@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 16.09.2013

17 Eylül 2013 günlük burç yorumları

Oldukça hassas bir gündesiniz. Kendinizi daha fedakar ve iyilik sever hissedebilirsiniz. Kolay dağılmamak için sorumluluklarınızı ihmal etmemelisiniz. Astroloji Uzmanı Asude Argun'un günlük burç yorumları Pudra.com'da!

Yükselen burcunuza göre okumanızı tavsiye ederiz.

17 Eylül 2013 günlük burç yorumları

Koç burcu ve yükseleni Koç olanlar: (21 Mart - 19 Nisan)
Sosyal olarak kendinizi geliştirebileceğiniz bir gündesiniz. Arkadaşlarınız arasında yer alabilir, gruplara katılabilir, gelecek günleri birlikte planlayabilirsiniz. Ancak öğleden sonra şartları zorlamamanız gerek. Sizi üzen olaylara karşı daha anlayışlı olmanızı tavsiye ederim. Geçmiş konular gündeme gelse de, beklemede kalmanız yerinde olur.

Boğa burcu ve yükseleni Boğa olanlar: (20 Nisan - 20 Mayıs)
Gün içinde önemli kişilerle birlikte olabilirsiniz. Yöneticinizin ya da değer verdiğiniz kişilerin dikkatini çekeceğiniz bir gündesiniz. İşiniz ve kariyeriniz için yapmanız gerekenleri dikkatlice yerine getirmeniz yerinde olur. Öğleden sonra arkadaşlarınızla beraber olabilirsiniz. Kalabalık ortamlara katılmaktan zevk alacaksınız.

İkizler burcu ve yükseleni İkizler olanlar: (21 Mayıs - 20 Haziran)
Yabancı kişilerle tanışabilir, kendinizi geliştirme şansı bulabilirsiniz. Basın, yayın, medya gibi konularda gelişmelerle karşılaşmanız olası. Kendinizi ne kadar geliştirmeye özen gösterirseniz o kadar iyi olacak. Öğleden sonra öğrendiklerinizi işinize ve kariyerinize yansıtabilirsiniz. Hedeflerinize yönelmek için fırsatlar oluşacak.

Yengeç burcu ve yükseleni Yengeç olanlar: (21 Haziran - 22 Temmuz)
Ortaklaşa işlerin maddi yönlerine eğilmeniz gereken bir gündesiniz. Yatırım yapmak veya kredi ve borç konularını gözden geçirmek için aceleci davranmamanızı öneririm. Şartlar yeterince oluşmadan risk almamalısınız. Öğleden sonra koşullar daha yumuşayacak. İyimserliğiniz artarken kendinizi geliştirmeye özen göstermeniz faydalı olur.

Aslan burcu ve yükseleni Aslan olanlar: (23 Temmuz - 22 Ağustos)
İkili ilişkiler gün boyu önem kazanacak. Evlilik, ortaklık gibi konularla partnerinize doğru yönelmelisiniz. Tek başınıza hareket etmeniz çok doğru olmayacak. İleri gitmek için ilişkilerinizden güç almanızı tavsiye ederim. Öğleden sonra parasal konulara önem vermeniz yerinde olur. Özellikle ortaklaşa harcamalarınızı gözden geçirmelisiniz.

Başak burcu ve yükseleni Başak olanlar: (23 Ağustos - 22 Eylül)
Detaylara dikkat etmeniz ve çok çalışmanız gereken bir gündesiniz. Yanınızda size destek verenlerin düşüncelerine de önem vermenizi tavsiye ederim. Astlarınız veya yardımcılarınızla birlikte hareket ederek çalışma şartlarınızı düzenlemelisiniz. Öğleden sonra daha rahatlayacaksınız. Eşiniz veya sevdiğiniz kişiyle birlikte zaman geçirebilirsiniz.

Terazi burcu ve yükseleni Terazi olanlar: (23 Eylül - 22 Ekim)
Çocuklarınız varsa onları ihmal etmemeniz gereken bir gündesiniz. Çocuklarınız sayesinde neşeniz artacak. Yalnızsanız aşk hayatınıza yönelmeniz iyi gelecek. Belki fırsat bulup hobilerinize de yönelebilirsiniz. Ancak öğleden sonra işlerinizin artacağını bilmelisiniz. Yapmanız gereken işler önünüze yığılacak.

Akrep burcu ve yükseleni Akrep olanlar: (23 Ekim - 21 Kasım)
Evinizde gereken işleri yapmak ve aile büyüklerinizle ilgilenmek için zaman ayırmalısınız. Üzerinizdeki sorumlulukların farkına varıp adım atmanızı öneririm. İş ve ev arasındaki dengeyi sağlamak için biraz daha sabırlı olmalısınız. Öğleden sonra şartlar rahatlayacak. Kendinizi daha rahat hissedip, eğlenceye zaman ayıracaksınız.

Yay burcu ve yükseleni Yay olanlar: (22 Kasım - 20 Aralık)
Bugün kurduğunuz bağlantılar sayesinde daha hızlı hareket edebilirsiniz. Yakın yerlere yapacağınız ziyaretler sizin için yararlı olacak. Yakınlarınızla ve komşularınızla bağlantılarınızı zorlansanız da artırmalısınız. Öğleden sonra daha iyimser olacaksınız. Ancak evde yapmanız gereken işleri de aksatmamanızı öneririm.

Oğlak burcu ve yükseleni Oğlak olanlar: (21 Aralık - 19 Ocak)
Bugün maddi şartları kontrol etmek için daha dikkatli olmalısınız. Önemli bir yatırım yapmanız gerekiyorsa bütçenizi iyi ayarlamanız gerek. Harcamalarınızı kontrol etmeniz yararlı olacak. Öğlenden sonra ticari faaliyetler için daha uygun şartlar ortaya çıkacak. Yakın çevrenizden destek alabilirsiniz.

Kova burcu ve yükseleni Kova olanlar: (20 Ocak - 18 Şubat)
Kendinize dönebileceğiniz güzel bir gündesiniz. Kişisel isteklerinizi ve sağlığınızla ilgili yapmanız gerekenleri bekletmemelisiniz. Kılık kıyafet ya da kişisel bakıma zaman ayırmanız yerinde olacak. Öğleden sonra şartlar değişecek. Daha çok parasal konulara ağırlık vermeniz gerekecek.

Balık burcu ve yükseleni Balık olanlar:(19 Şubat - 20 Mart)
Günün ilk yarısında şartları kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Ters giden olaylar için daha sağduyulu olmaya çalışmalısınız. İş için yurt dışı bağlantınız varsa bu konuda daha rahat hareket edebilirsiniz. Öğlenden sonra üzerinizdeki baskı hafifleyecek. Doğal olarak ön plana çıkacağınız şartlar oluşacak.


Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.asudeargun.com
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun
twitter.com/AsudeArgun




POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER