Habertürk 16.11.2012

16 Kasım 2012 günlük burç yorumları

Burcunuza göre aşk, iş, eğitim konularında bugün neler yaşanacak? Astrolojik açıdan bizi neler bekliyor? 16 Kasım 2012 günlük burç yorumları Pudra.com'da.

KOÇ burcu 16 Kasım 2012 yorumu

16 Kasım 2012 günlük burç yorumları

Sabah saatlerinde dış ortamlarda bulunmak ihtiyacınız yüksek olacak. Öğleden sonra iş alanlarınızda hırslı yapınızı ortaya koyabilirsiniz. İş alanlarınızda ani davranış değişiklikleri başkalarını şaşırtabilir.

BOĞA burcu 16 Kasım 2012 yorumu

Bugün erken saatlerde kafanız para konularına takılı olurken, öğleden sonra seyahatler, medya, yabancılarla ilişkiler ve eğitim konuları ve bu alanlardaki ilişkileriniz devrede olabilir.

İKİZLER burcu 16 Kasım 2012 yorumu

Özel hayatınızda oldukça hareketli ve hırslı bir yapı sergileyebilirsiniz. Öğleden sonra gizemli olayları sevecek, hayatı farklı gözlerle sorgulamaya başlayacaksınız. Kendinizi ortaya koymakta zorlanabilirsiniz.

YENGEÇ burcu 16 Kasım 2012 yorumu

Bugün, özel hayatınızda, kalabalık yerlerde tartışmamaya veya sinirli olmamaya özen gösterin. Duygu değişimleri öğleden sonra sizi zorlayabilir. Ayrıca özel hayatınız ve ikili ilişkileriniz önem kazanmaya başlayacak.

ASLAN burcu 16 Kasım 2012 yorumu

Sabah saatlerinde eğlenceli başlayan gününüz öğleden sonra yapmanız gerekenleri ön plana çıkartabilir. Tanımadığınız veya sizi tanımayan insanlara karşı anlayışla yaklaşmayı deneyin. Sinirinizi kontrol etmelisiniz.

BAŞAK burcu 16 Kasım 2012 yorumu

Bugün, aşk hayatınızda veya çocuklarınızla ilgili konularda tutkularınız devreye girebilir, sabırsız ve anlayışsız tutumlar içerisinde olabilirsiniz. Karşılık beklemeden sevmeyi öğrenmeniz gerekebilir.

TERAZİ burcu 16 Kasım 2012 yorumu

Bu sabah yakın çevrenizle iletişiminiz yüksek olacak. Evinizde ve aile hayatınızda sevdiğiniz insanla sürtüşmeler ve sorunlar yaşayabilirsiniz. İlişkinizde tansiyonlu durumlar ortaya çıkabilir.

AKREP burcu 16 Kasım 2012 yorumu

Bugün özellikle öğleden sonra, iş yaptığınız insanlarla olan iletişiminizde biraz anlayışsız ve sabırsız etkiler altında olabilirsiniz. Yine yakın çevrenizin sağlığıyla ilgili konular ortaya çıkabilir.

YAY burcu 16 Kasım 2012 yorumu

Parasal konular ve maddi alanlardaki ilişkileriniz devreye girmeye başlıyor. Bugüne özel olarak parasal konularda birtakım zorlanmalarınız olabilir. Biraz daha sakin durmalısınız.

OĞLAK burcu 16 Kasım 2012 yorumu

Bugün, eviniz ve ailenize karşı biraz sabırsız ve anlayışsız etkiler altında olabilirsiniz. İlişkilerinizde tansiyon çıkabilir. Rahatlamaya ve kendinize daha fazla özen göstermeye çalışacağınız bir dönem içerisindesiniz.

KOVA burcu 16 Kasım 2012 yorumu

Sabah saatlerinde arkadaşlarınızla iletişiminiz ön planda olacak. Bugün, yalnızlığı sevdiğiniz için iletişim halinde olacağınız insanları anlamakta zorlanabilir, kolay öfkelenmelere açık olabilirsiniz.

BALIK burcu 16 Kasım 2012 yorumu

Hızlı başlayan gününüz, öğleden sonra yerini arkadaş ortamlarınıza bırakabilir. Bugün, sosyal ortamlarda, para konuları sinirlerinizi zıplatabilir. Arkadaş ortamlarınızda gereksiz tepkiler verebilirsiniz.

Hande Kazanova
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER