Habertürk 19.01.2012

19 Ocak 2012 günlük burç yorumları

Bugün sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte bugünkü burç yorumunuz..

KOÇ burcu 19 Ocak 2012 yorumu

19 Ocak 2012 günlük burç yorumları
Bugün, değişik yerlerde bulunma isteğiniz çok yüksek olacak. Özel hayatınızdaki değişimleri ve yaşadıklarınızı tanımadığınız insanlarla paylaşmak öne çıkabilir. Sevdiğiniz insanla aynı zevkleri paylaşamayacaksınız.

BOĞA burcu 19 Ocak 2012 yorumu
Psikolojik olarak özgürlüğünüz önemli olacak. Para konularında rahat hareket etme isteğiniz yoğun akacak. Üzerinizdeki değişimleri fark ediyorsunuz. Gün içinde, ketum davranışlar sergilemeye meyilli olabilirsiniz.

İKİZLER burcu 19 Ocak 2012 yorumu
Aldığınız kararlarınızı sevdiğiniz insanlarla paylaşabilir, onlara düşüncelerinizden ciddi bir şekilde bahsetme imkânı bulabilirsiniz. Taşınma veya yer değiştirme konularına yönelik fikir ve düşünceleriniz yoğun olabilir.

YENGEÇ burcu 19 Ocak 2012 yorumu
İş alanlarınızda bir karar vermek veya alınmış bir kararı aile büyüklerinizle paylaşmak ön planda olacak. Alışkanlıklarınızı yeniden yapılandırmak ve kendinizi değiştirmek istiyorsunuz. Duygusal kararlardan kaçınmalısınız.

ASLAN burcu 19 Ocak 2012 yorumu
Aşk ve romantizm dolu etkilerle geçecek bir gün yaşayacaksınız. Uzun zamandır bulamadığınız fırsatları, sevdiğiniz insanla paylaşma imkânına sahip olabilirsiniz. Hayata yaklaşımınızı insancıl ve sıcak tutmanız gerekiyor.

BAŞAK burcu 19 Ocak 2012 yorumu
Aile hayatınıza yönelik konularda tutarsız ve sabırsız olabilirsiniz. Bir şeyi yapmaya karar verdiğinizde hemen harekete geçmek isteyenlerdensiniz. Bugün, ev ve aile hayatınızı paylaştığınız insanla zevkleriniz örtüşmeyebilir.

TERAZİ burcu 19 Ocak 2012 yorumu
Aileniz ve sevdiklerinizle beraber olmak isteyebilirsiniz. Yeni insanlarla bir araya gelmek ve uzun zamandır ihmal ettiğiniz ahbaplarınıza vakit ayırmak ruhunuza iyi gelecek. İş ilişkilerinizdeki tatmininiz düşük olabilir.

AKREP burcu 19 Ocak 2012 yorumu
Bugün, hesap kitap işleriniz yoğun olabilir. Özel hayatınızla ilgili konularda parasal olarak yapacaklarınızı hesaplayabilirsiniz. Parasal anlaşmalardan kaçının. Hayata çok kontrolcü bir şekilde yaklaşmamayı deneyin.

YAY burcu 19 Ocak 2012 yorumu
Aile bireylerinizin düşüncelerine hoşgörüyle yaklaşmakta zorluk çekebilirsiniz. Gün boyunca sizin için sadece kendi istekleriniz ve arzularınız ön planda olacak. Gezip dolaşarak günün tadını çıkarmaya bakmalısınız.

OĞLAK burcu 19 Ocak 2012 yorumu
Hayatınızla ilgili konularda belirsizlikler olunca hemen paniğe kapılıyorsunuz. Bugün, elinizde plan ve program için istediğiniz doneler bulunmuyor. Hayatınızda güzel gelişmeler yaşanacak. Kendinizi rahat bırakmayı denemelisiniz.

KOVA burcu 19 Ocak 2012 yorumu
İnsanlara yardım ve paylaşım, bugün sizin için ön planda olacak. Geleceğinize dair kararlarınızda arkadaşlarınızdan ve sosyal çevrenizdeki insanlardan görüş alabilirsiniz. Sizin için verilmiş bir kararı değiştirmeniz çok zor.

BALIK burcu 19 Ocak 2012 yorumu
Bugün, kalabalıklar içerisinde yer almak isteyebilirsiniz. Etrafınızı gözlemlemek ve çevrenizde neler olup bittiğini anlamak istiyorsunuz. Yoğun duyguların sizi çok yormasına izin vermeyin ve enerjinizi doğru kullanın.

Hande Kazanova
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER