Habertürk 17.09.2012

17 Eylül günlük burç yorumları

Burcunuza göre aşk, iş, eğitim konularında bugün neler yaşanacak? Astrolojik açıdan bizi neler bekliyor? 17 Eylül günlük burç yorumları Pudra.com'da.

KOÇ burcu 17 Eylül 2012 yorumu

17 Eylül günlük burç yorumları

Merkür Terazi burcuna geçiyor. Önümüzdeki 2 hafta boyunca aşk hayatınız hakkında konuşmaya ve düşünmeye meyilli olacaksınız. Ortaklaşa işleri olanlar, kendilerini geliştirecekleri hareketli bir döneme giriş yapacaklar.

BOĞA burcu 17 Eylül 2012 yorumu

2 hafta boyunca, iş ve hizmet alanlarınızdan görüşmeleriniz artacak. Kendinizi iş alanlarınızda göstermek isteyecek, beraber çalıştığınız insanların sorunlarına çözüm bulacaksınız. Sağlıkla ilgili kontrollerinizi yaptırın.

İKİZLER burcu 17 Eylül 2012 yorumu

Aşk hayatınızdaki konuşmalarınız artabilir. Aşkı konuşmak, paylaşmak ve yaşamak sizin için ön plana çıkabilir. Çocuklarınız varsa onlarla iletişiminiz güçlenecek. Mevcut sorunlarınızı kolayca çözüme ulaştıracaksınız.


YENGEÇ
burcu 17 Eylül 2012 yorumu

Birkaç hafta boyunca ev ve aile hayatınızdaki konuşmalarınız hızlanabilir. Geçmişi anmak ve ailenizle ilişkilerinizi güçlendirmek için olumlu bir dönem olacak. Ev alım, satım ve kiralama işlerinizi bu döneme denk getirin.

ASLAN burcu 17 Eylül 2012 yorumu

2 hafta boyunca yakın çevre konularınızda iletişiminiz artıyor. Satış, pazarlama, ticaret alanlarındaki becerileriniz, konuşmalarınız ve görüşmeleriniz artabilir. Akraba veya kardeşlerinizin sorunlarına çözümler bulabilirsiniz.

BAŞAK
burcu 17 Eylül 2012 yorumu

Maddi alanlarda kafanız iyi çalışacak. Parayla ilgili konulardaki konuşmalarınızı hızlandırabilir, bu alandaki becerinizi kullanabilirsiniz. Önemli anlaşmalar gündeme gelebilir. Ticaretle uğraşanlar için olumlu bir dönem.

TERAZİ burcu 17 Eylül 2012 yorumu

2 hafta boyunca kendinizle ilgili alanlardaki konuşma ve görüşmeleriniz artabilir. Kendinizi rahat ifade etmeye başlıyorsunuz. Zihinsel konular, fiziksel oluşumlardan daha önde olacak. Özel yaşantınızı gözden geçirin.

AKREP burcu 17 Eylül 2012 yorumu

Geçmişi anacağınız ve fikren yaptıklarınızı gözden geçireceğiniz bir dönem başlıyor. Başkalarına yardım etmek ön planda olacak. Sır saklamayı ve gizemli davranmayı benimseyeceksiniz. Dedikodulara dikkat edin.

YAY burcu 17 Eylül 2012 yorumu

Geleceğinize yönelik konular gündeminize oturacak. Arkadaşlarınızla ve sosyal çevrenizle paylaşımlarınız artacak. Toplum içinde kendinizden bahsedebilirsiniz. Arkadaşlarınız bu dönem sizden özel ilgi bekleyebilir.

OĞLAK burcu 17 Eylül 2012 yorumu

Bugün itibarıyla 2 hafta boyunca iş ve kariyer alanlarınızda becerileriniz artacak. Önemli iş anlaşmaları gündeme gelebilir. Kendinizi anlatmak, iş ortamınızda dikkatleri üzerinize çekmek için uygun bir dönem olacak.

KOVA burcu 17 Eylül 2012 yorumu

Kendinizi öne çıkarmayı sevecek, konuşmalarınızda kendi düşüncelerinizden bahsedeceksiniz. Tanımadığınız yer ve ortamlar ön plana çıkacak. Seyahat, yabancı ortaklı işler, hukuk, eğitim, ticaret alanlarınız renklenebilir.

BALIK burcu 17 Eylül 2012 yorumu

2 hafta boyunca ortaklı ödemeler ve harcamalar alanlarında fikirlerinizi ortaya koyacaksınız. Vergi, prim, nafaka, miras, banka konuları ön planda olacak. Hayatın anlamı gibi önemli sorular kafanızı meşgul edebilir.

Hande Kazanova
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER