Habertürk 18.06.2013

18 Haziran 2013 günlük burç yorumu

Bugün de bir taraftan huzur ve barış ihtiyacı devam ederken diğer taraftan duygularımızla mantığımız arasında kalmamız mümkün. Bakalım günlük burcunuz başka neler söylüyor...

KOÇ: Bugün özel ilişkilerinizde, ailenizle veya sevdiğiniz insanla dengeyi tutturmakta zorlanabilirsiniz. Herkesin sizinle aynı fikirde olmasına gerek yok. Bunu bilerek hareket etmelisiniz.

18 Haziran 2013 günlük burç yorumu

BOĞA: İş alanlarınızda iletişim halinde olacağınız kişilerle ve yakın çevrenizde bulunan insanlarla aynı fikirde olmayabilirsiniz. Bugün, hissettiklerinizi içinizde tutmak yerine dışa vuracaksınız.

İKİZLER: Gün içinde eğlence, çocuk veya aşk hayatınız için yapacağınız harcamalarınıza dikkat edin. Kendinize yönelik isteklerinizin arttığı bu dönemde etrafınızda olan biteni gözden kaçırmayın.

YENGEÇ: Bugün, kendi düşüncelerinizi ve fikirlerinizi ailevi ortamlarda kabul ettirmekte zorlanabilirsiniz. Fikir ayrılıklarına takılmadan ilerlemekte fayda olacak. Aşırı alınganlıktan kaçının.

ASLAN: İletişime dayalı konu ve olaylar cereyan edecek. Fikirsel olarak elektrikli, sabırsız ve değişken olabilirsiniz. Özellikle grupsal işlerde yeni deneyimlere açıksınız. Fırsatları değerlendirin.

BAŞAK: Sosyal çevre alanlarınızda parasal konulardaki harcamalarınız sizi gerebilir. Bazı iş teklifleri beklentilerinizi karşılamakta yetersiz kalabilir. Yine de iş alanlarınızda harekete geçeceksiniz.

TERAZİ: Bugün, göz önünde olacağınız ortamlarda ve iş alanlarınızda kendi isteklerinizi dile getirmekte ve göstermekte zorlanabilirsiniz. Duyacağınız bazı şeyler karşısında kolay tepki verebilirsiniz.

AKREP: Bulunacağınız yerlerde ya da uzak ortamlarda keyfiniz çok yerinde olmayabilir. Sakinliğe ihtiyacınız varken, hareketli bir gün yaşayabilirsiniz. Kendinizi çok zorlamamaya özen gösterin.

YAY: Bugün, sosyal ortamlarınızdaki para alışverişlerinizde dikkatli olmalısınız. Bazı arkadaşlarınızla aranızda fikir ayrılıkları oluşabilir. Bildiğiniz şeyleri herkesle paylaşmadan önce düşünün.

OĞLAK: Gün içinde, ortaklaşa yapılacak işlerinizde karşı tarafla aynı fikirde olmakta zorlanacaksınız. İş alanlarınızda, yapılması gereken konularda rahat ve kolay hareket edeceksiniz.

KOVA: Farklı ortamlarda ve iş seyahatlerinizde başkalarıyla fikirsel uyuşmazlıklarınız olabilir. Aklınıza geleni hemen söylememeye özen gösterin. Olaylara empati kurarak yaklaşmalısınız.

BALIK: Aşk hayatınızda tutkuyla davranmanız sevdiğiniz insanla iletişiminizi bozabilir. Duygularınızı kendinize saklayın. Aileniz için harekete geçmek, onlar için bir şeyler yapmak ön plana çıkabilir.

Hande Kazanova
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER