16.07.2014

18 Temmuz 2014 günlük burç yorumları

Bugün tepkisel davranıp, pot kırmamaya özen göstermelisiniz. Astroloji uzmanı Asude Argun'un 18 Temmuz 2014 günlük burç yorumları Pudra.com'da.

Yükselen burcunuza göre okumanızı tavsiye ederiz.

18 Temmuz 2014 günlük burç yorumları

Koç burçları ve yükseleni Koç olanlar
(21 Mart-19 Nisan)
Son birkaç günün ardından bugün kendinizi oldukça zinde hissedebilirsiniz. Üzerinizdeki ağırlık kalkacak, hızlı adımlar atmak isteyebilirsiniz. Kendinizi doğal olarak ortaya koyabilirsiniz. Kişisel konulara ağırlık vermeniz yerinde olacak. İstediklerinize yönelmeli, kendinizle ilgilenmelisiniz.

Boğa burçları ve yükseleni Boğa olanlar
(20 Nisan-20 Mayıs)
Gün içinde ibadet, meditasyon gibi konulara yönelebilir, iç dünyanızın sesini dinleyebilirsiniz. Böylece ters giden olaylara tepki vermek yerine, enerjinizi dengelemiş olabilirsiniz. İş sebebiyle yurt dışı bağlantınız varsa hızlı hareket edebilirsiniz. Yoksa şartların oturması için biraz daha sabırlı olmanız iyi olacak.

İkizler burçları ve yükseleni İkizler olanlar
(21 Mayıs-20 Haziran)
Sosyal çevrenizdeki hareketlilik sayesinde gelecek günlere ilişkin planlarınızı gözden geçirebilirsiniz. İçinde bulunduğunuz grup ya da birlikte hareket ettiğiniz kişilerle ilgili hızlı gelişmeler gündeme gelebilir. Umutlarınızı artırdığınız oranda başarılı olabilirsiniz. Başkalarıyla hareket etmenin yollarını bulmalısınız.

Yengeç burçları ve yükseleni Yengeç olanlar
(21 Haziran-22 Temmuz)
Bugün gündemin ortasına yerleşebilirsiniz. Kariyeriniz, mesleğiniz açısından önemli kişilerle birlikte olmanız mümkün. Toplumsal anlamda saygınlığınızın artacağı bir günden geçiyorsunuz. Hızlı adım atmanız, şartları iyi değerlendirmeniz gerekebilir. Böylece asıl istediğiniz hedefe doğru yönelebilirsiniz.

Aslan burçları ve yükseleni Aslan olanlar
(23 Temmuz-22 Ağustos)
Yabancı kişilerle tanışmak için adım atmalısınız. Yeni kişilerin yardımıyla maddi ve manevi anlamda şans yakalayabilirsiniz. Olaylara daha iyimser, canlı bakmanın yararını görebilirsiniz. Yurtdışı bağlantılı işlerinizde ilerleme sağlayabilirsiniz. Hukuksal konularda atak davranmalısınız.

Başak burçları ve yükseleni Başak olanlar
(23 Ağustos-22 Eylül)
Bugün eşinizin, partnerinizin duygusal ihtiyaçlarına eğilmeniz yararlı olacak. İşin yoğunluğuna rağmen kendinize romantik zamanlar ayırmak ilişkinizi derinleştirecek. Ofis hayatınızda ise maddi konulara ağırlık vermelisiniz. Özellikle hisseli işlere, prim gibi ödemelere dikkat etmelisiniz.

Terazi burçları ve yükseleni Terazi olanlar
(23 Eylül-22 Ekim)
Gün içinde eşinizin hareketli temposuna ayak uydurmakta zorlanabilirsiniz. Ama empati kurmanız ilişkinizi destekleyecek. İş ortamında ise rakiplerinizi yakından takip etmeli, gelişmeleri hızla yakalamalısınız. Dikkatinizi karşı tarafa vermeniz işinizi kolaylaştıracak, enerjinizi odaklayacak.

Akrep burçları ve yükseleni Akrep olanlar
(23 Ekim-21 Kasım)
Gündelik işlerin altından başkalarına güvenmeden, tek başınıza ama pratik bir şekilde hareket ederek kalkabilirsiniz. Verimli, hızlı hareket ederek hünerlerinizi ortaya koyabilirsiniz. Ancak iş yükü sebebiyle sağlığınızı ihmal etmemelisiniz. Gündelik rutininizi gözden geçirmeniz iyi olacak.

Yay burçları ve yükseleni Yay olanlar
(22 Kasım-20 Aralık)
Hayatın keyifli yönlerini fark edeceğiniz bir günden geçiyorsunuz. Ancak özellikle maddi konularda aceleci davranmamalı, spekülasyonlardan uzak durmalısınız. Enerjinizi aşk hayatınıza, çocuklarınıza ya da size zevk veren konulara yöneltmelisiniz. Sanat ve sporla uğraşmanız iyi gelecek.

Oğlak burçları ve yükseleni Oğlak olanlar
(21 Aralık-19 Ocak)
Bugün ofisdeki işlerinizle ilgilenirken, bir yandan da evdeki işlerinizi ihmal etmelisiniz. Özellikle ebeveynlerinizle ilgili konularda daha hızlı davranmanız gerekebilir. Bir an önce sorumluluklarınızı yerine getirmeli, enerjinizi konsantre kullanmalısınız. Böylece ev içinde strese sebep olamadan yol alabilirsiniz.

Kova burçları ve yükseleni Kova olanlar
(20 Ocak-18 Şubat)
Yakın çevrenizde artan iletişim hızı baş döndürücü olacak. Kardeşleriniz, komşularınız, yakınlarınızla hızlı bağlantılar kurmanız gerekebilir. Yakın yerlere yapmanız gereken ziyaretler sebebiyle koşturmak zorunda kalabilirsiniz. Pek çok şeyi organize etmeye çalışırken diyaloglarınız önem kazanacak.

Balık burçları ve yükseleni Balık olanlar
(19 Şubat-20 Mart)
Maddi konuların üzerinden geçerken risk almamaya özen göstermelisiniz. Yapmanız gereken harcamalar varsa duygusal davranmamalısınız. Cebinizdeki paranın gücünü fark etmeli, harcamalarınızı gözden geçirmelisiniz. Bütçe yapmak, gelir, giderlerinizi kontrol etmek etkili olacak.

Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun

gunluk burc 18 temmuz


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER