@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 16.07.2014

17 Temmuz 2014 günlük burç yorumları

Bugün kararlı olmalı, ama inat etmemelisiniz. Astroloji uzmanı Asude Argun'un 17 Temmuz 2014 günlük burç yorumları Pudra.com'da.

Yükselen burcunuza göre okumanızı tavsiye ederiz.

17 Temmuz 2014 günlük burç yorumları

Koç burçları ve yükseleni Koç olanlar
(21 Mart-19 Nisan)
Bugün şartları iyi değerlendirdiğinizde ön planda olacak, bakışları üstünüze toplayabileceksiniz. Önem verdiğiniz kişilerle birlikte olabilir, hedeflerinize ilerlemek için şans yakalayabilirsiniz. Özellikle işinize ilişkin konularda daha duyarlı olmalısınız. Üstleriniz, yöneticilerinizle ortak hareket etmelisiniz.

Boğa burçları ve yükseleni Boğa olanlar
(20 Nisan-20 Mayıs)
Yeni kişilerle tanışabileceğiniz bir gün. Bu sizin için hem maddi, hem manevi açıdan kazançlı olabilir. Farklı kültürler, uzak ülkeler ya da değişik bakış açıları sayesinde kendinizi geliştirebilirsiniz. Ne zamandır almak istediğiniz bir eğitimi alabilirsiniz. Tanışmak istediğiniz bir öğreti içinde de yer alabilirsiniz.

İkizler burçları ve yükseleni İkizler olanlar
(21 Mayıs-20 Haziran)
Kazançlarınızı gözden geçirmeniz gereken bugünde tek başınıza hareket etmemeli, ortaklaşa gelir giderleri de hesaba katmalısınız. Özellikle vergi, sigorta, prim gibi hisseli paylaşımlara daha çok önem vermelisiniz. Ortaya çıkacak ek ödemeler için daha ekonomik davranmanız yerinde olacak.

Yengeç burçları ve yükseleni Yengeç olanlar
(21 Haziran-22 Temmuz)
Dikkatinizi karşınızdakilere vermeniz gereken bir gündesiniz. Eşiniz, ortağınız zaten sizi yalnız bırakmayacak. Sinerji yaratmak için bunu fırsat bilmelisiniz. Birlikte hareket ederek daha profesyonel işlere imza atabilirsiniz. Başkalarından destek almak, danışmanlığa başvurmak için güzel bir gündesiniz.

Aslan burçları ve yükseleni Aslan olanlar
(23 Temmuz-22 Ağustos)
Yoğun bir gündem sizi beklemekte. Pek çok işi pratik, verimli ve detaylı yapmanın yollarını bulmalısınız. Başkalarına hizmet vermeniz gerekebilir. Bunun yanı sıra teknik servis almanız gereken konular da ortaya çıkabilir. Yanınızda çalışanlar ya da size yardım edenlerle iyi ilişkiler kurmalısınız.

Başak burçları ve yükseleni Başak olanlar
(23 Ağustos-22 Eylül)
Keyifli, sıra dışı bir gün sizi bekliyor. Hayattan daha fazla keyif alabilirsiniz. Yoğunluğa rağmen kendinize zaman ayırıp hobilerinizle ilgilenebilirsiniz. Spor yapma şansı bulabilirsiniz. Sanatsal konularla da ilgilenerek güzel bir sunuma, tiyatro ya da davete katılabilirsiniz.

Terazi burçları ve yükseleni Terazi olanlar
(23 Eylül-22 Ekim)
Evinizdeki işleri düzenlediğinizde işteki dengenizi de sağlayabilirsiniz. Ailevi sorumluluklarınızı yerine getirdiğinizde manevi anlamda rahatlayabilirsiniz. Hatta kendinize dönebilir, iç huzuru yakalama şansını bulabilirsiniz. Doğaya çıkma fırsatınız olursa iyi gelecek.

Akrep burçları ve yükseleni Akrep olanlar
(23 Ekim-21 Kasım)
Yoğun ve hareketli bir gün sizi beklemekte. Yakın ziyaretler sayesinde bilginizi artırarak, iletişim yeteneğinizi sergileyebilirsiniz. Kardeşleriniz ya da yakınlarınızla ilgili haberler de alabilirsiniz. Toplantı, telefon ya da mesajlar güne damgasını vurabilir. Yanı sıra dedikodulara da açık olmalısınız.

Yay burçları ve yükseleni Yay olanlar
(22 Kasım-20 Aralık)
Cebinizdeki paranızı iyi değerlendirmeniz gereken bir gündesiniz. Harcamalarınız artsa da kontrollü gitmeniz yararınıza olacak. Küçük bir bütçe yapmanız, cebinizdeki paranızı daha tutumlu harcamanıza yardımcı olacak. Zorunlu değilse alışverişleri biraz ertelemek de karınızı artıracak.

Oğlak burçları ve yükseleni Oğlak olanlar
(21 Aralık-19 Ocak)
Kendinizi göstermek için zorlanmayacağınız, doğal olarak öne çıkacağınız bir gündesiniz. Fırsatları kendinizden yana kullanmalı, kişisel konulara ya da isteklerinize ağırlık vermelisiniz. Kılık, kıyafet ya da sağlığınızla ilgilenmeniz yerinde olacak. Kendinizi şımartmalısınız.

Kova burçları ve yükseleni Kova olanlar
(20 Ocak-18 Şubat)
Gün içinde geçmiş konuları gözden geçirmeniz gerekebilir. Bazı olaylar canınızı sıkabilir. Bunların üstesinden gelmek için sakinliğinizi korumalısınız. Korkularınızın üstüne gitmek için tecrübelerinizden yararlanmalısınız. Endişelerinizden arınmanın bir yolu da içinize dönmek, ibadet ya da arınma çalışmaları yapmak.

Balık burçları ve yükseleni Balık olanlar
(19 Şubat-20 Mart)
Gündelik işlerin yanı sıra vaktinizin bir kısmını arkadaşlarınızla geçirmekten keyif alabilirsiniz. Gelecek günlere ilişkin planlar yapabilir, organize olmaya çalışabilirsiniz. Takviminizi, ajandanızı ayarlamak için bunu bir fırsat bilmelisiniz. Böylece gelecek günlere ilişkin hazırlık yapma şansınız olacak.

Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun

17 temmuz gunluk burc


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER