Habertürk 17.12.2012

17 Aralık 2012 günlük burç yorumları

Bugün sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte, 17 Aralık 2012 günlük burç yorumunuz.

KOÇ burcu 17 Aralık 2012 yorumu

17 Aralık 2012 günlük burç yorumları

Bugün arkadaşlıklarınız ve sosyal hayatınız göz önünde olacak, arkadaşlarınızla planlar yapabilirsiniz. Fikirsel olarak geniş yürekli olacağınızdan yakınlarınıza tutmayacağınız sözler vermemeye çalışın.

BOĞA burcu 17 Aralık 2012 yorumu

Kafanız başka işlerle meşgulken, bugün iş hayatınızda bireysel tavırlarınızla önemli kararlar alabilirsiniz. Ortaklaşa para konularında bilinçli adımlar atın, altından kalkamayacağınız işlerden uzak durun.

İKİZLER
burcu 17 Aralık 2012 yorumu

Bugün kafanızı rahatlatmak için farklı yöntem ve metotlara başvurabilirsiniz. Özel hayatınızda sevdiğiniz insan için yapacaklarınız abartılı ve fazla olabilir. Tutamayacağınız sözlerden uzak durmalısınız.

YENGEÇ burcu 17 Aralık 2012 yorumu

Haftaya daha çok maddi ve ortaklaşa değerler üzerinde durarak başlayacaksınız. İş hayatınızda istediğiniz türden gelişmeler yaşanabilir. Bazı iş konularında aşırı iyimserlikle hareket edebilirsiniz.

ASLAN burcu 17 Aralık 2012 yorumu

İş ortamlarınızdaki hareketlilik süredursun, aklınız ve gönlünüz sevdiğiniz insanla bir arada olmaktan yana olacak. Bugün, sevdiğiniz insanla sosyal ortamlarda düşündüklerinizi uygulamak isteyeceksiniz.

BAŞAK
burcu 17 Aralık 2012 yorumu

Bugün koşturmanız ve iş hayatınızda tamamlamanız gereken konu ve olaylar ön planda olacak. Kontrolcü yönlerinizi gevşetip, olayları dışarıdan izlemelisiniz. Ailenizle birbirinizi anlayacaksınız.

TERAZİ burcu 17 Aralık 2012 yorumu

Yoğun aile yaşantınız sizi bazı noktalarda boğuyor olabilir. Aşka, eğlenceye veya yaratıcılığa ihtiyacınız var. Duygusal bir insan olarak, mantığınızla hareket ettiğiniz müddetçe daha az zarar göreceksiniz.

AKREP burcu 17 Aralık 2012 yorumu

Bugün ev ve aile hayatınızla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Kendinizle ilgili öğrenmeniz gereken daha çok şey var. Parasal konularda abartılı davranışlardan, çok açılmaktan kaçınmalısınız.

YAY burcu 17 Aralık 2012 yorumu

Yakın çevre ve akrabalarınızın problemleri ve sorunları üzerine eğilebilirsiniz. Bir araya gelemediğiniz kişilerle hayatı paylaşma ihtiyacınız yüksek olacak. Özel hayatınızda kendinizi mutlu hissedeceksiniz.

OĞLAK burcu 17 Aralık 2012 yorumu

İstek ve beklentilerinizin yüksek olduğu bugünlerde, somut şeyler elde etmek istiyorsunuz. Sadece bir işi yapmak size yeterli gelmeyecek. Fikirleriniz sizi olmayacak noktalara taşıyabilir.

KOVA burcu 17 Aralık 2012 yorumu

Bugün, daha mutlu, bireysel ve rahat etkiler altındasınız. Geleceğinize dair güzel konu ve olaylar hayatınızda şekillenmeye başlıyor. Sosyal ortamlarda yaratıcılığınız ve keyfiniz yerinde olabilir.

BALIK burcu 17 Aralık 2012 yorumu

Bu kadar sosyallik ve paylaşım sizi biraz yormuş. Bugün bazı konularda duygularınızı göstermekten çekinebilirsiniz. İş alanlarınızda vereceğiniz sözlere dikkat edin, abartmaya müsait olacaksınız.

Hande Kazanova
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER