@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 18.09.2013

19 Eylül 2013 günlük burç yorumları

Günün ilk yarısında dikkatiniz kolay dağılsa da, ikinci yarısında daha net olacaksınız. Ancak yine de kesin kararlar almamalısınız. Astroloji Uzmanı Asude Argun'un günlük burç yorumları Pudra.com'da!

Yükselen burcunuza göre okumanızı tavsiye ederiz.

19 Eylül 2013 günlük burç yorumları

Koç burcu ve yükseleni Koç olanlar: (21 Mart - 19 Nisan)
Günün ilk kısmını daha rahat geçirmeye çalışmanızı öneririm. Engel olamayacağınız olaylara endişe duymak yerine, enerjinizi saklamalısınız. Duygularınızdan arınmak, temizlenmek için geri planda kalmanız faydalı olacak. Engellerden akşam saatlerinde kurtularak rahatlayacaksınız. Her şey yoluna girdiğinde mutlu olacaksınız.

Boğa burcu ve yükseleni Boğa olanlar: (20 Nisan - 20 Mayıs)
Arkadaşlarınıza vakit ayırdığınız takdirde size ışık tutacaklar, yol gösterecekler. Kendinizi geliştirmek adına sosyalleştiğinizde ruhunuza iyi geldiğini siz de farkedeceksiniz. Kolektif hareket etmenin yararı olacak. Ancak akşam saatlerinden itibaren geçmiş konular gündeme gelebilir. Sakinliğinizi korumanızı tavsiye ederim.

İkizler burcu ve yükseleni İkizler olanlar: (21 Mayıs - 20 Haziran)
Güne hedeflerinize konsantre bir şekilde başlamalısınız. Özellikle işte yapmanız gereken sorumlulukların üstüne gitmenizi öneririm. Üstleriniz, yöneticileriniz sizi gözlüyorlar. Hayattaki saygınlığınızı artırmalısınız. Akşam üstüne doğru üzerinizdeki baskı azalacak, sosyalleşmeye başlayacaksınız.

Yengeç burcu ve yükseleni Yengeç olanlar: (21 Haziran - 22 Temmuz)
Uzak yerlerdeki bağlantılarınızı güçlendirmeniz gereken bir gündesiniz. Kendinizi geliştirmenin yollarını aramanızı tavsiye ederim. İthalat, ihracat ya da basın yayın alanına yoğunlaşabilirsiniz. İnternet üzerinden yapacağınız taramalardan bile yararlanmanız mümkün. Akşam saatlerinde öğrendiklerinizi işe taşıyacaksınız.

Aslan burcu ve yükseleni Aslan olanlar: (23 Temmuz - 22 Ağustos)
Ortak paylaşımlara dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Özellikle eşiniz veya ortağınızla daha yakından ilgilenmenizi tavsiye ederim. Maddi konularda daha çok önlem almalı, borç ve alacak ilişkilerini gözden geçirmelisiniz. Risk almadan hareket ettiğiniz takdirde akşam saatlerinden itibaren daha rahatlayacaksınız.

Başak burcu ve yükseleni Başak olanlar: (23 Ağustos - 22 Eylül)
Eşinizin ya da ortağınızın üstünüze yüklediklerini sabırla taşımanız gereken bir gündesiniz. Ancak tek başınıza hareket edemeyebilirsiniz. Başkalarına ayak uydurmak sizi zorlasa da anlayışlı olmanız yerinde olur. Akşam saatlerinden itibaren daha derin ve gizemli konular gündeme gelebilir.

Terazi burcu ve yükseleni Terazi olanlar: (23 Eylül - 22 Ekim)
Güne erken başlamak yararınıza olacak. Pek çok şeyi bir arada yapmak, servis vermek, hizmet etmek durumunda kalacağınız için hızlı hareket etmelisiniz. Ancak kendinizi ihmal etmeden sağlığınıza da yatırım yapmalısınız. En azından gündelik hijyeninizi ve diyetinizi aksatmamanızı tavsiye ederim. Akşam saatlerinde eşinizle fikir birliği yapmalısınız.

Akrep burcu ve yükseleni Akrep olanlar: (23 Ekim - 21 Kasım)
Günün getirdiği sorumlulukların altından kolayca kalkarak kendinize vakit ayırabilirsiniz. Kendinizi daha yaratıcı, sanatsal ya da keyifli hissedeceksiniz. Çocuklarla birlikte zaman geçirebilir ve böylece neşenizi artırabilirsiniz. Ancak akşam saatlerinden itibaren yoğunluğunuz artacak. Birilerini misafir olarak ağırlayabilirsiniz.

Yay burcu ve yükseleni Yay olanlar: (22 Kasım - 20 Aralık)
Evinizdeki sorumlulukları fark etmeli, üstünüze düşenleri yapmalısınız. Özellikle aile büyüklerinizle ilgili yapmanız gerekenleri ihmal etmemenizi öneririm. Evdeki güven ve huzuru sağlamak için yapıcı olmalısınız. Akşam olduğunda kendinize yönelerek hobilerinizle ilgilenebilir ya da spora zaman ayırabilirsiniz.

Oğlak burcu ve yükseleni Oğlak olanlar: (21 Aralık - 19 Ocak)
Yakın çevrenizden gelen geri bildirimleri değerlendirmek durumunda olduğunuz bir gündesiniz. Kardeş, komşu ya da kuzen gibi yakınlarınızla sıkı bir iletişim içine girmeniz mümkün. Yakın yerlere gitmeniz veya bazı ziyaretler yapmanız da gerekebilir. Akşam saatlerindeyse evinize ve ailenize zaman ayırabilirsiniz.

Kova burcu ve yükseleni Kova olanlar: (20 Ocak - 18 Şubat)
Günün büyük bir kısmını maddi konuları düzenleyerek geçirebilirsiniz. Yapmanız gereken bütçeyi, fizibiliteyi ihmal etmemenizi öneririm. Kaynaklarınızı iyice kontrol ettiğinizde karlı çıkmanın yollarını bulacaksınız. Akşam saatlerinde hayatınızdaki konular da değişecek. Yakın çevrenizle iletişim halinde olacaksınız.

Balık burcu ve yükseleni Balık olanlar:(19 Şubat - 20 Mart)
Kişisel konuların öne çıktığı bugün kendinize yatırım yapmanın önemini anlamalısınız. Başta sağlığınız olmak üzere isteklerinizin üzerine gitmenizi öneririm. Kendinizi yenilemenin fırsatlarını iyi değerlendirmelisiniz. Akşam saatlerindeyse daha çok maddi konulara ağırlık vermeniz mümkün.


Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.asudeargun.com
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun
twitter.com/AsudeArgun




POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER