Habertürk 20.12.2012

20 Aralık 2012 günlük burç yorumları

Bugün sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte, 20 Aralık 2012 günlük burç yorumunuz.

KOÇ burcu 20 Aralık 2012 yorumu

20 Aralık 2012 günlük burç yorumları

Kafanıza buyruk ve özgür tavırlarla aceleci davranışlarınızın ön plana geçeceği bir gün olabilir. Hareketlerinizle çalıştığınız insanları ve özel yaşantınızdaki kişiyi hayrete düşürebilirsiniz.

BOĞA burcu 20 Aralık 2012 yorumu

Bugün, isteksizliğiniz fazla olabilir. Konuları kafanızda büyütmeye meyilli olacaksınız. Ortaklaşa para konularını gözden geçirmelisiniz. Önemli işlerinizi başka bir güne bırakmanız iyi olabilir.

İKİZLER
burcu 20 Aralık 2012 yorumu

Arkadaş ortamlarınızda içinizden geldiği gibi ve farklı davranmak etrafınızdakileri şaşırtabilir. Sosyalliğiniz arttığı için para harcamalarınız da artabilir. Özel ilişkilerinizi dengede tutmaya çalışın.

YENGEÇ burcu 20 Aralık 2012 yorumu

Bugün, göz önünde olacağınız ortamlarda ve iş hayatınızda sıradışı ve değişik davranışlar sergileyebilirsiniz. Ortaklaşa iş yaptığınız insanlara karşı tepkileriniz olabilir. Sizi seviyorlar.

ASLAN burcu 20 Aralık 2012 yorumu

Seyahat veya eğitim alanlarınızda sabırsız etkiler altında olabilirsiniz. Sizi daha az tanıyan insanları özellikle iş ortamınızda şaşırtmanız mümkün. Eğlenceli yönlerinizi daha çok sergilemelisiniz.

BAŞAK burcu 20 Aralık 2012 yorumu

Bugün, ortaklaşa para alanlarınızda beklenmedik şekilde davranabilirsiniz. Harcamalarınız, ailenizdeki insanlarla bazı anlaşmazlıklara neden olabilir. Evinize yatırım yapmak isteyeceksiniz.

TERAZİ burcu 20 Aralık 2012 yorumu

Özel hayatınızda sevdiğiniz insan duygusal iniş çıkışlarıyla sizi şaşırtabilir. Aile hayatınızda bazı anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Çevreniz ve özel yaşantınız arasında bocalamalar olabilir.

AKREP burcu 20 Aralık 2012 yorumu

Bugün, iş hayatınızda farklı ve tepkili davranabilirsiniz. Ani davranış değişikliği, yakın çevre iletişiminizde sorunlara neden olabilir. Değişik bir gün sizleri bekliyor. Para getiriniz yüksek.

YAY burcu 20 Aralık 2012 yorumu

Eğlence alanlarınızda ve aşk hayatınızda farklı davranışlar ortaya çıkabilir. Beğendiğiniz insanın davranışları sizi zorlayabilir. Aklınıza estiği gibi yaşamak istiyorsunuz, kendinizi kısıtlamayın.

OĞLAK burcu 20 Aralık 2012 yorumu

Aile ortamlarınızda farklı ve değişik davranma isteğiniz ön planda olacak. Bu da bazı zorlanmaları beraberinde getirebilir. Davranışlarınızı gözden geçirip hayatınız için plan yapmalısınız.

KOVA burcu 20 Aralık 2012 yorumu

Yakın çevrenizde oldukça hareketli ve değişik bir gün olabilir. Her şeyden çabuk sıkılma etkiniz olacak. Bu da arkadaşlarınızla güzel planlar yapmanıza neden olabilir. Korkularınızdan sıyrılın.

BALIK burcu 20 Aralık 2012 yorumu

Bugün, parasal konularda farklı ve ani davranışlar sergileyebilirsiniz. Biraz düşüncesizce hareket etmeye meyilli olacaksınız. İş ortamlarınızda güzel ilişkiler sayesinde başarı mümkün.

Hande Kazanova
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER