@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 17.08.2013

17 Ağustos 2013 günlük burç yorumları

Olayların üstüne daha kararlı gidebilirsiniz. Endişelerden kurtulmak için daha gerçekçi olmanızda fayda var. Astroloji Uzmanı Asude Argun'un günlük burç yorumları Pudra.com'da!

Yükselen burcunuza göre okumanızı tavsiye ederiz.

17 Ağustos 2013 günlük burç yorumları

Koç burcu ve yükseleni Koç olanlar: (21 Mart - 19 Nisan)
Bugün sizin için sahnede olma zamanı. Kendinizi rahatça ifade edecek, önemli kişilerin dikkatini çekeceksiniz. Saygınlığınızı artırmanın yolunu bulmanız zor değil. Özellikle işinizle ilgili fırsatları iyi değerlendirdiğiniz takdirde kalıcı başarılar elde etmeyi başarabilirsiniz. Hedeflerinizi ortaya koymak için kararlı olmanızı öneririm.

Boğa burcu ve yükseleni Boğa olanlar: (20 Nisan - 20 Mayıs)
Yurtdışı bağlantılı işler sayesinde yeni kişilerle tanışabilirsiniz. Farklı pencerelerden farklı bir bakış açısı yakalamanız da mümkün. Özellikle internet gibi sınır tanımayan bilgi araçları sizi yeni dünyalara taşıyacak özelliklere sahip. Hayata yukarıdan bakarak daha ilahi ve felsefik olarak değerlendireceksiniz. Şartları ileri gitmek için kullanmanız olumlu sonuçlar doğurur.

İkizler burcu ve yükseleni İkizler olanlar: (21 Mayıs - 20 Haziran)
Borç ve alacak gibi konularla yakından ilgilenmeniz gerekebilir. Partnerinizden alacağınız desteğe güvenmeden, ayaklarınızın üzerinde ilerlemeniz iyi olacak. Alacağınız riskleri iyi değerlendirmenizde fayda var. Zorunlu haller dışında cerrahi operasyon gerektiren konulardan uzak durmanızı öneririm.

Yengeç burcu ve yükseleni Yengeç olanlar: (21 Haziran - 22 Temmuz)
Bugün tek başınıza hareket etmek pek mümkün olmayabilir. Karşınızdakilerle uyum sağlamalı, onların kurdukları plana ayak uydurmalısınız. Duygu birliği yapmanın çok yararını göreceksiniz. Böylelikle kendinizi daha güvende, rahat ve konforlu hissedebilirsiniz. Aksi takdirde eleştirilere açık olmanız gerektiğini unutmayın.

Aslan burcu ve yükseleni Aslan olanlar: (23 Temmuz - 22 Ağustos )
Günü ilk saatlerinden itibaren iyi planlamalı, detayları akışına bırakmadan gözden geçirmelisiniz. Yakınlarınızdan veya astlarınızdan destek isteyip, işbirliği sorunlara çözüm bulabilirsiniz. Sağlığınızı, hijyeninizi de unutmamanız gerek. Hatta beslediğiniz evcil hayvanlarla da ilgilenmek için oldukça uygun bir gün olabilir.

Başak burcu ve yükseleni Başak olanlar: (23 Ağustos - 22 Eylül)
Gün içinde kendinize vakit ayırma şansınız olabilir. Uğraştığınız bir hobiniz varsa güzel şeyler yapabilirsiniz. Yaratıcılığınızı yüksek bir seviyede göstermek sizin için zor olmayacak. Yanı sıra güzel bir film seyretmeniz ya da hoşunuza giden bir gösteriye katılmanız da mümkün. Hayatın zevklerine yakın olduğunuz bugünü kendinizi şımartmak için kullanabilirsiniz.

Terazi burcu ve yükseleni Terazi olanlar: (23 Eylül - 22 Ekim)
Ev içindeki sorumluluklarınız işinizdeki sorumluluklarınızı perdeleyebilir. Sorumluluklarınızı çözümleyerek daha rahat hareket edeceksiniz. Özellikle ebeveynlerinizle diyaloglarınızı iyi ayarlamanızı öneririm. İhmal ettiğiniz konulara daha pratik bir şekilde yaklaşmanızda yarar var. Duygularınızı yakınlarınızla paylaşmanız onları da mutlu edecektir.

Akrep burcu ve yükseleni Akrep olanlar: (23 Ekim - 21 Kasım)
Yakın çevrenizdeki hareketlilik sizin için keyifli olacak. Pek çok ziyaretçi, art arda gelen telefonlar, mesajlar gününüzü hareketlendirmeye yetecek. Yeni bilgiler öğrenmeniz olası gözüküyor. Hatta bu hızlı trafikte ne zamandır almak istediğiniz bir şeyleri satın alıp, iyi bir ticaret yapabilirsiniz. Ancak bu hareketlilikle ifadelerinizi kontrol etmeniz yerinde olur.

Yay burcu ve yükseleni Yay olanlar: (22 Kasım - 20 Aralık)
Maddi konular bugünde gündeminizde önemli bir yer tutacak. Mümkün olduğunca harcama yapmak yerine, gelirlerinizi kontrol etmeli, bütçenizi düzenlemelisiniz. Alışverişlerinizi sonraki günlere ertelemeniz ticari açıdan daha olumlu sonuçlar yaratacak. Bugün kaynaklarınızı korumanız sizin için daha doğru gözüküyor.

Oğlak burcu ve yükseleni Oğlak olanlar: (21 Aralık - 19 Ocak)
Gün içinde kişisel bakımınıza, kılık, kıyafetinize, sağlığınıza yönelik işleri yapmanız daha kolay olacak. Kendinizi daha net ortaya koyabilecek, dikkatleri üzerinize toplayabileceksiniz. Tabii ki ilişkiler de bundan nasibini alacak. Doğal olarak ön planda olacağınız bugünü kendi lehinize kullanmanızda fayda var.

Kova burcu ve yükseleni Kova olanlar: (20 Ocak - 18 Şubat)
Gün boyunca güvenlik ihtiyacınız öne çıkabilir, ancak kendinizi pek rahat hissetmeyebilirsiniz. Ters giden işler ahenginizi bozup, tadınızı kaçırabilir. En iyisi olayları akışına bırakmanız, boşa kürek sallamamanızdır. Sonraki günlerde ihtiyacınız olacak enerjiyi kendinize saklamanızı öneririm. Sabırlı olmanızın karşılığını göreceksiniz.

Balık burcu ve yükseleni Balık olanlar:(19 Şubat - 20 Mart)
Dostlarınızdan duyduğunuz lafları dikkate almanız gerek. Belki de aradığınız çözüme ilişkin altın öğütler onlardan gelecek. Sosyalleşmeniz sayenizde kendinizi daha iyimser ve umutlu hissedeceksiniz. Gelecek günlere ilişkin planlar yapmanız mümkün. Hatta işten elde ettiğiniz kazançları gözden geçirmek yerinde olacaktır.


Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.asudeargun.com
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun
twitter.com/AsudeArgun


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER