@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 19.06.2014

19 Haziran 2014 günlük burç yorumları

Bugün duygularınızı dengelediğinizde fırsatlar elde edebilirsiniz. Eleştirileri olumlu karşılamanızda fayda var. Astroloji uzmanı Asude Argun'un 19 Haziran 2014 günlük burç yorumları Pudra.com'da.

Yükselen burcunuza göre okumanızı tavsiye ederiz.

19 Haziran 2014 günlük burç yorumları

Koç burçları ve yükseleni Koç olanlar
(21 Mart-19 Nisan)
Olayların gidişatının sinirlerinizi bozmasına izin vermemelisiniz. Kendinizi yıpratmamaya, arkanızdan dönen dolaplara kulak asmamaya çalışmalısınız. Vereceğiniz ani tepkiler olayları gereksiz yere büyütebilir. Kendinizi geri çekmek, inzivada kalmak iyi gelecek. Enerjinizi toparlamanızı sağlayacak.

Boğa burçları ve yükseleni Boğa olanlar
(20 Nisan-20 Mayıs)
Sosyalleşmek, beraber adım atmak için arkadaşlarınızı dinlemelisiniz. Grup içinde olmaktan zevk duyabilirsiniz. Hep beraber hareket etmek sayesinde kendinize güveniniz artacak. Gelecek günlere ilişkin planlarınızı daha rahat yapabilirsiniz.

İkizler burçları ve yükseleni İkizler olanlar
(21 Mayıs-20 Haziran)
Bugün gücünüzü toplamalı, yeteneklerinizi, saygınlığınızı ortaya koymalısınız. Geri çekilmek yerine bakışları üstünüze toplayabilirsiniz. Sizden beklenenleri çok iyi bir şekilde sergilemenizi öneririm. Hem toplumsal alanda hem de işinizde başarılar elde edebilirsiniz.

Yengeç burçları ve yükseleni Yengeç olanlar
(21 Haziran-22 Temmuz)
Uluslararası bağlantılarınız sayesinde kendinizi ve çevrenizi geliştirebilirsiniz. Başkalarından alacağınız bilgiler sayesinde bakış açınızı farklı bir noktaya taşıyıp, daha iyimser olabilirsiniz. Hukuksal ve dini konularda pek çok şey öğrenebilirsiniz. Kişisel gelişim konularıyla ilgilenmenizi öneririm.

Aslan burçları ve yükseleni Aslan olanlar
(23 Temmuz-22 Ağustos)
Maddi kazanımlarınızı gözden geçirirken eşinize de danışmalısınız. Onun ekleyeceği ek masrafların önem taşıdığını görmezden gelmeyin. Borç, alacak konularında ya da kar, zarar ilişkisinde daha kontrollü gitmelisiniz. Kredi kartı ödemelerinize dikkat etmeniz gerekecek. Beklenmeyen ödemeler için önlem alabilirsiniz.

Başak burçları ve yükseleni Başak olanlar
(23 Ağustos-22 Eylül)
Güne ortaklaşa konularla başlıyor, öyle devam ediyorsunuz. Tek başınıza karar vermeniz, harekete geçmeniz pek kolay olmayabilir. Partnerinizin duygularına, isteklerine ayak uydurmalısınız. Böylece çatışma değil, işbirliği ve uyum yakalayabilirsiniz. Paylaşıma açık olmanız avantaj sağlayacak.

Terazi burçları ve yükseleni Terazi olanlar
(23 Eylül-22 Ekim)
Gündelik işlerin yoğunluğuna hazırlıklı olmalısınız. İşler başınıza yığılırken pratik ve detaycı olmaya özen göstermelisiniz. Size yardımcı olan kişilerle, astlarınızla bağlantı kurmanız işinizi kolaylaştıracak. Ancak kendinizi ihmal etmemeli, basit sağlık ve hijyen kurallarına uymalısınız.

Akrep burçları ve yükseleni Akrep olanlar
(23 Ekim-21 Kasım)
Güne keyifli başlayıp öyle devam ediyorsunuz. Çocuklarla, gençlerle, sevdiğiniz kişi ya da işle meşgul olup hayatın yükünü unutabilirsiniz. Kendinize güveniniz ve hayattan aldığınız zevk artacak. Hobi, sanat, spor gibi etkinliklere bile zaman ayırabilirsiniz. Bugün aşk size daha yakın…

Yay burçları ve yükseleni Yay olanlar
(22 Kasım-20 Aralık)
Ailevi değerlerin öne çıkacağı bugün, dış dünyanın sorumluluklarıyla koştursanız da evdeki sorumluluklarınızı unutmamalısınız. Aile büyükleriniz ya da evi ilgilendiren olaylara dikkat yöneltmeniz gerekebilir. Ev ve iş arasında denge kurmak için daha yavaş adım atmalısınız.

Oğlak burçları ve yükseleni Oğlak olanlar
(21 Aralık-19 Ocak)
Yakın çevrenizdeki hareketlilik artacak gibi görünüyor. Pek çok kişiyle konuşup kontak kurabilirsiniz. Yeni şeyler öğrenmek ve öğretmek için uygun zamanda olduğunuzu bilmelisiniz. İfadelerinizin taşıdığı değeri bilmeli, sözlerinizi daha etkili kullanmaya çalışmalısınız.

Kova burçları ve yükseleni Kova olanlar
(20 Ocak-18 Şubat)
Maddi konuların ağırlık kazandığı bir gün. Sadece paraya değil, tüm maddi kaynaklarınızın üzerinde durmanız gerekebilir. Yeteneklerinizi, kaynaklarınızı nasıl değerlendirdiğinizi iyice düşünmenizi öneririm. Yapacağınız harcamaları bu gözle değerlendirmeniz kazanç sağlayacak.

Balık burçları ve yükseleni Balık olanlar
(19 Şubat-20 Mart)
Güne keyifli, kendinize güvenli başlıyorsunuz. Şartları çok zorlamadan olayların sizden yana geliştiği görebilirsiniz. Kendinizle ilgilenmeli, kişisel isteklerinizi öne almalısınız. Özellikle bakım, sağlık, ilişkiler gibi konulardan yana şanslı olduğunuzu bilmelisiniz. Evcil hayvan besliyorsanız ona da zaman ayırmalısınız.

Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER