Habertürk 19.06.2013

19 Haziran 2013 günlük burç yorumları

Bugün oldukça ilginç etkiler bir arada olacak. Sabahın erken saatlerinde moraliniz yüksek olabilir ve kendinizi iyimser ve inançlı hissedebilirsiniz. Günlük burç yorumları Pudra.com'da.

KOÇ: Satış, reklam, pazarlama işlerinizde önemli şanslarınız oluşacak. İletişim halinde olacağınız her tür konuda kendinizi iyimser hissedeceksiniz. Konuşmaktan, yazmaktan zevk alabilirsiniz.

19 Haziran 2013 günlük burç yorumları

BOĞA: Maddi konularda kazanımlarınız yüksek olacak. Bugünün size parasal getirisi olacağı gibi, önemli ticaret anlaşmaları da devreye girebilir. Harcamalarınızda kontrolsüz davranmaktan kaçının.

İKİZLER: Kişisel olarak kendinizi mutlu ve şanslı hissedebilirsiniz. Yakın çevrenizde doğacak fırsatlar hayatınızı geliştirmeniz için size göz kırpacak. Özel hayatınızda çok önemli gelişmeler yaşanabilir.

YENGEÇ: Manevi olarak kendinizi mutlu ve şanslı hissedebilirsiniz. Devlet dairesinde çalışıyorsanız, hastane, eğitim kurumları veya hapishane işlerinde görevliyseniz, şansınız yüksek olabilir.

ASLAN: Arkadaşlarınız ve çevreniz size iş anlamında yeni fırsatlar sunacak. Kalabalık ortamlarda kendinizi çok mutlu ve iyi hissedeceksiniz. İyimserliğinizle dikkatleri üzerinizde toplayacaksınız.

BAŞAK: İş ve kariyer alanlarınızda önemli şanslarınız ve fırsatlarınız devreye girecek. Göz önünde olacağınız yerlerde şans sizden yana olacak. Önümüzdeki birkaç gün aktif olmanızda fayda var.

TERAZİ:
Dış kaynaklı ortamlarda, seyahat, eğitim, medya ve hukuk alanlarınızda çok önemli şanslar devreye girebilir. Bunları değerlendirin. Sizi fazla tanımayan insanlardan yana şansınız yüksek olacak.

AKREP: Önemli bir miras meselesinin ya da davanın sonuçlanması sonucunda elinize para geçebilir. Ortaklaşa para alanlarınızda şanslı bir gün olacak. Kredi almak isteyenler harekete geçebilir.

YAY: Aşk ve evlilik hayatınızdaki güzellikler ayağınızı yerden kesecek. Sevdiğiniz insanın hayatındaki güzel gelişmeler ve şanslardan siz de faydalanacaksınız. Mutluluğun tadını çıkarmaya bakın.

OĞLAK:
İş alanlarınızda önemli şanslar devreye girebilir. Yeni bir iş teklifi, bir projeye dahil olma durumu, yeni iş alanlarının açılması, var olan projelerde keyifli durumlar oluşması söz konusu.

KOVA: Aşk hayatınızda, çocuklarınızla ilgili konularda şans ve fırsatlar sizden yana olacak. Açık alanlarda, size keyif verecek ortamlarda bulunabilirsiniz. Sanatla uğraşanlar için harika bir gün.

BALIK:
Bugün, ev ve aile hayatınızda önemli şanslara sahip olacaksınız. Aile bireylerinizle bir arada olmak isteyebilirsiniz. Bir gayrimenkul alım satımından fayda sağlamanız söz konusu olabilir.

Hande Kazanova
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER