@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 29.08.2013

2 Eylül 2013 günlük burç yorumları

Hızlı bir güne hazır olmalısınız. İçinizdeki fazla enerjiyi sporla atmak en iyisi olacak. Astroloji Uzmanı Asude Argun günlük burç yorumlarını Pudra.com için yazdı!

Yükselen burcunuza göre okumanızı tavsiye ederiz.

2 Eylül 2013 günlük burç yorumları

Koç burcu ve yükseleni Koç olanlar: (21 Mart - 19 Nisan)
Bugün hayatın tadını çıkarmak isteyebilirsiniz. Duygularınız da sizi bunun için kamçılayacak. Sevdiğiniz kişiyle beraber olmak ve aşkınızı doyasıya yaşamak için istekli olabilirsiniz. Ancak fazla duygu seline kapılırsanız, tutkuların ve hırsın kurbanı olup yaralanabilirsiniz. Sevmek için illa acı çekmek gerekmez.

Boğa burcu ve yükseleni Boğa olanlar: (20 Nisan - 20 Mayıs)
Geçen günlerin yoğunluğu ardından fırsat varsa evde kalmak size iyi gelecek. Kendinizi yenileme fırsatı bulabilirsiniz. Yoğun bir şekilde işte çalışıyor olsanız bile, ailevi sorumlulukları iyi organize etmenizi öneririm. Ancak hırslı ve agresif davranmamalı, olayları yönlendirmek için direnmemelisiniz.

İkizler burcu ve yükseleni İkizler olanlar: (21 Mayıs - 20 Haziran)
Yakın çevrenizdeki olaylar sinirlerinizi gerebilir. Pek de duymak istemediğiniz dedikodulara kulak misafiri olmanız mümkün. Kardeşleriniz veya komşularınız bu duygusal durumunuzdan yaralanabilir. Doğru iletişim için daha sağduyulu yaklaşıma ihtiyacınız olduğunu farketmelisiniz.

Yengeç burcu ve yükseleni Yengeç olanlar: (21 Haziran - 22 Temmuz)
Maddi konularla ilgili iyi şeyler düşünmelisiniz. Yapacağınız harcamalar sonucu satın alacağınız şeyler hırsla sahip olmak istediğiniz şeylerse, bu durum sonradan sizi üzebilir. Bütçenizi iyi kontrol etmeli, kaynaklarınızı duygularınıza feda edip etmediğinizi anlamaya çalışmalısınız. Öfkeyle atılan adımdan zarar gören yine siz olursunuz, unutmayın.

Aslan burcu ve yükseleni Aslan olanlar: (23 Temmuz - 22 Ağustos)
Gün içinde tutkulu ve hırslı olabilirsiniz. Ancak bakışlarınızı kendinize çevirmenizi, başta sağlığınız olmak üzere kendinizle ilgilenmenizi tavsiye ederim. İhmal ettiğiniz, yapmak isteyip de adım atmadığınız işlere başlamak için uygun bir gün. Duygularınızı rahatlıkla ifade edebileceğiniz için rahatlamış olacaksınız.

Başak burcu ve yükseleni Başak olanlar: (23 Ağustos - 22 Eylül)
Bütün her şey ters gitse de sakin olmalı, serinkanlılıkla olayları değil, altında yatan sebepleri anlamalısınız. O zaman bunları ortaya çıkararak kişiler yerine gerçeklerle savaşabilirsiniz. Ama bu savaş için çaba değil, sadece manevi teslimiyet gerekli. Geri çekilmeli ve enerjinizi boşa harcamamalısınız.

Terazi burcu ve yükseleni Terazi olanlar: (23 Eylül - 22 Ekim)
Arkadaş çevrenizdeki olaylar sinirlerinizi bozabilir. Hırslı, tutkulu insanlar yüzünden gerilebilirsiniz. Oysa ortak amaçlarınız için duygu ve akıl birliği yaparsanız uzun vadede pek çok şeyi başarabilirsiniz. Grup çalışması yapmak, bir şeyler organize etmek için şartları zorlamanız gerekebilir.

Akrep burcu ve yükseleni Akrep olanlar: (23 Ekim - 21 Kasım)
Gün içinde geri gitme veya ortadan kaybolma şansınız olmayacak. Bütün bakışların üstünüze çekildiği bugün, saygınlığınızı ortaya koymalı, gücünüzü göstermelisiniz. İşle ilgili tutkunuzu ve azminizi sergilemeniz gerekecek. Üst düzey yöneticilerinizle sorun yaşamamak için olayları kişiselleştirmemenizi öneririm.

Yay burcu ve yükseleni Yay olanlar: (22 Kasım - 20 Aralık)
Kendinizi geliştirebileceğiniz, olayları daha farklı bir boyutta göreceğiniz durumlar gündeme gelebilir. Daha derin, dini, manevi şeyler hissedebilir ve sonucunda ahlaki öğelere daha önem verebilirsiniz. Yanı sıra hukuksal, felsefi konulara da odaklanabilirsiniz. Kendinizi her anlamda geliştirmek için hislerinize güvenmenizi tavsiye ederim.

Oğlak burcu ve yükseleni Oğlak olanlar: (21 Aralık - 19 Ocak)
Yoğun bir gündeme, tutkulu duygulara hazırlıklı olmalısınız. Kendinizi hırsla ortaya koymak, gerekirse sonuna kadar gitmek isteyebilirsiniz. Ancak aldığınız risklerin hem maddi, hem de manevi yönde zararını görmeniz olası. Kayıplara uğramamak için tehlikeleri sezmeli, kendinizi duygularınıza kaptırmamalısınız.

Kova burcu ve yükseleni Kova olanlar: (20 Ocak - 18 Şubat)
Bugünü yalnız geçirmeyi planlıyorsanız yanılıyorsunuz. Dikkatiniz karşı tarafta olacak. Evliyseniz eşiniz, değilseniz partneriniz ya da iş ortağınızla iyi geçinmek durumundasınız. Duygularını, hassasiyetini anlamalı, empati kurmaya özen göstermelisiniz. Bu sayede istediğinizi daha rahat başarabilirsiniz.

Balık burcu ve yükseleni Balık olanlar:(19 Şubat - 20 Mart)
Gün içinde kendinizi kurban etmeden önce olayları detaylıca planlamalı, iyi bir delegasyon yapmalısınız. Altından kalkamayacağınız işler sebebiyle kendinizi yormamanızı ve sağlığınızı yıpratmamanızı tavsiye ederim. Özellikle kişisel bakımınıza önem vermelisiniz. Fayda zarar analizini iyi yaptığınız takdirde karlı çıkacaksınız.


Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.asudeargun.com
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun
twitter.com/AsudeArgun


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER