@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 18.08.2013

18 Ağustos 2013 günlük burç yorumları

Bugün sorumluluklarınız ağır bassa bile kendinize zaman ayırabilirsiniz. Ancak duygusal iniş çıkışlara açık olduğunuzu unutmayın. Astroloji Uzmanı Asude Argun günlük burç yorumlarını Pudra.com için yazdı!

Yükselen burcunuza göre okumanızı tavsiye ederiz.

18 Ağustos 2013 günlük burç yorumları

Koç burcu ve yükseleni Koç olanlar: (21 Mart - 19 Nisan)
Gün içinde bütün şartlara çok önem vermelisiniz. Ön planda olacağınız, işinizle ilgili gelişmeler yaşayacağınız olaylar gündeme gelebilir. Önemli kişilerle bir araya gelmeniz, ideallerinizi gösterip saygınlığınızı artırmanız mümkün. Çalışmalarınızdaki detayları atlamamanızda ve yararlı olmaya özen göstermenizde fayda var.

Boğa burcu ve yükseleni Boğa olanlar: (20 Nisan - 20 Mayıs)
Yeni kişilerle tanışabileceğiniz bugün, karamsar olmamalı ve olayları üst basamaktan değerlendirerek iyimserliğinizi artırmalısınız. Yeni fikirleri, düşünceleri ya da inanışları daha ilahi bir şekilde gözden geçirmeniz ve eleştirmeden önce anlamaya çalışmanız sizin açınızdan faydalı olacaktır. Farklı düşünceler daha sonra yeni fırsatlara dönecek.

İkizler burcu ve yükseleni İkizler olanlar: (21 Mayıs - 20 Haziran)
Maddi konulara dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Beklemediğiniz harcamalar veya kredi kartınızın ekstresi huzurunuzu bozabilir. Daha özenli ve ayrıntılı bütçe yapmanızda, hatta eşinizin gelir giderlerini de hesaba katmanızda yarar var . Birlikteliğinizde ortak paylaşımları göz ardı etmemelisiniz.

Yengeç burcu ve yükseleni Yengeç olanlar: (21 Haziran - 22 Temmuz)
Bugün tek başınıza plan yaparsanız eleştirilere mazur kalabilirsiniz. Bir şeyler yapmadan önce eşinize veya ortağınıza danışmanızda yarar var. Yanı sıra rakiplerinizi farklı bir gözle irdelemeli, neler yaptıklarını ciddiye almalısınız. Ancak tüm bu ilişkilerde eleştirisel yaklaşmamanızı, detayları olumlu bir şekilde değerlendirmenizi öneririm.

Aslan burcu ve yükseleni Aslan olanlar: (23 Temmuz - 22 Ağustos)
Yoğun bir iş gününe hazırlıklı olmalısınız. Pek çok işi bir arada yapmak sizi huzursuz edebilir. Kendinize çok yüklenip sağlığınızı ihmal etmeyin. Gündelik diyetinize ve hijyeninize dikkat etmeniz yararınıza olur. Size yardım etmek isteyenler arasından astlarınızın desteğini alırsanız daha verimli çalışabilirsiniz.

Başak burcu ve yükseleni Başak olanlar: (23 Ağustos - 22 Eylül)
Gün boyunca şans sizinle olacak. Ancak kendinize fazla güvenmeniz, gereksiz riskler almanıza sebep olabilir. İsteklerinizi ve hayat enerjinizi ortaya koyarken daha dikkatli olmanızı öneririm. Sanatla, sporla ya da hobilerle ilgili işler yapıyorsanız hızlı ve verimli bir şekilde ilerleyebilirsiniz.

Terazi burcu ve yükseleni Terazi olanlar: (23 Eylül - 22 Ekim)
İş hayatında pek çok şeyle uğraşırken, bir yandan da ailenizle ve evinizle ilgileneceksiniz. Sorumluluklarınızı ihmal etmeden yerine getirmeniz, iş başarınızı ve verimliliğinizi artıracaktır. Böylece kendinize güveniniz daha da artacak, kariyere ilişkin planlar yapabileceksiniz.

Akrep burcu ve yükseleni Akrep olanlar: (23 Ekim - 21 Kasım)
Yakın çevrenizdeki hareketlilik keyfinizi artırsa da, iletişim sorunlarıyla huzursuz olabilirsiniz. Özellikle kardeşinizin, komşunuzun ya da yakın bulduğunuz kişilerin söylediklerini eleştiri olarak algılamanız olası. Ancak olayları iyi analiz etmenizi, yargılamadan önce haklılık payını düşünmenizi öneririm.

Yay burcu ve yükseleni Yay olanlar: (22 Kasım - 20 Aralık)
Gün içinde harcama yapmadan önce bir kenara çekilip bütçenizi gözden geçirmeniz, hesaplarınızı kontrol etmeniz yerinde olur. Böylece kaynaklarınızı daha verimli ve yararlı bir şekilde değerlendirirsiniz. Fayda-zarar ilişkisine göre yapacağınız alışverişlerden daha keyif alacağınız kesin.

Oğlak burcu ve yükseleni Oğlak olanlar: (21 Aralık - 19 Ocak)
Yeteneklerinizi doğal olarak ortaya koyacak, beğeni toplayacaksınız. Ancak kişisel konularla da ilgilenmeniz gerek. Başta sağlığınız olmak üzere, kılık, kıyafet ya da kişisel bakıma zaman ayırmanız yararlı olacak. İlişkilerinizi düzenlemek için kendinizden başlamak en doğrusu gözüküyor.

Kova burcu ve yükseleni Kova olanlar: (20 Ocak - 18 Şubat)
Bugün daha sabırlı olmalı, olayları geniş açıdan değerlendirmelisiniz. Hayatın üstünüze geldiğini düşünmeniz oldukça normal. Ancak sabrınızın denendiğini fark ettiğinizde rahatlayacaksınız. Dış dünyayla savaşmak yerine içinize dönmenizi, manevi konulara ağırlık vermenizi öneririm.

Balık burcu ve yükseleni Balık olanlar:(19 Şubat - 20 Mart)
Etrafınızın kalabalıklaşacağı bir gündesiniz. Arkadaşlarınızla görüşecek ve onlarla sohbet edeceksiniz. Duyduğunuz sözleri eleştiri olarak değerlendirmemeli, öğüt olarak algılamalısınız. Grup çalışması yapmak, ortak hedeflere yönelmek ve başkalarına yararlı olmak için iyi bir gündesiniz.


Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.asudeargun.com
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun
twitter.com/AsudeArgun


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER