstlerinizle bağlantılarınız artacak.

Yengeç burçları ve yükseleni Yengeç olanlar
(21 Haziran-22 Temmuz)
Hukuksal, akademik, basın yayınla ilgili işleriniz varsa kolayca yol alabilirsiniz. Hatta tanıştığınız yeni kişiler farklı fikirler vererek, ufkunuzu genişletebilir. İnternetten, medyadan kolaylıkla alabileceğiniz bilgilerle yeni bağlantılar kurabilirsiniz. Yurt dışı, yabancılar, uluslararası konulara önem vermelisiniz.

Aslan burçları ve yükseleni Aslan olanlar
(23 Temmuz-22 Ağustos)
Bugün hem maddi konulara ağırlık vermeli, hem de manevi konulara yönelmelisiniz. Özellikle gizli kalmış, merak ettiğiniz alanlara dedektif gibi yaklaşabilirsiniz. Ancak başkalarının işine fazlaca burnunuzu sokup risk almamalısınız. Borç, alacak gibi maddi konulara da dikkat etmelisiniz.

Başak burçları ve yükseleni Başak olanlar
(23 Ağustos-22 Eylül)
Bugün başkalarına bağlı olarak reaksiyon verebilirsiniz. Özellikle eşiniz, partneriniz ilgi odağınız olacak. Onun duygusal iniş çıkışına ayak uydurmalı, tek başınıza karar almaktan uzak durmalısınız. Böylece aradığınız sinerjiyi kolayca yakalayabilirsiniz. Aksi halde eleştiriye açık bir hale gelebilirsiniz.

Terazi burçları ve yükseleni Terazi olanlar
(23 Eylül-22 Ekim)
Gün boyunca bütün işler sizin başınıza kalabilir. Erkenden önlem almalı, pratik olmaya özel önem vermelisiniz. Yardımcılarınızın sorunlarını çözmeniz de gerekebilir. Böylece hayatınızda küçük düzenlemeler yapabilirsiniz. Bu yorucu şartlar altında sağlığınızı da ihmal etmemelisiniz. Yaptırmanız gereken kontrolleri unutmamalısınız.

Akrep burçları ve yükseleni Akrep olanlar
(23 Ekim-21 Kasım)
Gün içinde oldukça hareketli olabilirsiniz. Kendinizi mutlu hissedecek konulara yönelebilirsiniz. Boş zaman yaratıp hobilerinizle ilgilenebilirsiniz. Bekarsanız aşk hayatınız, çocuklarınız varsa onlarla bağlantınız sizi neşelendirecek. Ancak konu maddi konulara gelince risk alıp bonkör davranmamalısınız.

Yay burçları ve yükseleni Yay olanlar
(22 Kasım-20 Aralık)
Hem işteki gelişmeleri takip etmeniz, hem de evdeki sorumlulukları ihmal etmemeniz gereken bir gündesiniz. Özellikle aile büyüklerinizle ilgili konuları atlamamalısınız. Sorumluluklarınızı yerine getirdikten sonra kendinizi rahat hissedebilirsiniz. Evinizle ilgili konularda hassasiyet göstermelisiniz.

Oğlak burçları ve yükseleni Oğlak olanlar
(21 Aralık-19 Ocak)
Yakın çevrenizdeki hareketlilik sebebiyle çabuk dağılabilir, konsantre olmakta zorlanabilirsiniz. Çalan telefonlara, ard arda gelen mesajlara cevap verirken enerjiniz düşebilir. Alacağınız kararlar, atacağınız imzalarda da dikkatli olmalısınız. Sözlerin, imaların nereye gittiğini görmelisiniz.

Kova burçları ve yükseleni Kova olanlar
(20 Ocak-18 Şubat)
Bugün harcama yapmak yerine biriktirmeyi seçmelisiniz. Zorunlu haller dışında cebinizdekilerin değerini bilmeli, harcamamalısınız. Kaynaklarınızı, yeteneklerinizi, değerlerinizi gözden geçirirseniz daha karlı çıkabilirsiniz. Hatta bütçenizi kontrol etmek, ödeme planı çıkarmak işe yarayacak.

Balık burçları ve yükseleni Balık olanlar
(19 Şubat-20 Mart)
Gün içinde doğal olarak ön planda olabilirsiniz. Kendiniz, sağlığınız ve kılık, kıyafetinizle ilgilenebilirsiniz. Kendinize yatırım yapmanız gereken konuları unutmamalısınız. Şimdi kendinize zaman ayırmaya özen göstermelisiniz. Tabii ki eşinizi, partnerinizi, ortağınızı da düşünmelisiniz.

Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun

15 temmuz gunluk burc


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER