Habertürk 18.09.2012

18 Eylül günlük burç yorumları

Bugün bizi neler bekliyor? Hayatımızda ne gibi gelişmeler yaşanacak? 18 Eylül 2012 günlük burç yorumları Pudra.com'da

KOÇ burcu 18 Eylül 2012 yorumu

18 Eylül günlük burç yorumları

Kariyer ve iş alanlarınızda ortaya koyacağınız gücün ve potansiyelin kendini göstereceği bir döneme giriyorsunuz. Güç takıntılarınızı ve ne istediğinizi gözden geçirdiniz. Artık buna göre hareket etmelisiniz.

BOĞA
burcu 18 Eylül 2012 yorumu

Medya, eğitim ve seyahat alanlarınızda birkaç aydan beri gözden geçirdiğiniz konularda bugünden sonra gözle görülür adımlar atmanız mümkün. Düşünce gücünüzü ortaya koymaktan çekinmeyin.

İKİZLER burcu 18 Eylül 2012 yorumu

Ortaklaşa para değerlerinizde bazı sorunlar yaşadıysanız, bugünden itibaren kendinizi daha etkili bir şekilde çözüme yakın bulabilirsiniz. Artık kriz anlarında ne yapacağınızı çok iyi biliyorsunuz.

YENGEÇ
burcu 18 Eylül 2012 yorumu

Özel hayatınıza etki eden insanlardan şu son birkaç ayda çok önemli şeyler öğrendiniz ve ilişkilerinizi gözden geçirdiniz. Artık bu alanlardaki gücünüzü nasıl kontrol edeceğinizi daha iyi biliyorsunuz.

ASLAN burcu 18 Eylül 2012 yorumu

İş ve hizmet alanlarınızda birkaç aydan beri yavaşlayan dönüşümleriniz, bugün itibarıyla düzelmeye başlıyor. Kendinizi bu alanlarda etkili bir biçimde ortaya koymanın vakti gelmiş bulunuyor.

BAŞAK burcu 18 Eylül 2012 yorumu

Aşk hayatınızda veya yaratıcılığa dayalı işlerinizde kendinizi ortaya koyma isteğiniz bugün itibarıyla güçlenecek. Çevrenizle olan iletişiminizde öğrendiğiniz şeyleri tam anlamıyla ortaya koyabilirsiniz.

TERAZİ
burcu 18 Eylül 2012 yorumu

Ev ve aile hayatınızda yaşadığınız önemli dönüşümlerde, neyin ne olduğunu son birkaç ay boyunca çok iyi gözlemlediniz. Çözüm sizin davranışlarınızda olabilir. Gücünüzü daha iyi çalıştıracaksınız.

AKREP burcu 18 Eylül 2012 yorumu

Etkili ve güçlü iletişiminizde, birkaç ay boyunca geri çekilmeler ve durgunluklar yaşamış olabilirsiniz. Bugün itibarıyla, etkili düşünce sisteminizi yakın çevrenizde ve işlerinizde ortaya koyabileceksiniz.

YAY
burcu 18 Eylül 2012 yorumu

Önümüzdeki birkaç ay boyunca parasal gücünüzde ve etkinliğinizde bazı sorunlar ve geri çekilmeler yaşamış olabilirsiniz. Bugün itibarıyla, maddi konularda kendinizi güçlü şekilde ortaya koyabileceksiniz.

OĞLAK
burcu 18 Eylül 2012 yorumu

Kendi gücünüzü ve etkinliğinizi ortaya koymakta zorlandığınız dönem sona eriyor. Hayatınızdaki önemli değişim ve dönüşümler yeniden devreye girmeye başlayacak. Kimliğiniz güçleniyor.

KOVA
burcu 18 Eylül 2012 yorumu

Bilinçaltınızda ve kadersel konularda hayatı sorguladığınız, maneviyatınızı gözden geçirdiğiniz birkaç aydan sonra artık kendinizi bu konularda daha güçlü hissedebilirsiniz. Yaratıcılığınız artıyor.

BALIK
burcu 18 Eylül 2012 yorumu

Çevreniz ve arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde birkaç aydan beri yaşadığınız geri çekilmeler ve sıkıntılar bugün itibarıyla düzelmeye başlıyor. Güçlü ve etkili ortam ve insanlardan faydalanabilirsiniz.

Hande Kazanova
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER