@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 15.08.2014

17 Ağustos 2014 günlük burç yorumları

Sorumlulukların ağırlık kazandığı bir günü sizi bekliyor. Astroloji uzmanı Asude Argun'un 17 Ağustos 2014 günlük burç yorumları Pudra.com'da.

Yükselen burcunuza göre okumanızı tavsiye ederiz.

17 Ağustos 2014 günlük burç yorumları

Koç burçları ve yükseleni Koç olanlar
(21 Mart-19 Nisan)
Bugün harcamalarınız, masraflarınız artabilir. Alışveriş yapmanız gerekirse önceliği ihtiyaçlarınıza vermeli, gereksiz alışverişlerden kaçınmalısınız. Bütçenizi kontrol etmeli, maaşınızı, masraflarınızı gözden geçirmelisiniz. Kaynaklarınızı iyi koruduğunuz takdirde kendinizi daha huzurlu hissedeceksiniz.

Boğa burçları ve yükseleni Boğa olanlar
(20 Nisan-20 Mayıs)
Gün içinde kendinizle ilgilenmelisiniz. Sağlığınıza özen vermelisiniz. Kişisel isteklerinize zaman ayırmanız, bakımınıza öncelik vermeniz yararlı olacak. Yeteneklerinizi doğal olarak sergileyecek, bakışları üstünüzde toplayacaksınız. İlişkinizi geliştirmek için bu şartları kolaylıkla kullanabilirsiniz.

İkizler burçları ve yükseleni İkizler olanlar
(21 Mayıs-20 Haziran)
Tatil gününü fırsat bilerek kendinizi olayların akışına bırakmalısınız. Geçmiş zamanları gözden geçirip, tecrübelerinizden yararlanabilirsiniz. Korkularınızın üstüne gitmeli, olayların altındaki gerçekleri görmelisiniz. Kendinizi arındırmak için biraz inzivaya çekilmeli, sabırla olayları değerlendirmelisiniz.

Yengeç burçları ve yükseleni Yengeç olanlar
(21 Haziran-22 Temmuz)
Gelecek günleri planlamak için tatil gününü değerlendirmelisiniz. Hayallerinizi, umutlarınızı gözden geçirmek, arkadaşlarınızın da yardımıyla organize etmek için fırsatlar yakalayabilirsiniz. Sorumluluklarınızı unutmadan, hedefe yönelik davrandığınızda hem maddi, hem manevi anlamda karlı olacaksınız.

Aslan burçları ve yükseleni Aslan olanlar
(23 Temmuz-22 Ağustos)
Tatil günü bile olsa aklınız işte olacak. Hatta belki çalışmanız da gerekebilir. Önem verdiğiniz projelere yoğunlaşabilir, yapmak istediklerinize odaklanabilirsiniz. Ayrıca sizin için önemli kişilerle birlikte olabilir, saygınlığınızı artırabilirsiniz. Kısacası günü tatil rehavetiyle geçirmeniz pek mümkün olmayacak.

Başak burçları ve yükseleni Başak olanlar
(23 Ağustos-22 Eylül)
Uzak yerlerdeki kişilerle görüşme imkanı bulabilirsiniz. Uluslararası konulara da yoğunlaşabilirsiniz. Tanışacağınız yeni kişilerden farklı fikirler edinebilirsiniz. Kendinizi bir üst basamakta değerlendirme şansı elde edebilirsiniz. Maddi ve manevi anlamda gelişeceğiniz şartları değerlendirmelisiniz.

Terazi burçları ve yükseleni Terazi olanlar
(23 Eylül-22 Ekim)
Olayların perde arkasını düşünmek için vaktiniz olacak. Özellikle ortaklaşa konularda gizli, gizemli kalmış konulara odaklanmak isteyebilirsiniz. Ortağınızın ya da tersine rakibinizin özel konuları dikkatinizi çekebilir. Ancak bu kadar kişisel alana girerken risk almamaya, negatiflerden uzak durmaya özen göstermelisiniz.

Akrep burçları ve yükseleni Akrep olanlar
(23 Ekim-21 Kasım)
Tatil gününüzü eşinizle birlikte geçirmeye özen göstermelisiniz. Onun ne zamandır ihmal ettiğiniz isteklerini görmezden gelmemelisiniz. Birlikte yapacağınız planlar kendinizi daha iyi hissetmenize ve sinerji yaratmanıza sebep olacak. Evliliğinizi ya da birlikteliğinizi güçlendirebilirsiniz.

Yay burçları ve yükseleni Yay olanlar
(22 Kasım-20 Aralık)
Herkes tatil yaparken siz detaylı işlerle uğraşıp kendinizi yorabilirsiniz. Başkalarına hizmet etmek, yardımcı olmak zorunda kalabilirsiniz. Pratik, verimli olmak için kendinizi yıpratmamalı, size yardımcı olabilecek kişilere ulaşmalısınız. İyi bir iş bölümüyle daha hızlı hareket edebilirsiniz.

Oğlak burçları ve yükseleni Oğlak olanlar
(21 Aralık-19 Ocak)
Tatil gününün en şanslısı olduğunuzu bilmelisiniz. Kendinize ve sevdiklerinize zaman ayırabileceksiniz. Spor yapabilir, kendinizi daha zinde hissedebilirsiniz. Eğlenceli yerlere gidebilir, sanatsal performanslar seyredebilirsiniz. Hiçbir şey yapmasanız da bulunduğunuz yerde hayatın tadını çıkabilirsiniz.

Kova burçları ve yükseleni Kova olanlar
(20 Ocak-18 Şubat)
Pazar tatilini fırsat bilip, ev içinde yapmanız gereken işlere odaklanmalısınız. Ailenizin ihtiyaçlarını gidermek, sorumlulukları yerine getirmek sizi rahatlatacak. Büyüklerinizle birlikte olmak, onlarla ilgilenmek ruhunuza da iyi gelecek. Kendinizi rahatlamış, hafiflemiş hissedeceksiniz.

Balık burçları ve yükseleni Balık olanlar
(19 Şubat-20 Mart)
Yakın çevrenizle hızlı bir iletişim içinde bulunacağınız bir gündesiniz. Kısa yolculuklar, ziyaretler sayesinde pek çok şey öğrenebilirsiniz. Yeni bir kitap ya da dergi bile hayatınızı renklendirecek. Kardeşlerinizle görüşebilir, komşularınıza uğrayabilirsiniz. Etrafınızdaki hareketlilikle canlanacaksınız.

Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun

17 agustos gunluk burc harita


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER