@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 17.09.2013

18 Eylül 2013 günlük burç yorumları

Yaptığınız yardımların karşılığını alacağınız bir gün olacak. Küçük şeylerden mutlu olabilir, kendinizi daha romantik hissedebilirsiniz. Astroloji Uzmanı Asude Argun'un günlük burç yorumları Pudra.com'da!

Yükselen burcunuza göre okumanızı tavsiye ederiz.

18 Eylül 2013 günlük burç yorumları

Koç burcu ve yükseleni Koç olanlar: (21 Mart - 19 Nisan)
Bugünü dinlenmeye ayırmanızı tavsiye ederim. Hatta biraz inzivaya çekilmeniz ve yalnızlığın tadını çıkarmanız yerinde olacak. Enerjinizi topladığınızda kendinizi yenilenmiş hissedeceksiniz. Olayları akışına bırakmalı, yönlendirmeden takip etmelisiniz. Canınızı sıkan konulara bile tepki vermemeye çalışın.

Boğa burcu ve yükseleni Boğa olanlar: (20 Nisan - 20 Mayıs)
Oldukça hareketli bir gün sizi bekliyor. Arkadaşlarınızla haberleşip birlikte hareket edebilirsiniz. Gireceğiniz kalabalık ortamlarda kendinizi mutlu hissedeceksiniz. Tek başınıza hareket etmemenizi, kalabalık ortamlarda bulunmanızı öneririm. Çevrenizi genişletmeniz sayesinde daha umutlu olacaksınız.

İkizler burcu ve yükseleni İkizler olanlar: (21 Mayıs - 20 Haziran)
Bugün sizin için oldukça önemli bir gün olacak. Büyüklerinizle birlikte olabilir, değer verdiğiniz insanların yanında yer alabilirsiniz. Başkalarının önünde olmanız, saygınlığınızı artırmanız gerekecek. O yüzden güne hazırlıklı başlamanızı tavsiye ederim. Fırsatları iyi değerlendirip kendinizi göstermelisiniz.

Yengeç burcu ve yükseleni Yengeç olanlar: (21 Haziran - 22 Temmuz)
Yeni şeyler öğrenmeye açık bir gündesiniz. Basın yayın alanında rahatça çalışabilirsiniz. Edindiğiniz bir dergi, kitap ya da web sitesi size yeni kapılar açacak. Yurt dışı, yabancılar ya da farklı kültürlerle irtibata geçmeniz olası. Bu fikirleri ileride işinize taşıyabileceğinizi fark etmelisiniz.

Aslan burcu ve yükseleni Aslan olanlar: (23 Temmuz - 22 Ağustos)
Günü eşinizle baş başa geçirebilirsiniz. Size özel romantik dakikalarla aşkınızı daha derinleştirebilirsiniz. Partnerinizin duygusal ihtiyaçlarını karşılamanız aranızdaki çekimi daha da güçlendirecek. İlişkinizin gizemli, derin ve duygu dolu kısımlarıyla ilgilenmenizi tavsiye ederim. Ancak kıskançlıktan uzak durmalısınız.

Başak burcu ve yükseleni Başak olanlar: (23 Ağustos - 22 Eylül)
Eşinizle ilgilenmeniz gereken bir gündesiniz. Onun duygusal dünyasına yakın olmanızı, isteklerini ciddiye almanızı öneririm. Dikkatinizi ona verdiğinizde gerginlikten uzaklaşacak, birlikteliğinizi geliştireceksiniz. Başkalarının sizi izlediğini de söylemeliyim. Bugün tek başınıza olmadığınızı bilmelisiniz.

Terazi burcu ve yükseleni Terazi olanlar: (23 Eylül - 22 Ekim)
Herkes daha rahatken, siz detay gerektiren işlerle uğraşabilirsiniz. Çok çalışmanız ve başkalarına hizmet etmeniz gerekecek. Yapacağınız işlerde fayda-zarar analizini iyi yapmanızı, verimli olmaya önem göstermenizi tavsiye ederim. Ancak bu yoğunluk içinde sağlığınızı da ihmal etmemelisiniz. Kendinize değer vermeyi unutmayın.

Akrep burcu ve yükseleni Akrep olanlar: (23 Ekim - 21 Kasım)
Bugün günün keyfini çıkarmalısınız. Size zevk veren şeylere yönelmeniz faydalı olacak. Belki spor yapabilir, belki de güzel bir filme gidebilirsiniz. Çocuklarınıza vakit ayırmak da iyi gelecek. Hayatın keyifli taraflarıyla ilgilenirken kendinize güveninizin artacağını hatırlatmalıyım. Ancak buna güvenip riskli girişimlerde bulunmamalısınız.

Yay burcu ve yükseleni Yay olanlar: (22 Kasım - 20 Aralık)
Bugünü evdeki işlere ayırmanızı tavsiye ederim. Yapmanız gereken işleri bitirmeli, sorumluluklarınızı ihmal etmemelisiniz. Hatta aile büyüklerinizle de ilgilenmelisiniz. Ev içinde yapacağınız değişiklikler ve düzenlemeler güvenlik ihtiyacınızı tatmin edecek. Sonrasında kendinizi rahat hissedeceksiniz.

Oğlak burcu ve yükseleni Oğlak olanlar: (21 Aralık - 19 Ocak)
Bugün evde durmak yerine yakın çevrenizi ziyaret edebilirsiniz. Kısa yerlere gidip gelebilir, komşuluk ilişkilerinizi geliştirebilirsiniz. Fırsat bulursanız kardeşlerinizle ve akranlarınızla görüşmek sizi mutlu edecek. İletişim içinde olacağınız bugün, yeni şeyler öğrenebilir, bilginizi artırabilirsiniz.

Kova burcu ve yükseleni Kova olanlar: (20 Ocak - 18 Şubat)
Harcamalarınıza dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Duygusal sebeplerle ihtiyaçlarınız ve buna bağlı olarak masraflarınız artacak. Elinizdekileri daha iyi değerlendirmek için planlı adım atmanızı öneririm. Aklınıza gelen her şeyi satın alırsanız, sonrasında sorun yaşayabilirsiniz. Tutumlu olmakta fayda var.

Balık burcu ve yükseleni Balık olanlar:(19 Şubat - 20 Mart)
Kendinize yatırım yapmanız gereken bir gündesiniz. Başta sağlığınız olmak üzere kişisel konulara yoğunlaşmanızı tavsiye ederim. Bakımınıza, kılık kıyafetinize özen göstermeniz iyi hissettirecek. Ne zamandır yönelmek istediğiniz şeylere vakit bulabilirsiniz. Şartları kendinizden yana kullanmalı, biraz da kendinizi mutlu etmelisiniz.


Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.asudeargun.com
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun
twitter.com/AsudeArgun




POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER