Habertürk 18.05.2012

18 Mayıs 2012 günlük burç yorumları

Bugün sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte bugünkü burç yorumunuz.

KOÇ burcu 18 Mayıs 2012 yorumu

18 Mayıs 2012 günlük burç yorumları
Biraz sinirli ve sabırsız olmanız dışında, etrafınızda gelişen birçok güzel olay sizi mutlu edecek. Para alışverişlerinizde gücünüzü etkin bir şekilde kullanmak isteyeceksiniz. Öğleden sonra, ilginiz ağırlıklı olarak maddi konulara kayabilir.

BOĞA burcu 18 Mayıs 2012 yorumu
Önünüzü tam olarak görememeniz, kendinizi ifade ederken sizi zorlayabilir. Bugün, olumsuzlukları görmezden gelme isteğiniz yoğun olacak. Önemli konularda harekete geçmek için öğleden sonraki saatleri tercih etmelisiniz.

İKİZLER burcu 18 Mayıs 2012 yorumu
Yoğun geçen birkaç günün ardından enerjinizi istediğiniz gibi yönlendirmekte zorlanabilirsiniz. Ama geri planda kalınacak tüm işler için güzel bir gün olabilir. Özellikle öğleden sonra, vücudunuzdan daha çok aklınızı çalıştıracaksınız.

YENGEÇ burcu 18 Mayıs 2012 yorumu
Bir grup çalışmanız varsa kendinizi istediğiniz şekilde ifade edeceksiniz. Arkadaşlarınızla bir aradayken kafanız başka yerlerde olabilir. Sıcak ortamlar içerisinde olmayı tercih edeceksiniz. Kendinizi göstermekten çekinmemelisiniz.

ASLAN burcu 18 Mayıs 2012 yorumu
Anlaşmalarınıza yönelik bir sunum yapmayı düşünüyorsanız, iyi ilişkileriniz devreye girebilir ve kendinizi rahatlıkla gösterebilirsiniz. Önünüze ilginç seçenekler çıkacak, şaşıracaksınız. Sabah saatlerinde önemli kararlardan kaçının.

BAŞAK burcu 18 Mayıs 2012 yorumu
Bugün, dış ortamlar ve seyahat gibi konular vaktinizi alacak. Uzak akrabalarınızdan alacağınız haberler sizi duygusal anlamda harekete geçirebilir. Evde durmaya niyetiniz yok gibi gözüküyor. Kariyerinizde güzel gelişmelere açıksınız.

TERAZİ burcu 18 Mayıs 2012 yorumu
Banka hesaplarınızla ilgili konular öne çıkabilir. Aşk hayatınızda her şeyi kendi tarafınızdan görüp, karşı tarafı umursamayabilirsiniz. Bazı şeylerin üstüne bile bile gitmeye bayılıyorsunuz. İlişkinizdeki iniş çıkışlar bundan kaynaklanıyor.

AKREP burcu 18 Mayıs 2012 yorumu
Sizi tam anlamıyla değiştirecek kararlar almaya heveslisiniz. Sabah saatlerinde yapılması gerekenlere odaklanırken, öğleden sonra tüm ilginizi ilişkilerinize yoğunlaştırabilirsiniz. Aşk hayatınızda kendinizi gerçeklerden soyutlamayın.

YAY burcu 18 Mayıs 2012 yorumu
Öğleden sonra, iş ve hizmet alanlarınıza yönelebilirsiniz. Birilerine randevu verirken dikkatli olmalısınız. Rahat hareket etme isteğiniz diğer insanlar tarafından hoş karşılanmayabilir. Kendinizi duygusal anlamda zorlamamaya özen gösterin.

OĞLAK burcu 18 Mayıs 2012 yorumu
Kafanız iş konularıyla meşgul olacak. Bu durum, bazı kararlarınızı uygulamanızı engelleyebilir. Eğlenceli ortamlara girerek kendinizi yaşadıklarınızdan soyutlamak size çok iyi gelecek. Aşk hayatınızda güzel gelişmeler sizi bekliyor.

KOVA burcu 18 Mayıs 2012 yorumu
Öğleden sonra evinize ve aile ortamlarınıza yönelebilirsiniz. Hayatın tadını çıkarmak isteyeceksiniz. Bugün, vaktinizi kişisel işlerinize ve hobilerinize ayırmalısınız. Önemli işlerden ve görüşmelerden kaçınmaya çalışmalısınız.

BALIK burcu 18 Mayıs 2012 yorumu
Satış, pazarlama ve ticaretle ilgili işleriniz varsa önemli kararlarınızı öğleden sonra vermeye çalışın. Sabah saatlerinde daha çok parasal işlerinizi halledebilirsiniz. Hayati kararlarınızda gerçekçiliği elden bırakmamanız gerekiyor.

Hande Kazanova
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER