Habertürk 17.06.2013

17 Haziran 2013 günlük burç yorumu

Hedeflerimize yürürken yaratıcı yöntemler geliştirebileceğimiz bir gündeyiz. Burcunuz bugün başka neler söylüyor? Pudra.com'da.

KOÇ: Özel ilişkileriniz ya da ortaklı işlerinizin üzerine düşebilirsiniz. Bugün yakın çevrenizle olan ilişkilerinizde farklı ve sabırsız davranma isteğiniz yoğun olacak. Değişimlere açık olmalısınız.

17 Haziran 2013 günlük burç yorumu

BOĞA: Yapacağınız günlük işlerde ve rutin çalışmalarda karşılaşacağınız bazı değişimler sizi zorlayabilir. Bugün, maddi konularda her zamankinden daha farklı düşünceler içinde olabilirsiniz.

İKİZLER: Bugün, sosyal çevrenizdeki birtakım değişik olgular, hayattan alacağınız keyfi bir parça da olsa kısabilir. Yerinizde duramayacaksınız. Farklı ve çok hareketli bir gün geçireceksiniz.

YENGEÇ: Evinize ve aile hayatınıza gereken ilgiyi göstereceksiniz. İş alanlarınızdaki değişikliklerin duygusal olarak sizi zorlamasına izin vermeyin. İş hayatınızda değişik reaksiyonlar gündemde olacak.

ASLAN: İletişime dayalı konu ve olaylar cereyan edecek. Fikirsel olarak elektrikli, sabırsız ve değişken olabilirsiniz. Özellikle grupsal işlerde yeni deneyimlere açıksınız. Fırsatları değerlendirin.

BAŞAK: Maddi konularda dengeli tavırlarınız devrede olabilir. Alacak verecek işlerinizde bazı zorlanmalara açıksınız. İş alanlarınızda hiç ummadığınız yerlerden farklı destekler alabilirsiniz.

TERAZİ: Kişisel istekleriniz ve beklentileriniz ön plana çıkmaya başlayacak. Özel ilişkilerinizde bazı huzursuzluklarınız olsa bile, ortaklaşa atılacak adımlar açısından bol fırsatlı bir gün sizi bekliyor.

AKREP: Haftaya biraz isteksiz ve sakin başlayabilirsiniz. Duygularınızı idare etmeniz gün içinde zor olabilir. İş alanlarınızda yeni deneyim ve aktiviteler devreye girebilir. Hareket halinde olacaksınız.

YAY: Arkadaş ortamlarınız veya grupsal çalışmalarınız ön planda olabilir. Özel hayatınızda sabırsız ve heyecanlı olabilirsiniz, Bunun sonucunda da değişik ve heyecanı yüksek bir gün geçirebilirsiniz.

OĞLAK: Bugün, iş ve kariyer alanlarınızda kendinizi ortaya koymak önem kazanacak. Davranış değişikliğiniz, iş alanlarınızda farklı konulara ve olaylara kanalize olmanıza yol açabilir.

KOVA: İşinizde, seyahat veya eğitim alanlarınızda kendinizi ortaya koyacaksınız. Fikirsel olarak huzursuz veya sabırsız bir gün geçirebilirsiniz. Orijinal, değişik düşünceler sizi mutlu edebilir.

BALIK: Ortaklaşa para konuları, düzenlemeler ve ödemeler devrede olabilir. Aile hayatınız için yapacağınız harcamalarınız, size farklı ve değişik bir gün geçirtebilir. Duygusal konuşmalar yapabilirsiniz.

Hande Kazanova
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER