@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 02.08.2013

2 Ağustos 2013 günlük burç yorumları

Gün içinde bir hareketlilik söz konusu. Ancak aynı zamanda hayatımızdaki insanlarla iletişimimize de önem vermemiz gerekiyor. Astroloji Uzmanı Asude Argun bugünün astrolojik ipuçlarını Pudra.com'a açıklıyor.

Koç burcu ve yükseleni Koç olanlar:

2 Ağustos 2013 günlük burç yorumları
Yakın çevrenizdeki hareketlilik gün boyu devam edecektir. İlişkilerinizi geliştirmek, yeni şeyler öğrenmek, öğretmek için oldukça uygun fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Ancak ifadelerinize dikkat etmelisiniz. Yanlış anlamalara sebep olmamalı, dedikodu yapmamalısınız.

Boğa burcu ve yükseleni Boğa olanlar:
Gün içinde hızlı hareket etmeniz gerekebilir. Ancak maddi konularda daha sakin kalmaya çalışmalısınız. Harcama yapmadan önce ihtiyaçlarınızı doğru belirlemelisiniz. Satın almak istediğiniz şeyleri iyi analiz etmelisiniz. Mümkünse harcama yerine, tutumlu olmaya çalışmanız daha iyi olacaktır.

İkizler burcu ve yükseleni İkizler olanlar:
Bugün kişisel ihtiyaçlarınıza önem vermeli, kendinizle ilgili işleri ertelememelisiniz. Özellikle sağlığınızı ilgilendiren şeyler varsa üstüne gitmek, sandığınızdan daha hızlı sonuç almanıza yaracaktır. Ancak kendinizle ilgilenirken karşınızdakini, partnerinizi de ihmal etmemelisiniz.

Yengeç burcu ve yükseleni Yengeç olanlar:
Bugün şartlar müsaitse inzivaya çekilmeniz, olayları dışarıdan izlemeniz çok iyi gelecektir. Aksi takdirde kontrol edemeyeceğiniz olayları yönlendirmeye çalışırken yorulabilirsiniz. Oysa enerjinizi yarına saklamalı, geri planda kalmalısınız. Geçmiş tecrübelerinizden yararlanıp olayları geniş açıdan değerlendirmelisiniz.

Aslan burcu ve yükseleni Aslan olanlar:
İçinde bulunduğunuz sosyal çevrenin hareketlenmesi sizi de neşelendirecektir. Arkadaşlarınız, dostlarınız arasında olmaktan mutlu olabilirsiniz. Onlarla iletişim içinde olmak size yarar sağlayacaktır. Kişisel değil, kolektif düşünmeli, olayları hep birlikte değerlendirmelisiniz.

Başak burcu ve yükseleni Başak olanlar:
Günün büyük bir kısmında yapmak istediğiniz şeylere odaklanmalısınız. Özellikle iş hayatınızda yapmanız gerekenler öne çıkabilir. Yönetsel yeteneklerinizi ortaya koymalı, aldığınız sorumlulukların hakkını vermelisiniz. Hızınızı, iletişim gücünüzü kolaylıkla ortaya koyabilir, dikkatleri toplayabilirsiniz.

Terazi burcu ve yükseleni Terazi olanlar:
Yakın ve uzak bağlantılarınızı geliştirebileceğiniz hızlı bir gündesiniz. Yurt dışı, yabancılar, akademik konularda ilerleyebilirsiniz. Kendinizi geliştirmeye önem vermeniz sonucunda maddi, manevi kazançlı çıkabilirsiniz. Olayları daha büyük bir basamakan değerlendirmelisiniz.

Akrep burcu ve yükseleni Akrep olanlar:
Maddi konularda risk almamanız geren bir gündesiniz. Özellikle kredi, borç ilişkilerinde kontrollü olmalısınız. Eşinizin, partnerinizin ya da yakınlarınızın hesaplarını ödemek size düşebilir. Beklenmedik harcamalar için hazırlıklı olmalısınız. Eşinizle baş başa geçirebileceğiniz romantik zamanlar da olabilir.

Yay burcu ve yükseleni Yay olanlar:
İlişkilere ve iletişime önem vermeniz gereken bir gündesiniz. Eşiniz, ortağınızla birlikte aldığınız kararlar daha sağlıklı olacaktır. Tek başınıza karar almamalı, şartları yönlendirmemelisiniz. Partnerinizden gelen destek zorlandığınız konuları aşmanıza yardımcı olacaktır. Empati yeteneğinizi geliştirmelisiniz.

Oğlak burcu ve yükseleni Oğlak olanlar:
Yanınızda çalışanlarla, günlük işlerinizle ilgilenmeniz gerekecektir. Servis aldığınız ve verdiğiniz kişilerle ilgili konularda yol alabilirsiniz. Çalışma koşullarınızda arkadaşlarınız aktif yer alacaktır. Ortamda bazı değişiklikler yaparken yaratıcı fikirlerinizden yararlanabilirsiniz. Sağlığınıza, beslenmenize özen göstermeniz yerinde olur.

Kova burcu ve yükseleni Kova olanlar:
Bugün şansınızın arttığı, hayattan zevk aldığınız bir günde bulunacaksınız. Konserler, davetler, küçük eğlenceler için oldukça keyifli zamanlar geçirmeniz mümkündür. Çocuklarınızla ilgili olumlu gelişmeler de olabilir. Kardeşiniz veya genç biriyle aynı zevkleri paylaşabilirsiniz. Spor yapmak, sanatsal işlerle uğraşmak, hobilerinizi sergilemek için iyi bir gündesiniz.

Balık burcu ve yükseleni Balık olanlar:
Bugün kendinizi evinizle, ailenizle ilgili konularda oldukça mutlu ve huzurlu hissedeceksiniz. Bunlara ilişkin gereken işleri yaparak, güvenliğinizi oluşturacaksınız. Kardeşler ya da komşularınızdan biri öne çıkabilir. Ekolojik faaliyetlerde bulunmak, toprakla uğraşmak için güzel fırsatlar elinize geçebilir.

Asude Argun
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER