Habertürk 02.12.2011

2 Aralık 2011 günlük burç yorumları

Bugün sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte bugünkü burç yorumlarınız..

KOÇ burcu 02 Aralık 2011 yorumu

2 Aralık 2011 günlük burç yorumları

İşe, seyahate ve eğitime dayalı konularda hırslı yönleriniz sizi yönlendirebilir. Bu alanlarda bir an önce harekete geçmek isteyebilir ve sabırsız davranışlar içerisine girebilirsiniz. Bugün, önemli görüşmelerden kaçının.

BOĞA burcu 02 Aralık 2011 yorumu

Aşk hayatınızda, çocuklarınızla ilgili konularda veya yaratıcılıkla alakalı alanlarda hırslarınızla davranabilirsiniz. Bu alanlarda birkaç gün boyunca ikna olmanız kolay olmayabilir. Ortaklaşa harcamalarınıza dikkat edin.

İKİZLER burcu 02 Aralık 2011 yorumu

Bugün, özel hayatınızda ve ikili ilişkilerinizde bazı sürtüşmeler ve sabırsızlıklar ortaya çıkabilir. Sizinle aynı fikirde olmayan insanlarla zaman zaman sorunlar yaşayabilirsiniz. Olaylara daha anlayışla yaklaşmayı deneyin.

YENGEÇ burcu 02 Aralık 2011 yorumu

İletişime dayalı iş alanlarınızda hırslı ve istekli yapınızı ortaya koyabilirsiniz. Çabuk hareket etme isteğiniz zaman zaman yakın çevre iletişiminizde sizi zorlayabilir. Biraz daha olumlu olmaya ve rahat davranmaya özen gösterin.

ASLAN burcu 02 Aralık 2011 yorumu

Sanata ve yaratıcılığa dayalı işlerinizde, aşk hayatınızda veya çocuklarınızla olan ilişkilerinizde sahiplenici olmamaya özen gösterin. Harcamalarınız artabilir. Parasal konularda hırslısınız. Herkes sizinle aynı fikirde olamaz.

BAŞAK burcu 02 Aralık 2011 yorumu

Ev ve aile hayatınızdaki hırslı yanlarınız bazı sorunlar yaşamanıza neden olabilir. Özel hayatınızla ilgili kararlarda sabırsız tutumlar içerisine girebilirsiniz. Tavırlarınızla sevdiklerinizin sizi anlamasını zorlaştırmaktan vazgeçmelisiniz.

TERAZİ burcu 02 Aralık 2011 yorumu

Yakın çevre ilişkilerinizde sabırsız ve anlayışsız yanlarınız öne çıkabilir. Özellikle iletişim halinde olacağınız insanlara karşı anlayışı elden bırakmayın. Beklenmedik olaylar karşısında öfkeli tepkiler vermemeye özen gösterin.

AKREP burcu 02 Aralık 2011 yorumu

Sosyal ortamlarda paraya dayalı ilişkilerinizde bazı sorunlar ortaya çıkabilir. Hırsınızı bu ortamlarda kontrol etmeniz gerekecek. Diğer insanlar ne yaparlarsa yapsınlar; siz onlara değil, kendi yapacaklarınıza önem verin.

YAY burcu 02 Aralık 2011 yorumu

Göz önünde bulunacağınız ortamlarda sinirli ve sabırsız yanlarınızla hareket edebilirsiniz. Harekete geçmeniz gereken konular için bu etkileşim iyi olabilir ama enerjinizi kontrol etmelisiniz. Yoksa çevrenizdekileri kırabilirsiniz.

OĞLAK burcu 02 Aralık 2011 yorumu

Bugün, dış çevreyle ve yabancılarla olan işlerinizde hırslı bir şekilde hareket etmek isteyeceksiniz. Çıkacağınız uzun yolculuklarda, sabırsız yapınız yüzünden kazalara davetiye çıkarabilirsiniz. Kolay öfkelenmeye açık olacaksınız.

KOVA burcu 02 Aralık 2011 yorumu

Önümüzdeki birkaç gün boyunca, arkadaş ortamlarınızda hırslı yapınızı ortaya koyacaksınız. Ortaklaşa para konularında bazı sorunlar ve sürtüşmeler yaşamanız mümkün. Arkadaşlarınızın hayatındaki değişimlere önem verin.

BALIK burcu 02 Aralık 2011 yorumu

Ortaklaşa işlerinizde ve kariyer hayatınızda hırslarınız ön plana çıkacak. Özellikle özel yaşantınızda sevdiğiniz insana karşı daha anlayışlı yaklaşmayı denemelisiniz. İş konusunda çabuk hareket etmekten kaçınmalısınız.

Hande Kazanova
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER