Habertürk 02.11.2012

2 Kasım 2012 günlük burç yorumları

Burcunuza göre aşk, iş, eğitim konularında bugün neler yaşanacak? Astrolojik açıdan bizi neler bekliyor? 2 Kasım 2012 günlük burç yorumları Pudra.com'da.

KOÇ burcu 2 Kasım 2012 yorumu

2 Kasım 2012 günlük burç yorumları

Bugün, özel hayatınızda ve ilişkilerinizde koparıcı etkiler altında olabilirsiniz. Hayatınızdaki bazı değişimleri sevdiğiniz insan sizin istediğiniz gibi karşılamayabilir. Bazı zorlayıcı tavırlarınız onun üzerinde baskı yaratabilir.

BOĞA burcu 2 Kasım 2012 yorumu

İş hayatınızda beklenmedik olaylar yaşayabilirsiniz. Değişik ve tutarsız davranışlarınız iş ilişkilerinizi olumsuz yönde etkileyebilir. Maddi konularda alacak-verecek ilişkilerinizde çabuk sinirlenmelere açıksınız. Kontrollü davranmalısınız.

İKİZLER burcu 2 Kasım 2012 yorumu

Sosyal ortamlarınızdaki değişimler, aşk ilişkilerinizde zorlanmalara neden olabilir. Yoğun programınız yüzünden çocuğunuza veya sevdiğiniz insana gereken vakti ayırmakta zorlanabilirsiniz. İki taraf arasındaki dengeyi koruyun.

YENGEÇ burcu 2 Kasım 2012 yorumu

Bugün, iş hayatınızdaki ani ve beklenmedik olaylar ev ilişkilerinizi olumsuz etkileyebilir. Her iki taraf arasında dengeyi sağlamakta zorlanabilirsiniz. İsteksiz yapınız, iş alanlarınızda kolay tepki vermenize neden olabilir.

ASLAN burcu 2 Kasım 2012 yorumu

Zihinsel olarak çok huzursuz olacaksınız. Dış ortamlardaki değişimler ve birtakım beklenmedik olaylar, yakın çevrenizdeki ilişkilerinizde zorlanmalara neden olabilir. Arkadaşlarınıza karşı sabrı elden bırakmamanız gerekiyor.

BAŞAK burcu 2 Kasım 2012 yorumu

Bugün, parasal konularda bazı zorlanmalarınız oluşabilir. Ortaya çıkacak olan bir ödeme, parasal konularda sizi mutsuz edebilir. Dış ortamlarda hızlı geçen gününüz, ailenizdekilere karşı sabırsızlığınızı körükleyebilir.

TERAZİ burcu 2 Kasım 2012 yorumu

Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Sevdiğiniz insanın yaşamındaki beklenmedik olaylar ve değişimler, ilişkinizi de etkileyebilir. Dış ortamlarda kolay tepki vermeye müsait olacaksınız.

AKREP burcu 2 Kasım 2012 yorumu

İş hayatınızdaki beklenmedik olaylar inancınızın sarsılmasına yol açabilir. Hem iş hem de sağlık konularına çok dikkat etmelisiniz. Maddi konularda yaşanacak birtakım dengesizlikler kolay tepki vermenize yol açabilir.

YAY
burcu 2 Kasım 2012 yorumu

Bugün, aşk hayatınızda yaşayacağınız beklenmedik olaylar, sosyal ortamlarda ve arkadaşlarınızın arasında gerilimlere neden olabilir. Önümüzdeki birkaç gün boyunca aşk hayatınızda ve arkadaşlık ilişkilerinizde dikkatli olmalısınız.

OĞLAK burcu 2 Kasım 2012 yorumu

Aile hayatınızdaki değişimler sizi iş alanlarınızda olumsuz etkileyebilir. Davranış değişikliğiniz, iş hayatınızdaki ilişkilerinizde bazı gerilimlere neden olabilir. Sakin durmaya özen gösterin ve kendinizi çok yormamaya çalışın.

KOVA burcu 2 Kasım 2012 yorumu

Bugün, fikirsel olarak huzursuz ve tepkili olabilirsiniz. Yakın çevrenizde oluşan birtakım beklenmedik olaylar, uzak çevre alanlarınızdaki ilişkileri olumsuz etkileyebilir. Hırsınızı sevdiklerinizden çıkarmaktan vazgeçmelisiniz.

BALIK burcu 2 Kasım 2012 yorumu

Para hayatınızdaki değişimler, ödemeleriniz konusunda sizi zorlayabilir. Alacağınız bir borç veya kredi varsa, işler umduğunuz gibi ilerlemeyecek. Ev ortamlarınızda tepkilerinize dikkat etmeniz ve sakin olmanız gerekecek.

Hande Kazanova
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER