@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 16.08.2013

16 Ağustos 2013 günlük burç yorumları

Etrafınızla uyum yakalamak için çok uygun bir gündesiniz. Canlı, iyimser ve girişken bir yapıyla birlikte, gücünüzü hedeflerinize uygun yönlendirebilirsiniz. Astroloji Uzmanı Asude Argun'un günlük burç yorumları Pudra.com'da!

Yükselen burcunuza göre okumanızı tavsiye ederiz.

16 Ağustos 2013 günlük burç yorumları

Koç burcu ve yükseleni Koç olanlar: (21 Mart - 19 Nisan)
Bugün değerlerinizin, felsefik görüşünüzün, din ve inanç sisteminizin beslendiği bir gün. Yüksek öğrenimle ilişkili konularda çalışmalar yapmanız söz konusu olabilir. Basın, yayın, yurtdışı ve medya alanında hareketliliklerle karşılaşmanız olası. Gün içinde uzun seyahatler ya da ruhsal öğretiler için planlar yapmanız mümkün.

Boğa burcu ve yükseleni Boğa olanlar: (20 Nisan - 20 Mayıs)
Ortaklaşa kazançlarınızı sabitlemek istediğiniz bir gün içinden geçmektesiniz. Kaynaklarınızı bir potada toplamak, eşinizin, ortağınızın parasından yararlanmak, değerlendirmek için çalışma yapabilirsiniz. Borç ve alacaklarınızı, kredi kartınızı kontrol etmeniz, tutumlu davranmanız yerinde olacaktır.

İkizler burcu ve yükseleni İkizler olanlar: (21 Mayıs - 20 Haziran)
Eşiniz ya da partnerinizle uyum ve denge yakalamak için güzel fırsatlar elinize geçecek. Eğer kişisel bir danışmanlık almak istiyorsanız, bu olumlu etkilerden yararlanabilirsiniz. Gün boyu ilişkiler, diploması, anlaşmalar ön planda olacak. Bu sayede kendinizi mutlu ve huzurlu hissedeceksiniz.

Yengeç burcu ve yükseleni Yengeç olanlar: (21 Haziran - 22 Temmuz)
Yanınızda çalışanlardan, elemanlarınızdan yana hareketli ama huzurlu bir gün geçireceksiniz. Ofisinizdeki işlerinizi sabitleyip, rahat edebilirsiniz. Sağlığınızla, beslenmenizle ilgilenmek için de olumlu etkiler taşımaktasınız. Evcil hayvanlarınız varsa onlarla beraber olmak sizi sakinleştirecek.

Aslan burcu ve yükseleni Aslan olanlar: (23 Temmuz - 22 Ağustos)
Aşktan yana şanslı bir gündesiniz. Hayattan daha zevk aldığınızı, huzuru ve mutluluğu yakaladığınızı düşüneceksiniz. Küçük eğlencelere, tiyatro, sinema gibi etkinliklere katılmak için uygun fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Boş zamanlarınızı değerlendirirken, hobilerinizle uğraşırken mutlu olacaksınız.

Başak burcu ve yükseleni Başak olanlar: (23 Ağustos - 22 Eylül)
Eviniz, ailenizle ilgili konularla uğraşırken kendinizi mutlu ve sakin hissedeceksiniz. Ailenizden, atalarınızdan kalan konular gündeme gelebilir. Toprakla, bahçeyle uğraşmak istemeniz olası. Fırsat bulursanız piknik yapmak size oldukça iyi gelecek. Ekoloji ve çevre korumayla ilgili düşüncelerinizi somutlaştırabilirsiniz.

Terazi burcu ve yükseleni Terazi olanlar: (23 Eylül - 22 Ekim)
Aklınıza gelen fikirleri, düşünceleri somutlaştırmak için güzel bir günden geçmektesiniz. Yazmak, konuşmak ve iletişim günün ana konularını oluşturuyor. Yakın çevrenizle, kardeşlerinizle veya komşularınızla alakalı konularla ilgilenebilirsiniz. Her konuda hareketliliğiniz artsa da kendinizi daha rahat ve dingin hissedeceksiniz.

Akrep burcu ve yükseleni Akrep olanlar: (23 Ekim - 21 Kasım)
Bugün parasal konular ve finansal kaynaklarınız gündeme gelecek. Kendinizi maddi açıdan sağlama alma hissiyle hareket edebilirsiniz. Anlamlı bulduğunuz maddi değerlere, kayıp ve kazançlarınıza ilişkin olaylar gündeme gelecek. Bütçenizi korumanız, harcamalarınıza dikkat etmeniz yerinde olur.

Yay burcu ve yükseleni Yay olanlar: (22 Kasım - 20 Aralık)
Bugün doğuştan gelen yeteneklerinizi sergilemek için karşınıza güzel fırsatlar çıkabilir. Siz de kendinizden emin, mutlu ve sakin bir şekilde ön planda olmaktan mutlu olacaksınız. Kişiliğiniz, görünümünüz ya da mizacınızla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Kısacası bugün sizin gününüz.

Oğlak burcu ve yükseleni Oğlak olanlar: (21 Aralık - 19 Ocak)
Hayallere, iç aleminize daldığınız, hatta biraz da dağıldığınız bir günde, kendinizi huzursuz hissetmeniz olası. Gerçeklerden kaçmak, yalnız kalmak da isteyebilirsiniz. Özveri ve fedakarlıkta bulunmanız gereken konulara yoğunlaşacaksınız. Kendinizi kapatılmış, kısıtlanmış, mahkum hissedebilirsiniz. En iyisi geride kalmış konuları ele almak olacak.

Kova burcu ve yükseleni Kova olanlar: (20 Ocak - 18 Şubat)
Uzun zamandır gitmediğiniz bir kulübe, derneğe gitmek, arkadaşlarla bir araya gelmek için oldukça güzel bir gündesiniz. İşinizden kazandığınız gelirlerle ilgili olumlu gelişmelerle de karşılaşabilirsiniz. Ümitleriniz, gelecek hayalleriniz desteklenecek ve beslenecektir. Çeşitli öğütler ve nasihatler alabilirsiniz.

Balık burcu ve yükseleni Balık olanlar:(19 Şubat - 20 Mart)
İşinizin ön plana gelmesi, toplum içinde kendinizi göstermeniz sizi mutlu edecek. Patronunuz, müdürünüz ya da yöneticinizle ilişkilerinizin gündeme gelmesi mümkün. Hedefleriniz ve sorumluluklarınızla ilgilenmeniz gerekebilir. Bunları yaparken yüksek bir güç göstereceksiniz. Performans ve dayanıklılığınızın en üst düzeyde olacak.

Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.asudeargun.com
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun
twitter.com/AsudeArgun


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER