Habertürk 19.10.2012

19 Ekim 2012 günlük burç yorumları

Bugün astrolojik açıdan sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte 19 Ekim 2012 günlük burç yorumunuz..

KOÇ burcu 19 Ekim 2012 yorumu

19 Ekim 2012 günlük burç yorumları

Bugün hayatınızdaki değişimlerle ilgilenmek istemeyebilirsiniz. Farklı ve değişik ortamlarda duygularınız çok çabuk değişebilir. Yakın çevrenizle yapacağınız planlarda abartmaya meyillisiniz.

BOĞA
burcu 19 Ekim 2012 yorumu

Bugün özel hayatınızda içinizdeki değişim isteğini, partnerinize anlatmadan harekete geçmeyin ve rahat tavırlarınızı koruyun. Ortaklaşa para konularınız devrede olurken, para harcamaya meyillisiniz.

İKİZLER burcu 19 Ekim 2012 yorumu

Özel ilişkilerinizde rahat ve abartılı davranışlar sergilemeniz mümkün. Kafanızdan atamadığınız iş konularınızı çözmenin gün içinde bir yolunu bulmalısınız. Kendinizi bu kadar sıkmayın.

YENGEÇ
burcu 19 Ekim 2012 yorumu

Bugün, sevdiğiniz insanla kısa vadeli konuşmalar, bir yerlere kaçma isteğiniz üzerinde durabilirsiniz. Her şeyden kolay sıkılacak, farklı atraksiyonlar içine girmek isteyeceksiniz.

ASLAN burcu 19 Ekim 2012 yorumu

Bugün aşk hayatınızda oldukça istekli bir tutum içine girebilir, sosyal ortamlarda yaratıcılığınızı konuşturabilirsiniz. Her şeyi hızlı halletmeye bayılıyorsunuz. Evinizde sorumluluklarınız artıyor.

BAŞAK
burcu 19 Ekim 2012 yorumu

Ev ve aile ortamınızda duygularınız ateşli ve heyecanlı olacak. Ev ortamlarının tadını çıkarmasını bileceksiniz. Yakın çevrenizdeki insanlarla girişeceğiniz planlar sizi mutlu edebilir.

TERAZİ
burcu 19 Ekim 2012 yorumu

Yoğun telefon ve haberleşme trafiğinizle, dinlenmek ve günü sakin geçirmek pek söz konusu olmayabilir. Maddi konularda zihniniz uyanık; sorunlarınıza kolaylıkla çözüm bulacaksınız.

AKREP burcu 19 Ekim 2012 yorumu

Paranız ve malınız sizin için değerli olmayabilir. Kendinize yatırım yapmanız gerektiğini biliyorsunuz, bu da içgüdüsel olarak size para harcattırabilir. Hayatınızın genelinde bir hareketlilik var.

YAY
burcu 19 Ekim 2012 yorumu

Yerinizde duramayan yapınızla çabuk hareket etmek isteyecek, ilgilendiğiniz alanlara kanalize olacaksınız. Olayları gözlemleme yeteneğiniz bu aralar yoğun. İletişiminiz kuvvetli.

OĞLAK burcu 19 Ekim 2012 yorumu

Geçmiş konuları kafanızda gereğinden fazla büyütmeyin. Duygularınızı daha çok kendinize saklayacaksınız ama davranış olarak içinizde tutamayabilirsiniz. Paylaşımlarınız artıyor.

KOVA
burcu 19 Ekim 2012 yorumu

Bugün, çalışıyorsanız farklı temalarla kendinizi ortaya koymayı tercih edebilirsiniz. Çalışmıyorsanız, arkadaşlarınız ve sosyal çevrenizle yapılacak olan planlar hoşunuza gidebilir.

BALIK burcu 19 Ekim 2012 yorumu

Kalabalık ortamlar ve toplu alanlarda bulunmayı tercih edeceksiniz. Güçlü duygularınızı işiniz veya özel hayatınızda bir şekilde göstermek isteyeceksiniz. Yeni proje heyecanlarınız olacak.

Hande Kazanova
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER