Habertürk 16.01.2012

16 Ocak 2012 günlük burç yorumları

Bugün sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte bugünkü burç yorumunuz..

KOÇ burcu 16 Ocak 2012 yorumu

16 Ocak 2012 günlük burç yorumları
Haftaya özel hayatınız veya ortaklı işleriniz ön planda olarak başlayacaksınız. Bugün iş ortamlarınızda hisleriniz ve düşünceleriniz çakışabilir, önemli tahminler yapmaktan ve kararlar almaktan kaçınmalısınız.

BOĞA burcu 16 Ocak 2012 yorumu
Bugün iş ortamlarınızda duygularınız rasyonel çalışacak, olması gerektiği şekilde tepkilerinizi göstermekte zorlanabilir, kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. Seyahate yönelik işlerinizde ayrıntıları gözden kaçırmayın.

İKİZLER burcu 16 Ocak 2012 yorumu
Haftaya, özel hayatınız ve yaratıcılığa dayalı işlerinizle başlıyorsunuz. Bugün özel hayatınızda kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. Önemli kararlar alırken, ortaklaşa para konularında doğru tahminler yapamayabilirsiniz.

YENGEÇ burcu 16 Ocak 2012 yorumu
Haftaya, ev hayatınız aktif olarak giriş yapıyorsunuz. Duygusuzmuşsunuz gibi gözükmeniz mümkün. İnsanlarla aranıza bir duvar çekmiş gibi algılanacaksınız. Halbuki, sorumluluklarınızı tamamlamak derdindesiniz.

ASLAN burcu 16 Ocak 2012 yorumu
Bugün iletişime yönelik konularda ve yakın çevre ilişkilerinizde soğuk ve mesafeli bir tavır sergileyebilirsiniz. Özellikle iş yaptığınız insanlarla diyaloglarınıza dikkat edin. Aklınız iş ortamlarınızdan çok özel yaşantınızda.

BAŞAK burcu 16 Ocak 2012 yorumu
Bugün maddi konularda zorlanmalarınız, üzerinizde yetersizlik hissini doğurabilir. Sadece maddi alanlarınız değil, aynı zamanda sahip olduklarınız da bu etkiden nasibini alacak. Aile yaşantınızdaki güzel gelişmelere odaklanın.

TERAZİ burcu 16 Ocak 2012 yorumu
Haftaya şartlar sizin lehinizde olarak başlıyorsunuz, yine de bugün sorumluluklarınız sizi fazlasıyla yorabilir. Duygularınızı istediğiniz alanlara kanalize etmekte zorlanabilirsiniz. Size destek veren birçok insan var.

AKREP burcu 16 Ocak 2012 yorumu
Birçok konuda geçmişle karşılaştırma yapıp kendinizi yetersiz hissedebilirsiniz. Yakın çevrenizle iletişiminizde yanlış anlaşılmalar görülebilir. Sahip olduklarınızın değerini bilirseniz, olumsuz etkilerden kurtulabilirsiniz.

YAY burcu 16 Ocak 2012 yorumu
Bugün sorumluluk bilinciyle hareket edeceksiniz. Grupsal ortamlarda ve arkadaş çevrenizde duygularınızı ifade etmeniz mümkün olmayabilir. Kendi kendinize yetmek hayattan alacağınız keyfi ikiye katlayacak.

OĞLAK burcu 16 Ocak 2012 yorumu
Haftaya sosyal çevrenizdeki oluşumlarla giriş yapacaksınız. Bugün iş ortamlarınızda sorumluluklarınız biraz ağır gelebilir. Duygusal olarak tepkilerinizi göstermekte zorlanabilirsiniz. Çevrenize uyum sağlamakta zorlanabilirsiniz.

KOVA burcu 16 Ocak 2012 yorumu
Bugün dış dünyaya yansıttığınız enerji, biraz karamsar olabilir. Her şeyi kendinizin hallettiğini düşünebilir, çevrenizden destek göremediğiniz için içerleyebilirsiniz. Grupsal çalışmalarda şansın sizden yana olduğunu bilin.

BALIK burcu 16 Ocak 2012 yorumu
Bugün ortaklaşa para konularında ciddi ve biraz karamsar tavırlar sergileyebilirsiniz. Üzerinize almanız gerekenden daha fazla sorumluluk almaya kalkışmayın. İş ortamlarınızdaki ilişkileriniz size yol gösterebilir.

Hande Kazanova
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER