@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 01.08.2014

2 Ağustos 2014 günlük burç yorumları

Duygularınızı kontrol etmelisiniz; duygusal iniş ve çıkışlara açık bir gündesiniz. Astroloji uzmanı Asude Argun'un 2 Ağustos 2014 günlük burç yorumları Pudra.com'da.

Yükselen burcunuza göre okumanızı tavsiye ederiz.

2 Ağustos 2014 günlük burç yorumları

Koç burçları ve yükseleni Koç olanlar
(21 Mart-19 Nisan)
Bugün karşınızdakilerle boş yere mücadele etmemelisiniz. Eşiniz, ortağınız ya da partnerinizle uyum içinde hareket etmelisiniz. Tek başınıza karar vermeniz gereken konular varsa birilerine danışmanız çok yararlı olacak. Aksi hale ciddi bir rekabet içine girebilir, eleştiri alıp, düşman kazanabilirsiniz.

Boğa burçları ve yükseleni Boğa olanlar
(20 Nisan-20 Mayıs)
Bugün sıkı çalışmalısınız. Sabah erken saatlerden itibaren günü planlamaya özen göstermelisiniz. Size yardım eden kişilerle yakın ilişkide olmanız yararlı olacak. Pek çok işi yapmanız gerekirken başkalarına ihtiyacınız olacak. Bir yandan sağlığınızı da ihmal etmemeli, kendinizi yormamalısınız.

İkizler burçları ve yükseleni İkizler olanlar
(21 Mayıs-20 Haziran)
Tüm yoğunluğa rağmen kendinize zaman ayırabilirsiniz. Sevdiğiniz bir hobiyle ilgilenebilir, biraz spor yapabilir ya da güzel bir film seyredebilirsiniz. Hayatın keyifli taraflarına yaklaşabilirsiniz. Belki de sevdiğiniz kişiyle daha yakın olma fırsatı yakalayabilirsiniz.

Yengeç burçları ve yükseleni Yengeç olanlar
(21 Haziran-22 Temmuz)
Bir yandan iş, bir yandan ev arasında kalabilirsiniz. Sorumluluklarınızı yerine getirmeden rahat hareket edemeyeceğiniz için ailenize önem vermelisiniz. Özelikle büyüklerinizle ilgilenmeniz yerinde olacak. Onların rahatı, huzuru için emek vermelisiniz. Böylece kendinizi daha rahat hissedeceksiniz.

Aslan burçları ve yükseleni Aslan olanlar
(23 Temmuz-22 Ağustos)
Hızlı bir gün olacak. Yakınlarınızla kuracağınız bağlantılar önem taşıyacak. Yapacağınız toplantıda ya da konuşmada fikirlerinizi doğru ifade etmelisiniz. Yanlış anlamalara sebep olmamak için dikkatli olmalısınız. Olayların hızıyla dağılmamaya çalışmalı, odaklanmalısınız.

Başak burçları ve yükseleni Başak olanlar
(23 Ağustos-22 Eylül)
Bugün sağlam adımlar atmak isteyeceksiniz. Özellikle parasal konularda daha akılcı davranmalısınız. Gelirlerinizi artırmanın, korumanın yollarını bulmalısınız. Bunun için işe bütçe yapmakla başlayabilirsiniz. Kaynaklarınızı nerede, nasıl harcıyorsunuz gördüğünüzde daha tutumlu olmanın yollarını bulabilirsiniz.

Terazi burçları ve yükseleni Terazi olanlar
(23 Eylül-22 Ekim)
Doğal olarak öne çıkacağınız bu günü iyi değerlendirmelisiniz. Biraz kendinize zaman ayırmanız sayesinde aradığınızı huzuru kolayca bulabileceksiniz. Kendinizle ilgilenmeniz, kendinizi yenilemeniz iyi gelecek. Kişisel bakıma zaman ayırabilirsiniz. İsteklerinize yönelirken ilişkinizi de ihmal etmemelisiniz.

Akrep burçları ve yükseleni Akrep olanlar
(23 Ekim-21 Kasım)
Günü sabırla geçirmelisiniz. Eğer iş için yurt dışı bağlantısı kuracaksanız, iyi şartlarla karşılaşabilirsiniz. Ancak mevcut çalışma hayatınızda işler umduğunuz gibi gitmeyebilir. Özellikle size destek veren personelinizle ilgili kontrol edemeyeceğiniz sorunlar ortaya çıkabilir. Soğukkanlı kalmaya özen göstermelisiniz.

Yay burçları ve yükseleni Yay olanlar
(22 Kasım-20 Aralık)
Sosyalleşmek için şartları iyi kullanmalısınız. Arkadaşlarınızla birlikte olabilir, ortak çalışma yapabilirsiniz. Bulunduğunuz grup içinde huzuru sağlamak size düşecek. Herkesle ilgilenmeli, ortak çıkarlarınız için hareket etmenin yolunu bulmalısınız. Tek başınıza kaldığınızda da gelecek günleri planlamalısınız.

Oğlak burçları ve yükseleni Oğlak olanlar
(21 Aralık-19 Ocak)
Günün ilk saatlerinden itibaren önemli kişilerle görüşme yapabilirsiniz. Kendinizi göstermek, hedeflerinizi ortaya koymak için hazırlıklı olmalısınız. Size verilen görevi en iyi şekilde gerçekleştirip, saygınlığınızı arttırmaya çalışmalısınız. Adınızın etrafta anıldığını, insanların size değer verdiğini görebilirsiniz.

Kova burçları ve yükseleni Kova olanlar
(20 Ocak-18 Şubat)
Bugün aradığınız huzuru manevi konulara yönelerek bulabilirsiniz. Dini, uhrevi, felsefi alanlara yönelebilirsiniz. Etraftan duyduğunuz, öğrendiğiniz şeyleri daha farklı bir gözle değerlendirebilirsiniz. Hukuki konulara dikkat etmeli, basın, yayın, medya gibi konularda daha girişimci olmalısınız.

Balık burçları ve yükseleni Balık olanlar
(19 Şubat-20 Mart)
Gün içinde gizli konular hakkında bilgi edinebilirsiniz. Başkalarının kaynaklarını kullanarak, ulaşmak istediğiniz kişiler hakkında bilgi edinebilirsiniz. Ancak geri planda kalmak, gizemlerin peşinde koşmaktan pek mutlu olmayabilirsiniz. Özellikle riskli konulardan sakınmanız çok iyi olacak.

Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER