Habertürk 17.10.2012

17 Ekim 2012 günlük burç yorumları

Burcunuza göre aşk, iş, eğitim konularında bugün neler yaşanacak? Astrolojik açıdan bizi neler bekliyor? 17 Ekim 2012 günlük burç yorumları Pudra.com'da.

KOÇ burcu 17 Ekim 2012 yorumu

17 Ekim 2012 günlük burç yorumları

İletişime ve yazıma dayalı işlerinizde abartılı davranışlar içinde olacaksınız. Keyfiniz size büyük adımlar attırabilir. Büyümeden ve genişlemeden önce koşullarınızı gözden geçirmeyi unutmayın.

BOĞA burcu 17 Ekim 2012 yorumu

Özel ilişkilerinizin detayları hayatınızda daha fazla yer edinecek. Hayattan alacağınız keyif size düşüncesizce para harcattırabilir. Sevdiğiniz insana çeşitli sürprizler yapıp onu mutlu etmek isteyebilirsiniz.

İKİZLER
burcu 17 Ekim 2012 yorumu

İş ve ev hayatınızda güzel gelişmelerin yaşanacağı bir gün olabilir. Aşırı abartılı davranışlardan özellikle aile hayatınızda kaçınmanız gerekecek. Bolluk ve bereketin arttığı bir hafta yaşayacaksınız.

YENGEÇ burcu 17 Ekim 2012 yorumu

Yakın çevreniz için yapacağınız harcamaları ve olumlu ilişkilerinizi özellikle bugün abartmamaya çalışın. Kendinizden çok başkalarını düşünüyorsunuz. Hayata yaklaşımınız mantıklı ve çözümcü olacak.

ASLAN
burcu 17 Ekim 2012 yorumu

Bugün, sosyal çevreniz için kesenin ağzını açacaksınız. Harcamalarınız artabilir. Arkadaş ortamlarınızdan fayda sağlayacağınız bir dönemdesiniz. Kendi hayatınız için alacağınız sorumluluklar artıyor.

BAŞAK
burcu 17 Ekim 2012 yorumu

İş hayatınızda abartıdan kaçının zira alacağınız tekliflerle ayaklarınız yerden kesilebilir. Kendinizi birçok konuda oldukça şanslı hissedeceksiniz. İletişim gerektiren alanlarınız açısından hızlı bir gün olacak.

TERAZİ burcu 17 Ekim 2012 yorumu

Seyahat halindeyseniz bugün harcamalarınızda aşırıya kaçmamaya özen gösterin. Başkalarına yardım etme konusunda cömert olabilirsiniz. Parasal konulara yaklaşımınız çözümcü ve pratik olacak.

AKREP
burcu 17 Ekim 2012 yorumu

Sosyal ortamlarınız için kesenin ağzını çok açmamalısınız. Katılacağınız davetlerde veya organizasyonlarda çevrenizden göreceğiniz desteklerle kendinizi çok iyi hissedeceksiniz. Hayatınız değişiyor.

YAY burcu 17 Ekim 2012 yorumu

İş alanlarınızda ve toplum içinde ortaklaşa hareket edeceğiniz konularda şanslı etkileriniz devam edecek. Bu aşırı iyimserliğin gerek iş alanlarınızda gerekse özel hayatınızda çok öne çıkmasına izin vermeyin.

OĞLAK
burcu 17 Ekim 2012 yorumu

Kariyeriniz açısından karşınıza çıkacak fırsatları gözünüzde çok büyütmeden adımlar atmaya çalışın. Oldukça şanslı etkiler altındasınız ama hâlâ mızmızlanacak bir şeyler bulmayı başarıyorsunuz.

KOVA
burcu 17 Ekim 2012 yorumu

Bugün, sevdikleriniz ve eğlence hayatınız için yapacağınız harcamalar devrede olabilir. Kendinizi birçok konuda çok iyi hissedeceksiniz. Kariyer hayatınızda önemli sorumluluklar üstleneceksiniz.

BALIK burcu 17 Ekim 2012 yorumu

Özel hayatınızda abartılı davranışlardan uzak durun. Geleceğinize yönelik adımlarınız hızlanıyor. Yabancı insanlar için sorumluluklar üstleniyorsunuz. Aile ortamlarınızda kendinizi şanslı hissedeceksiniz.

Hande Kazanova
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER