Habertürk 19.09.2012

19 Eylül günlük burç yorumları

Bugün bizi neler bekliyor? Hayatımızda ne gibi gelişmeler yaşanacak? 19 Eylül günlük burç yorumlarını Pudra.com'da okuyun

KOÇ burcu 19 Eylül 2012 yorumu

19 Eylül günlük burç yorumları

Bugün etkinleşen Uranüs-Plüton karesi, sizi sinirli ve agresif kılabilir. İş alanlarınızda karşılaşacağınız baskı ve sorunlar, değişim ve özgürlük duygusuyla, sonunu düşünmeden hareket etmenize yol açabilir.

BOĞA burcu 19 Eylül 2012 yorumu

Ticaret, hukuk, medya, eğitim ve seyahat alanlarınız, Uranüs-Plüton karesinden etkilenecek. Bu alanlarda bazı sorunlar çıkabilir. Vereceğiniz anlık tepkilerle olayları büyütmeye meyilli olabilirsiniz.

İKİZLER
burcu 19 Eylül 2012 yorumu

UranüsPlüton karesi, ortaklaşa para alanlarınızı etkileyebilir. Bir organizasyondan beklediğiniz parayı ve desteği almakta zorlanabilirsiniz. Bu birkaç gün, karşılaşacağınız olaylara karşı dikkatli olmalısınız.

YENGEÇ burcu 19 Eylül 2012 yorumu

Ortaklaşa iş alanlarınızda birkaç gün boyunca sorunlar olabilir. Özel hayatınızın görünen kısımlarında da bu etkiyi hissedeceksiniz. Toplum içinde sabırsız ve isyankâr tepkilere karşı dikkatli olun.

ASLAN
burcu 19 Eylül 2012 yorumu

Uranüs-Plüton karesi, sizi birkaç gün boyunca zorlayabilir. İş hayatınıza dayalı anlaşmalarınızda baskı ve sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Üzerinizde oluşan baskıyla karşınızdaki insanları şaşırtabilirsiniz.

BAŞAK
burcu 19 Eylül 2012 yorumu

Önümüzdeki birkaç gün boyunca tutkularınızla hareket etmek aşk hayatınızdaki ilişkileri bozabilir. Karşı taraf üzerinde baskı oluşturmaktan vazgeçmeli ve olayları akışına bırakmayı öğrenmelisiniz.

TERAZİ burcu 19 Eylül 2012 yorumu

UranüsPlüton karesi, sevdiğiniz insanın özgürlük arayışı ve farklı heyecanlara yönelme isteğiyle aile hayatınızda isyanlara neden olabilir. Mecbur kalacağınız bir taşınma yaşama ihtimaliniz yüksek olacak.

AKREP
burcu 19 Eylül 2012 yorumu

Yakın çevre ilişkilerinizde, işinizle ve sağlığınızla ilgili konularda bazı sorunlar yaşamaya müsait olabilirsiniz. Değişimlere sert ve tepkiyle yaklaşmamalı, çevrenizi manipüle etmeye kalkışmamalısınız.

YAY burcu 19 Eylül 2012 yorumu

Bugün, zorlayıcı bir gün. Aşk hayatınızdaki değişimler, parasal konularda sizi zorlayabilir. Özellikle borsada yatırım yapanlar veya spekülatif bir işe sahip olanlar, önümüzdeki birkaç güne çok dikkat etmeli.

OĞLAK
burcu 19 Eylül 2012 yorumu

Parayla ilgili konularda, özellikle ailenize veya evinize yapacağınız parasal ödemelerde birtakım zorlamalarla karşılaşabilirsiniz. Aile hayatınızda bazı güç çekişmelerine şahit olabilirsiniz. Tarafsız davranın.

KOVA burcu 19 Eylül 2012 yorumu

İletişime dayalı konularda beklenmedik etkilere açık olabilirsiniz. Yakın çevrenizle olan iletişiminize dikkat edin. İş hayatınızda, birkaç gün boyunca beklenmeyen olaylara açık olmanız gerekebilir.

BALIK burcu 19 Eylül 2012 yorumu

Sosyal çevreniz para konularında birtakım sorunlar yaşamanıza neden olabilir. Para hayatınızdaki değişimlerin, ilişkilerinize nasıl yansıdığına şahit olabilirsiniz. Birden fazla işiniz varsa dikkatli olun.

Hande Kazanova
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER