Habertürk 17.01.2012

17 Ocak 2012 günlük burç yorumları

Bugün sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte bugünkü burç yorumunuz..

KOÇ burcu 17 Ocak 2012 yorumu

17 Ocak 2012 günlük burç yorumları
Bugün, ortaklaşa para konuları devrede olacak. Ödemeler, para alışverişleri, vergi konuları gündeminizde olabilir. Bu birkaç gün özellikle iş alanlarınıza kanalize edeceğiniz para konularında şanslı etkiler altında olacaksınız. Beklenmedik desteklere açık olun.

BOĞA burcu 17 Ocak 2012 yorumu
Bugün, özel hayatınızda veya ortaklı işlerinizde şanslı ve güzel etkileşimler altında olacaksınız. Başkalarının hayatına göre davranmak durumunda kalabilirsiniz ama yine de ortaklı işleriniz konusunda kendinizi mutlu ve şanslı hissedeceksiniz. İş alanlarınız aktif.

İKİZLER burcu 17 Ocak 2012 yorumu
Bugün, iş, hizmet alanlarınızda şanslı ve güzel etkileşimler altında olabilirsiniz. Tamamlamanız gereken işleriniz için harekete geçebilir, göz önünde olmaktan mutluluk duyabilirsiniz. Ortaklaşa para konularında alacağınız güzel haberler yüzünüzü güldürebilir.

YENGEÇ burcu 17 Ocak 2012 yorumu
Bugün hayata aşkla bakacaksınız. Yaratıcılığınız devreye girecek. Borsada yatırım yapan Yengeçler için kazançlı bir-iki gün... Sevdiğiniz insanla girişeceğiniz işlerde, beraber yapacağınız planlarda keyfiniz yüksek olacak.

ASLAN burcu 17 Ocak 2012 yorumu
Bu birkaç gün ailevi konular gündeminizde olacak. Aile ortamınızda yapılması gerekenlere odaklanabilir, sevdiklerinizle ortaklaşa para konularında olumlu sonuçlara varabilirsiniz. İş ve sağlık alanlarınızın aktif olduğu bir zaman dilimindesiniz.

BAŞAK burcu 17 Ocak 2012 yorumu
Bugün iletişiminiz aktif olacak. Akraba veya kardeşlerinizle olan iletişiminiz artmaya başlayacak ya da satışa, reklama dayalı işleriniz varsa bu alanda hızlı gelişmeler olabilir. Küçük yolculuklarla, aynı anda birden fazla işinizi halledebilirsiniz.

TERAZİ burcu 17 Ocak 2012 yorumu
Bugün para konuları gündeminizde... Parasal anlaşmalar ve görüşmeler hızlanabilir veya paraya dayalı işleriniz için harekete geçebilirsiniz. İş alanlarınızdan olumlu etkiler alıyor olacaksınız. İş hayatınızda yardımseverlik ve fedakârlık etkileri yüksek çalışıyor.

AKREP burcu 17 Ocak 2012 yorumu
Bugün, kişisel beklentileriniz doğrultusunda hareket edeceksiniz. Duyacaklarınız karşısında heyecanınız artabilir. Önemli kararlarınız için bu iki günden yararlanabilirsiniz. Planlarınızı dile getirdiğiniz bir süreçtesiniz.

YAY burcu 17 Ocak 2012 yorumu
Bugün biraz isteksiz olabilir, bazı konuları kafanıza gereğinden fazla takabilirsiniz. Yine de özellikle para konularında veya iletişime dayalı işlerinizde bu iki gün şanslı etkiler altında olacaksınız. Güzel gelişmelere gebe bir hafta içerisindesiniz.

OĞLAK burcu 17 Ocak 2012 yorumu
Bugün, sosyal ortamlarınız ve çevreniz aktif olacak. Katılacağınız davetler, organizasyonlar veya aktivitelerde kendinizi rahat ortaya koyabilirsiniz. Yakın çevrenizle beraber hareket edeceksiniz ve insanları iyi organize edeceksiniz. Planlarınız devrede.

KOVA burcu 17 Ocak 2012 yorumu
Bugün, iş ve kariyer alanlarınız devrede olacak. Çalışan Kovalar, hızlı ve hareketli birkaç gün geçirebilirler. Göz önünde olmaktan keyif alacaksınız. Kariyerinizde parasal konularda şanslı etkilere sahipsiniz. Yazma isteğiniz bugünlerde yüksek olabilir.

BALIK burcu 17 Ocak 2012 yorumu
Bugün, seyahat, eğitime dayalı konular ve dış ortamlar ön planda olacak. Değişik ortamlardan fayda sağlayacaksınız. Bulunacağınız yerlerde gözler üzerinizde olacak. Şanslı etkiler altında olacaksınız.

Hande Kazanova
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER