Habertürk 18.01.2012

18 Ocak 2012 günlük burç yorumları

Bugün sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte bugünkü burç yorumunuz..

KOÇ burcu 18 Ocak 2012 yorumu

18 Ocak 2012 günlük burç yorumları
Bugün iş alanlarınızda diğer insanlarla ilişkileriniz kuvvetli olacak. Harekete geçmeniz gereken konularda kendinizi güçlü hissedeceksiniz.Hayatınızdaki değişimleri anlayışla karşılayacağınız bir gün olabilir. Gece saatlerinde evde olmak isteyebilirsiniz.

BOĞA burcu 18 Ocak 2012 yorumu
Bugün, seyahat, eğitim, ticaret veya medyaya dayalı işlerinizde, karşı tarafın isteklerini anlayışla karşılayacak ve buna göre hareket edeceksiniz. Aşk hayatınızda duygularınız yaşam enerjinizi artıracak. Beklenmedik olayları nasıl karşılayacağınızı biliyorsunuz.

İKİZLER burcu 18 Ocak 2012 yorumu
Yapacağınız işler bu kadar aktifken, bugün kafanız tamamen tamamlanması gereken konular üzerinde çalışacak. Bir işi bitirmeden rahat etmeyeceksiniz. Aile hayatınızda her şeyi sıkı tutuyorsunuz, sosyal çevrenizden ve arkadaşlarınızdan desteğiniz tam.

YENGEÇ burcu 18 Ocak 2012 yorumu
Bugün sevdiğiniz insanla aşk hayatınızda tam da istediğiniz gibi bir gün geçirebilirsiniz. İş alanlarınızdaki değişimleri çok fazla önemsemeyeceksiniz. Yakın çevrenizdeki insanlarla işbirliği içerisine girebilirsiniz.

ASLAN burcu 18 Ocak 2012 yorumu
Aile hayatınızda, sağlık konuları ve yapılması gereken işlerle uğraşabilirsiniz. Parasal konularda hisleriniz bugün sizi doğru yönlendirecek. Ağırlamanız gereken misafirler gündeme gelebilir. Dış etkileri kolay karşılayacağınız bir gün olabilir.

BAŞAK burcu 18 Ocak 2012 yorumu
Hızlı iletişimle bugün keyfe keder programlarda bulunmak, gezmek, kendinize ve sevdiklerinize vakit ayırmak isteyeceksiniz. Yerinizde duramayacak, hareket halinde olacaksınız. Ortaklaşa para konularında güzel etkileşimleriniz olacak.

TERAZİ burcu 18 Ocak 2012 yorumu
Bugün maddi konulara yönelik başlayan gününüz, gece saatlerinde yerini keyifli bir iletişime bırakacak. Ailenizle beraber hareket etmek bu dönem en önem verdiğiniz işlerin başında geliyor. Özel hayatınızda bugün duygu değişkenlikleriniz olabilir.

AKREP burcu 18 Ocak 2012 yorumu
Arkadaşlarınızla ve sosyal çevrenizle iletişimi yüksek ve keyfi yüksek olan bir gün geçirebilirsiniz. Yakın çevrenizden alacağınız güzel haberler sizi sevindirecek. İş hayatınızda değişimleri kolay karşılayacaksınız.

YAY burcu 18 Ocak 2012 yorumu
Keyfiniz yerinde olacak ama siz bir şey yapmak istemeyebilirsiniz. Parasal konular bu aralar gündeminizde ve bugün bu alanlarınızdaki işlerinizi halletmek için kolları sıvayabilirsiniz. İş alanlarınızdaki mücadeleleriniz meyvelerini vermeye başlıyor.

OĞLAK burcu 18 Ocak 2012 yorumu
Bugün sosyal çevreniz ve arkadaşlarınızla olan görüşmeleriniz veya konuşmalarınız devrede olacak. Hayatınıza yön verirken, arkadaşlarınızın fikirlerini almak sizin için önemli. Dış ortamlardan gereken desteği alacak, kendinizi bugün iyi hissedeceksiniz.

KOVA burcu 18 Ocak 2012 yorumu
Bugün iş ve kariyer alanlarınızda olumlu etkilere sahip olacaksınız. Kendi iç sesinizi dinlemek ve buna göre karar vermek önemli olacak. Henüz harekete geçmemeniz gereken bir süreçte olduğunuzu unutmayın ve temkinle ilerlemeye çalışın.

BALIK burcu 18 Ocak 2012 yorumu
Dış ortamlar, seyahat, eğitim alanlarınızda grupsal çalışmalar ön planda olabilir. Sosyal çevreniz ve bulunacağınız ortamlar bu aralar çok yoğun. Ortaklı işleriniz için harekete geçebilirsiniz.

Hande Kazanova
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER