@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 20.08.2013

20 Ağustos 2013 günlük burç yorumları

Gün boyunca ikili ilişkiler, sosyalleşme ve iletişim dikkat çekecek. Duyduğunuz şeylere tepki verirken iyi düşünmenizi ve risk almadan hareket etmenizi öneren Astroloji Uzmanı Asude Argun'un günlük burç yorumları Pudra.com'da.

Yükselen burcunuza göre okumanızı tavsiye ederiz.

20 Ağustos 2013 günlük burç yorumları

Koç burcu ve yükseleni Koç olanlar: (21 Mart - 19 Nisan)
Farklı hisler beslediğiniz bir gündesiniz. Kendinizi özgür, bağımsız hissedebilirsiniz. Arkadaşlarınızla beraber olmak enerjinizi artıracak. Sosyalleşmenin üzerinizdeki olumlu etkisini sayesinde gelecek günlere ilişkin planlar yapabilirsiniz. Organize olmaya çalışmanızda fayda var.

Boğa burcu ve yükseleni Boğa olanlar: (20 Nisan - 20 Mayıs)
İşinize, kariyerinize dikkatle eğilmeniz gereken bir gündesiniz. Siz fark etmeseniz de, önem verdiğiniz kişiler sizi izliyor olacak. Hedeflerinizi, projelerinizi üstlerinize sunmak için fırsatları değerlendirmelisiniz. Sosyal anlamda daha fazla ilgi çekecek, saygınlığınızı artırabileceksiniz. Kendinizi ortaya koymak için hedeflerinize yönelmeniz mümkün.

İkizler burcu ve yükseleni İkizler olanlar: (21 Mayıs - 20 Haziran)
Yabancı ülkelerle bağlantılarınızı kuvvetlendirmek için bugünü değerlendirmenizi tavsiye ederim. Basın, yayın, medya ya da uluslararası ticaret sayesinde kendinizi geliştirmeniz mümkün. Yeni tanıştığınız kişilere daha dikkatli yaklaşmalı, verdiği bilgilerin kıymetini anlamalısınız. Farklı kültürlerle bağlantıda olmanızda yarar var.

Yengeç burcu ve yükseleni Yengeç olanlar: (21 Haziran - 22 Temmuz)
Parasal konular önem kazanacak. Sadece kendi kazanç ve harcamalarınızı değil, eşinizle beraber yaptığınız ortak gelir giderleri de ciddiye almalısınız. Kredi çekmeniz ya da prim ödemeniz gerekebilir. Kesinlikle risk almadan hareket etmeli, zorunlu değilse uzak durmalısınız. Harcamalarınızı kontrol etmenizi öneririm.

Aslan burcu ve yükseleni Aslan olanlar: (23 Temmuz - 22 Ağustos )
İkili ilişkiler gün boyu dikkat çekecek. Eşinizle veya ortağınızla bağlantınızı güçlendirmenizi öneririm. Hatta rakibiniz olduğunu düşündüğünüz kişilerle bile daha yakın olmaya çalışmanızda yarar var. Tartışma yaratmamak için taraf olmamaya özen gösterebilirsiniz. Böylece karşınızdakilerin desteğini almanız kolaylaşır.

Başak burcu ve yükseleni Başak olanlar: (23 Ağustos - 22 Eylül)
Yoğun bir gündemle güne başlıyorsunuz. Pek çok iş üstünüze kalabilir. Yardım edecek kişilerin de sorunları çıkabileceğinden, olabildiğince hızlı ve pratik olmanız gerekecek. Ancak sağlığınızı ihmal edecek kadar kendinize yüklenmemenizi öneririm. Dikkat etmeniz gereken sağlık, hijyen, diyet gibi kuralları atlamadan hareket etmenizde fayda var.

Terazi burcu ve yükseleni Terazi olanlar: (23 Eylül - 22 Ekim)
Bugün hayatın zevkli ve renkli taraflarıyla ilgileneceksiniz. Etrafınızdaki gelişmeler neşenizi artırmaya sebep olacak. Kendinizi daha yaratıcı, enerjik, hayat dolu hissetmeniz mümkün. Ancak artan enerjinizle riskli hareketlerden ya da lüks tüketimden, spekülasyondan uzak durmalısınız. Kendinizi göstermek için çok çaba sarfetmeyin, aşka yakın olduğunuzu hatırlatırım.

Akrep burcu ve yükseleni Akrep olanlar: (23 Ekim - 21 Kasım)
Yapmanız gereken işler sebebiyle karamsar düşüncelere kapılabilirsiniz. Evdeki sorunları görmezden gelmemenizi tavsiye ederim. Aile bireylerini, işleriniz yoğun bile olsanız ihmal etmemelisiniz. Evinize biraz zaman ayırdığınızda, işinizi de daha rahatça dengeleyebildiğinizi göreceksiniz. Güvenlik, yerleşim, ev ve aile gün boyu daha öne çıkacak.

Yay burcu ve yükseleni Yay olanlar: (22 Kasım - 20 Aralık)
Yakın çevrenizdeki hareketlilik başınızı döndürüp, sinirlerinizi gerebilir. Özellikle duyduğunuz şeylere tepki verirken iyi düşünmenizi tavsiye ederim. Dedikodulara önem vermemelisiniz. Sözlerinizin, imalarınızın da nereye gittiğine dikkat etmenizde yarar var. Öğrenmek istediğiniz yeni teknolojik bilgiler varsa bugün bu konuda şanslısınız.

Oğlak burcu ve yükseleni Oğlak olanlar: (21 Aralık - 19 Ocak)
Paranızı, maaşınızı dikkatli kullanmanızı öneririm. Artan masraflara hazırlıklı olmalı, olmadık harcamalara ek bütçe ayırmalısınız. En iyisi alışverişlerden uzak durmak olacak. Ayrıca değerlerinizi artıracak yeni kazanç yolları aramak yararınıza olacaktır. Verimliliğinizi artırmanın yollarını da bulmanız mümkün.

Kova burcu ve yükseleni Kova olanlar: (20 Ocak - 18 Şubat)
Gün içinde kendinize vakit ayırmanızı tavsiye ederim. Kişisel bakımla ilgili bazı fırsatlar çıkabilir. İsteklerinizi öne almalı, sağlığınıza da dikkat etmelisiniz. Gün içinde yeteneklerinizi, farklılığınızı ortaya koymaktan mutlu olacaksınız. Sıradışı taraflarınızla karşınızdakileri etkilemeyi başaracaksınız.

Balık burcu ve yükseleni Balık olanlar:(19 Şubat - 20 Mart)
Bugün öne çıkmak için acele etmemenizi öneririm. Şartların oturmasını beklemeli, kontrol edemeyeceğiniz olaylara tepki vermemelisiniz. Arkanızdan dönenlere karşı yapabileceğiniz tek şey, soğukkanlılığınızı korumak. Beklemede kalmak, sonradan atağa geçeceğiniz için enerjinizi toparlamaya yarayacak.

Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.asudeargun.com
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun
twitter.com/AsudeArgun


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER