Habertürk 19.10.2011

19 Ekim 2011 günlük burç yorumları

Bugün sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte bugünkü burç yorumlarınız..

KOÇ burcu 19 Ekim 2011 yorumu

19 Ekim 2011 günlük burç yorumları

Bugün, eviniz, ailenizle ilgili konular ön plana çıkacak. Daha fazla ailenizle olmayı isteyebilirsiniz. Ailevi konularda yetersizlikler akşam saatlerinde gününüze damgasını vurabilir.

BOĞA burcu 19 Ekim 2011 yorumu

Kardeşlerinizle olan ilişkileriniz devreye girmeye başlayacak. İş alanlarınızda iletişime dayalı işlerinizde bazı güvensizlik ve yetersizlikleriniz oluşabilir, özel hayatınızdaki güzelliklere odaklanın.

İKİZLER burcu 19 Ekim 2011 yorumu

Birkaç gün boyunca maddi konular ön plana çıkmaya başlıyor. Sahip olduklarınız konusunda veya sevdiğiniz insanlar için yapacağınız harcamalarda kendinizi yetersiz ve rahatsız hissetmeniz mümkün.

YENGEÇ burcu 19 Ekim 2011 yorumu

Tamamen kendi isteklerinize odaklanabilirsiniz. Akşam saatlerinde ailenize karşı sorumluluklarınızda duygusal yetersizlikler hissedebilirsiniz. Sanata dayalı işleriniz varsa olumlu etkiler altındasınız.

ASLAN burcu 19 Ekim 2011 yorumu

İnsanlardan uzak durma isteğiniz fazla olabilir. Yakın çevrenizdeki insanlarla bazı duygusal sorunlar yaşamanız mümkün. Ailenize vakit ayırdığınızda kendinizi daha rahat hissedeceksiniz.

BAŞAK burcu 19 Ekim 2011 yorumu

Sosyal çevrenizdeki hareketlilik size de yansıyacak. Bugün sosyal ortamlarda parasal konularda bazı yetersizlikleriniz söz konusu olabilir. İşten elde edilen gelirleriniz sizi tatmin etmeyebilir.

TERAZİ burcu 19 Ekim 2011 yorumu

İş ve kariyer alanlarınıza odaklanabilirsiniz. İş ve kariyer alanlarınızda verilecek ve alınacak kararlar, oluşan olaylar size kendinizi yetersiz ve kötü hissettirebilir. Duygusal anlamda stresli olabilirsiniz.

AKREP burcu 19 Ekim 2011 yorumu

Bugün seyahat, eğitim, hukuk ve daha az tanıdığınız insanlarla yapacağınız işlerinizde bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Kendiniz için aldığınız kararların ne kadar doğru olduğunu anlayacaksınız.

YAY burcu 19 Ekim 2011 yorumu

Birkaç gün boyunca ortaklaşa para konuları hayatınızda yer edebilir. Akşam saatlerinde ise, para konuları sizi moralsiz kılabilir. Gün içinde iç sesinizin ve duygularınızın sizi yönlendirmesine izin vermelisiniz.

OĞLAK burcu 19 Ekim 2011 yorumu

Özel hayatınızın detayları ön planda olacak. Şartlar pek size bağlı olmayabilir. Ortaklaşa işlerinizde veya özel hayatınızda tatmin olmanız kolay görünmüyor, bu alanlarda yetersizlikleriniz oluşabilir.

KOVA burcu 19 Ekim 2011 yorumu

İş ve hizmet alanlarınız veya sağlığınızla ilgili konular birkaç gün öncelikli olabilir. İş alanlarınızda bazı sorunlar sizi olumsuz etkileyebilir. Olumsuz düşünmemeye ve kendinizi aşağıya çekmemeye çalışın.

BALIK burcu 19 Ekim 2011 yorumu

Bugün aşk hayatınız öncelikli olacak. Evinize ve ailenize karşı yerine getirmek istediğiniz maddi sorumluluklar sizi yeteri kadar tatmin etmeyebilir. Enerjinizi düşük hissedebilirsiniz.

Hande Kazanova
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER