Habertürk 02.01.2012

2 Ocak 2012 günlük burç yorumları

Bugün sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte bugünkü burç yorumunuz..

KOÇ burcu 02 Ocak 2012 yorumu

2 Ocak 2012 günlük burç yorumları

Bugün, kalabalık ortamlarda bir arada olacağınız insanlarla anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Sizi az tanıyan insanlara karşı agresif davranabilirsiniz. Seyahatlerde tansiyonlu durumlara dikkat!

BOĞA burcu 02 Ocak 2012 yorumu

Geçmiş konu ve olaylar daha fazla ilginiz dahilinde olacak. Vaktinizi daha çok ortaklaşa para konularınızda düzenlemeler yaparak geçirebilirsiniz. İş alanlarınızdaki hoşnutsuzluklarınızı kafanıza takmayın.

İKİZLER burcu 02 Ocak 2012 yorumu

Sosyal çevreniz ve arkadaş alanlarınızdaki konularla haftaya giriş yapıyorsunuz. Özel hayatınızdaki zorlanmaları hesaba katmazsanız bugün çevrenizdeki konuşmalardan iyi anlamda etkileneceksiniz.

YENGEÇ burcu 02 Ocak 2012 yorumu

Haftaya iş alanlarınız aktif olarak başlıyorsunuz. Henüz yılbaşı etkisinden kurtulamamış olmanız, haftaya adapte olmanızı zorlaştırabilir. Yapılacak işlerinize konsantre olmaya çalışın.

ASLAN burcu 02 Ocak 2012 yorumu

Bugün, aktif olan dış ortamlarınızda, işinizdeki etkin taraflarınızı rahat göstereceksiniz. İş alanlarınızda önemli gelişmelere gebesiniz ve bunun heyecanını üzerinizde hissediyorsunuz.

BAŞAK burcu 02 Ocak 2012 yorumu

Haftaya ortaklaşa para alanlarınız aktif olarak başlayacaksınız. Ödemeler ve harcamalarınızın gözden geçirilmesi vaktinizin çoğunu alabilir. Enerjinizi işinize ve kişisel alanlarınıza dengeli harcayın.

TERAZİ burcu 02 Ocak 2012 yorumu

Bugün, özel hayatınız ve sevdiğiniz insanın hayatının detayları daha fazla gündeminizde olacak. Sorumlulukların sizi aşağıya çekmesine izin vermeyin. Böylelikle enerjinizi daha rahat kullanacaksınız.

AKREP burcu 02 Ocak 2012 yorumu

Bugün iş alanlarınız aktif olacak. Yakın çevrenizle kuracağınız güçlü bağlar ve iletişim bu hafta genel olarak işinize yarayacak. İş alanlarınızda zorlukları üzerinize çekiyor gibisiniz.

YAY burcu 02 Ocak 2012 yorumu

Haftaya aşk hayatınızın detaylarıyla başlayabilirsiniz. Aşka bakış açınız huzursuz olmamalı, sosyal çevrenizden alacağınız tepkilere göre aşk hayatınızı yönlendirmemelisiniz.

OĞLAK burcu 02 Ocak 2012 yorumu

Bugün, özgürlük duygunuz yüksek olacağından risk isteyen işler, cesaret ve atılım gerektiren konuların üzerine eğilebilirsiniz. Daha çok ailevi konular üzerine yoğunlaşacaksınız.

KOVA burcu 02 Ocak 2012 yorumu

Bugün iletişim konuları daha fazla vaktinizi alabilir. Arkadaşlarınız ve sosyal çevrenizle iyi organize olacak, gün içinde sizi harekete geçirecek planlarda bulunacaksınız.

BALIK burcu 02 Ocak 2012 yorumu

Haftaya para konularınız ön planda olarak başlıyorsunuz. Ortaklaşa para alanlarınızda zorlanmalarınız olabilir. Birkaç gün yapılacak görüşmeler size para olarak geri dönebilir.

Hande Kazanova
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER