Habertürk 18.11.2011

18 Kasım 2011 günlük burç yorumları

Bugün sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte bugünkü burç yorumlarınız..

Haftalık burç yorumunuz için tıklayınız..

18 Kasım 2011 günlük burç yorumları

Aylık burç yorumunuz için tıklayınız..

KOÇ burcu 18 Kasım 2011 yorumu

Gün içinde eğlenceli ve hırslı yönlerinizi ortaya koyabilirsiniz. Durmak bilmeyen enerji patlamalarınız olacak. İçinizi kıpır kıpır edecek güçlü duygularla hareket edeceksiniz. İstediklerinizi gerçekleştirdiğinizde, hayat size daha anlamlı gözükebilir. Hayallerinize sahip çıkın.

BOĞA burcu 18 Kasım 2011 yorumu

Bugün, ailenizle birlikte hareket etmeyi tercih edecek, duygularınızdan onlara açık açık bahsedeceksiniz. Eğer ani ve sabırsız tutumlarınızı kontrol etmeyi başarabilirseniz, istediğiniz sonuçlara ulaşmanız daha kolay olacak. Dikkat ve detay isteyen işlerinizi tamamlayabilirsiniz.

İKİZLER burcu 18 Kasım 2011 yorumu

Hızlı, gösterişli ve sabırsız davranışlarınızla yakın çevrenizi şaşırtabilirsiniz. Kendinizi dışarı atmak ve gezmek ihtiyacında olabilirsiniz. Kararlı ve kesin tavırlarınızla birçok işinizi kolayca halletmeniz mümkün. Başkalarıyla özel işlerinizi konuşmaya meyilli ve istekli olacaksınız.

YENGEÇ burcu 18 Kasım 2011 yorumu

Bugün, güvenlik ihtiyacınız ve sevdiklerinizi koruma içgüdünüz fazlasıyla ön planda olabilir. İsteklerinizi yerine getirmek için ani harcamalar yapmaya müsait olacaksınız. İçinizden yükselen enerjiyi kontrol altına almalı ve yarım kalan işleriniz üzerine yoğunlaşmalısınız.

ASLAN burcu 18 Kasım 2011 yorumu

Hayatınızla ilgili maceraperest davranabilir, ani davranış değişiklikleri yaşayabilirsiniz. Enerjiniz yüksek olacağından, sporun her dalıyla uğraşmanız yerinde olacak. Sevgilinizle eğlenceli ve uyumlu bir gün geçirebilirsiniz. Yakın çevrenize karşı sorumluluklarınızı yerine getirebilirsiniz.

BAŞAK burcu 18 Kasım 2011 yorumu

Hırsınızın ve beklentilerinizin yüksek olacağı bugün, iç enerjinizi dengelemeniz ve kendinizi düşüncelerinizle yormamanız gerekecek. Geçmişte olanlara ve yapılanlara garip bir şekilde takılıp kalıyorsunuz. Yaşayacağınız olayların seyrini abartmamaya özen göstermeniz gerekiyor.

TERAZİ burcu 18 Kasım 2011 yorumu

Gruplarla hareket etme ve arkadaşlarınızla çeşitli aktiviteler içinde bulunma etkiniz bugün yüksek olacak. Kalabalık ortamlarda, heyecanınızı körükleyecek anlık duygulara kapılabilirsiniz. Özel hayatınızda karşı tarafın duygularını yönlendirmek isteyebilirsiniz. Empatiyi ihmal etmeyin.

AKREP burcu 18 Kasım 2011 yorumu

Kafanız bu aralar hep işinizde gücünüzde. Aklınıza takılan konuları kararlı ve cesur adımlarla çözme şansına sahip olduğunuzu bilin. Toplum içinde değişiklik isteğiyle hareket edeceksiniz. Bugün, başkalarına yardım etmekten çekinmeyecek ve çok fedakâr olacaksınız.

YAY burcu 18 Kasım 2011 yorumu

Bugün, detay isteyen işlerinizde veya günlük yaşantınızda kendinizi fazla zorlayacak hareketlerden uzak durmalısınız. Yarım kalan işlerinizi tamamlamak, evcil hayvanlarınıza vakit ayırmak, evinizin temizliğiyle ve düzeniyle ilgilenmek için harika bir gün sizi bekliyor.

OĞLAK burcu 18 Kasım 2011 yorumu

Geleceğinize yönelik duygu ve düşüncelerinizde kararlı ve cesur kararlar alabilir, değişiklik isteğiyle farklı iş ve alanlara yönelebilirsiniz. Yeni tanışacağınız insanlar sizi biraz hırslı görebilir. Güçlü duygularınız var. Gireceğiniz sosyal ortamlarda rekabet hissi sizi körükleyecek.

KOVA burcu 18 Kasım 2011 yorumu

Sevdiğiniz kişiyle ilişkinizde sabırsız davranışlar sergileyerek, onu bugün şaşırtabilirsiniz. Hırsınızı yönlendirmeyi öğrenmelisiniz. İstedikleriniz olmadığında hemen gücenmemelisiniz. İlişkiniz sosyal çevrenizden destek alacak. Düşünceleriniz gidip geliyor. Net olmaya çalışmalısınız.

BALIK burcu 18 Kasım 2011 yorumu

Bugün, detay isteyen işlerinizde veya günlük yaşantınızda kendinizi fazla zorlayacak hareketlerden uzak durmalısınız. Yarım kalan işlerinizi tamamlamak, evcil hayvanlarınıza vakit ayırmak, evinizin temizliğiyle ve düzeniyle ilgilenmek için harika bir gün sizi bekliyor.

Hande Kazanova
Astroloji Uzmanı


Haftalık burç yorumunuz için tıklayınız..

Aylık burç yorumunuz için tıklayınız..


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER