@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 16.06.2014

16 Haziran 2014 günlük burç yorumları

Haftanın ilk iş gününü sosyalleşmeye ve arkadaşlarınıza ayırmalısınız. Astroloji uzmanı Asude Argun'un 16 Haziran 2014 günlük burç yorumları Pudra.com'da.

Yükselen burcunuza göre okumanızı tavsiye ederiz.

16 Haziran 2014 günlük burç yorumları

Koç burçları ve yükseleni Koç olanlar
(21 Mart-19 Nisan)
Sosyal platformlar içinde olmaktan zevk duyabilirsiniz. Arkadaşlarınızla birlikte olmak, size iyi gelecek. Onlardan gelen öğütleri ciddiye almanız, gelecek günlerde yapacağınız projeler için önem taşıyacak. Birlikte hareket etmenin keyfini çıkarmalısınız. İyimserliğiniz birçok kişinin dikkatini çekebilir.

Boğa burçları ve yükseleni Boğa olanlar
(20 Nisan-20 Mayıs)
Kariyeriniz, işiniz için elinizden geleni yapmalısınız. Ne zamandır ihmal ettiğiniz hayat planlarını revize etmek, yenileri için adım atmak uygun olacak. Önemli kişilerle bir arada olabilir, önemli haberler alabilirsiniz. Ne kadar büyük düşünür, büyük hareket ederseniz o kadar yararlı olacak.

İkizler burçları ve yükseleni İkizler olanlar
(21 Mayıs-20 Haziran)
Gün içinde hukuksal konular da gelişmeler olabilir. Yeni kişilerle tanışabilir, olayları farklı açıdan değerlendirebilirsiniz. Daha iyimser, olumlu ve girişimci olabilirsiniz. Yurt dışı, yabancılar ya da uzak yollarla ilgili de değişiklikler gündeme gelebilir. Her anlamda kendinizi geliştirmek için adım atmanızı öneririm.

Yengeç burçları ve yükseleni Yengeç olanlar
(21 Haziran-22 Temmuz)
Gün içinde borç, alacak gibi maddi konular gündeme gelebilir. Eskiden kalmış vergi, sigorta, prim gibi ödemeleri kontrol etmeniz yerinde olur. Birileriyle beraber hareket etmeniz ortak harcamaların üstünüze kalmaması için faydalı olacak. Zararlı çıkmamak için iyimserliğinizi abartmamalısınız.

Aslan burçları ve yükseleni Aslan olanlar
(23 Temmuz-22 Ağustos)
Dikkatinizi eşinize vermenizi öneririm. Tek başınıza hareket etmek yerine ortak karar almak işlerinizi kolaylaştıracak, sizi rahatlatacak. Ortaklaşa çalışıyorsanız ortağınıza da önem vermelisiniz. Kısaca gün içinde karşı tarafın nabzını tutmak durumunda kalabilirsiniz.

Başak burçları ve yükseleni Başak olanlar
(23 Ağustos-22 Eylül)
Bugün sağlığınız için yapmak istediklerinizi ön plana almalısınız. Gerekli kontrolleri yaptırmanız sağlığınıza destek olacak, endişelerinizi geride bırakacak. Bir yandan da gündelik ihtiyaçlarınızı gözden geçirmelisiniz. Yaşadığınız ya da çalıştığınız ortamı düzenlemek için pratik olmalısınız.

Terazi burçları ve yükseleni Terazi olanlar
(23 Eylül-22 Ekim)
Kendinizi göstermek için fırsatlar sizden yana olacak. Hobi ve sanat gibi kişisel uğraşlara zaman ayırabilirsiniz. Spor yapabilecek, isteklerinizle ilgilenebileceksiniz. Aşk hayatınızda da güzel gelişmeler olabilir. Bugün hayatın tadını çıkarmaya özen göstermelisiniz, ancak abartılı davranmamanızı öneririm.

Akrep burçları ve yükseleni Akrep olanlar
(23 Ekim-21 Kasım)
İşte yoğun çalışsanız bile dikkatinizi eve vermeniz gerekebilir. İşleri hızla yerine getirmeniz, sizi rahatlatacak. Ailenizin, ebeveynlerinizin ihtiyaçlarını görmezden gelmemelisiniz. Biraz kendinize vakit ayırma şansınız olursa, evde zaman geçirmeniz iyi gelecek.

Yay burçları ve yükseleni Yay olanlar
(22 Kasım-20 Aralık)
Gün içinde pek çok kişiyle görüşebilirsiniz. Yapacağınız görüşmelerden, telefon konuşmalarından ya da toplantılardan farklı bilgiler öğrenebilirsiniz. İletişim gücünüzü göstermeniz yararlı olacak. Kısa seyahatler ya da komşuluk ilişkileri de kendinizi geliştirmenize yardımcı olabilir.

Oğlak burçları ve yükseleni Oğlak olanlar
(21 Aralık-19 Ocak)
Gün içinde kaynaklarınızı gözden geçirmenizi tavsiye ederim. Elinizdeki parayı, bütçenizi, maaşınızı kontrol etmeli, harcamalarınızı azaltmalısınız. Yapacağınız alışverişleri iyi belirlemeli, ihtiyacınızdan fazla şeyler satın almamaya özen göstermelisiniz. Elinizdekileri korumalı, hatta artırmalısınız.

Kova burçları ve yükseleni Kova olanlar
(20 Ocak-18 Şubat)
Kendinizi, yeteneklerinizi doğal olarak ortaya koyacak ve bakışları üstünüze toplayacaksınız. Yakın çevrenizin ilgisini çekebilirsiniz. Ancak sağlığınızı da ihmal etmemeli, olumlu koşulları iyi değerlendirmelisiniz. Bugün kendinizi için başlatacağınız şeyler, uzun soluklu olacak.

Balık burçları ve yükseleni Balık olanlar
(19 Şubat-20 Mart)
Hayatın karmaşası sizi yorabilir, endişelerinizi artırabilir. Kontrol etmekte zorlanacağınız olaylar üzülmenize sebep olabilir. Ancak olayları akışına bırakıp, kontrol etme arzunuzu baskılayabilirseniz, korkulacak bir şey olmadığını görebilirsiniz. Enerjinizi manevi konulara yöneltmenizi öneririm.

Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER