Habertürk 18.07.2013

18 Temmuz 2013 günlük burç yorumu

Bugün inançların, duyguların, ruhsallığın, maneviyatın en yüksekte olabileceği, çok özel bir gün olacak. Günlük burç yorumunuz Pudra.com'da!

Koç: Ruhen ve manen kendinizi yenileyeceksiniz. Kendinizi ailevi konularda etkili ve yardımsever bulabilirsiniz. Bu birkaç gün boyunca aile ortamlarınızda huzuru bulun, dinlenin.

18 Temmuz 2013 günlük burç yorumu

Boğa: Geleceğiniz adına idealize ettiğiniz işlerinizde hırslarınızı bir kenara bırakacaksınız. İletişim halinde olacağınız insanlardan ve çevrenizden göreceğiniz destekle kendinizi şanslı hissedebilirsiniz.

İkizler: İşinizdeki yardımlaşma, başkalarını düşünerek hareket etme dürtünüz size kazandırabilir. İşinizdeki idealist düşünceleri, yaratıcılığınızla, verimliliğinizle lehinize çevireceksiniz.

Yengeç: Hoşunuza giden tatil fırsatı varsa kaçırmayın, bu geziden çok şey öğrenebilirsiniz. Beklentilerinizi gözden geçirip gerçek amacınıza hizmet eden olayları aradan seçmeniz gerekecek.

Aslan: Maddi olarak zor durumda olan insanlara yardım etme isteğiniz yüksek olabilir. Maneviyatınızı geliştirebilir, daha çok hayatın anlamıyla, bilinmeyen konularla ilgilenebilirsiniz.

Başak: Sosyal çevre ortamlarınızda sevdiğiniz insanla paylaşımlarınızın yüksek olacağı günler. Ortaklaşa işlerde bulunmak, projeler başlatmak veya içinde yer almak sizi çok mutlu edebilir.

Terazi: İş konusunda ne istediğinize karar verin. İş alanlarınızda yaptığınız fedakârlıkların ve yardımların karşılığını almak, toplumdan istediğiniz desteği görmek çok kolay olacak.

Akrep: Karşınıza çıkacak fırsatları değerlendirmeli ve gerçekten ne istediğinizi gözden geçirmelisiniz. Yaratıcılığınız göz dolduracak, hayatınız adına bu üretkenlikle yol alabilirsiniz.

Yay: Davranışlarınızı, hayatınızı sorgulamanız ve gözden geçirmeniz işinize yarayacak. Kendinizi sevdikleriniz, ailenizin yanında çok mutlu hissedeceksiniz, tadını çıkarın.

Oğlak: İletişime, yazmaya, reklama, satışa dayalı işlerinizde olayları çok idealize etmeden hareket edin. Kendinizi çevreniz ve ortaklıklarınız konusunda oldukça şanslı hissedebilirsiniz.

Kova: Kendinizi yaptığınız işlerde iyi hissedecek, düşündüklerinizin karşınıza geldiğine şahit olacaksınız. Bu süreci iyi değerlendirin. Maddi konularda abartmayın, aşırıya kaçmayın.

Balık: Hayallerinizin insanı karşınıza çıkabilir veya siz yaşadıklarınıza fazla anlamlar yükleyebilirsiniz. Keyfiniz fazlasıyla yerinde olacak yalnız risk içeren işlerde, hayalcilikten uzak durun.


Hande Kazanova
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER