Habertürk 20.10.2011

20 Ekim 2011 günlük burç yorumları

Bugün sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte bugünkü burç yorumlarınız..

KOÇ burcu 20 Ekim 2011 yorumu

20 Ekim 2011 günlük burç yorumları

Bugün, hayatı sorgulayan taraflarınızla hayattan keyif alan yönleriniz çakışabilir. Kadın-erkek ilişkilerinde karşı tarafın duygusallığını ve hayata bakış açısını anlamakta zorlanabilirsiniz. Eğlenceli bir gün olacak.

BOĞA burcu 20 Ekim 2011 yorumu

İş ve iletişim alanlarınızda, duygularınız ve mantığınız çatışabilir. Bir yaptığınız diğerini tutmadığından, sizi anlamakta zorlanabilirler. Bir yandan ortaklaşa bir şeyler yapmak, diğer yandan yalnız takılmak istiyorsunuz.

İKİZLER burcu 20 Ekim 2011 yorumu

Bugün, bir şeyler elde etme isteğiniz ve meraklı yanlarınız arasında gidip gelebilirsiniz. Duygularınızdaki sabitlik başkalarıyla inatlaşmanıza neden olabilir. Öğleden sonra, yakın çevre alanlarınız ön plana çıkabilir.

YENGEÇ burcu 20 Ekim 2011 yorumu

Bir yandan cimri, diğer yandan bonkör davranışlar sergileyebilirsiniz. İkisi arasında denge tutturmak zor olacak. Ailevi sorumluluklarınız zaman zaman hayatınızdan keyif almanıza engel olabilir. Olayları büyütmeyin.

ASLAN burcu 20 Ekim 2011 yorumu

Bilinçaltınızdaki düşüncelerle gerçek düşünceleriniz arasında uyum sağlmakta zorlanabilirsiniz. İletişiminize dikkat etmeniz gerekebilir. Dışarı çıkma isteğiniz öğleden sonra yoğunlaşacak. Kendinizi dinleyeceksiniz.

BAŞAK burcu 20 Ekim 2011 yorumu

Bugün, hareketli olmakta zorlanabilirsiniz. Öğleden sonra duygularınız içe dönük bir şekilde çalışacak. Sosyal çevrenizde veya arkadaş ortamlarınızda, maddi konular söz konusu olduğunda tepkisel davranmamaya çalışın.

TERAZİ burcu 20 Ekim 2011 yorumu

Gün içinde, iş ortamlarınız ve kendiniz için yapmak istedikleriniz arasında bocalayabilirsiniz. Öğleden sonra ilgi alanınız sosyal çevrenize ve arkadaş ortamlarına kayabilir. Sevdiğiniz insanla güzel planlar yapacaksınız.

AKREP burcu 20 Ekim 2011 yorumu

Göz önünde olacağınız ortamlarda kendinizi istediğiniz gibi ifade edemeyebilirsiniz. Aslında sizi zorlayan konularla uğraşmak istemiyorsunuz. Gün içinde gelişecek beklenmedik olaylara karşı hazırlıklı olmanız gerekiyor.

YAY burcu 20 Ekim 2011 yorumu

Bugün, özgür ve duygusal yönlerinizle davranmak isteyeceksiniz ama enerji düşüklüğü ve isteksizlik, gün içinde sizi zorlayabilir. Olaylara kadersel yaklaşıyorsunuz. Öğleden sonra, dış ortamlar sizi kendinize getirebilir.

OĞLAK burcu 20 Ekim 2011 yorumu

Bugün, özel hayatınızla iş alanlarınız arasında bocaladığınızı hissedebilirsiniz. Öğleden sonra, ortaklaşa para konuları gündeminizde olacak. Gün içinde her şeyi fazlasıyla inceleyebilir ve gereğinden fazla sorgulayabilirsiniz.

KOVA burcu 20 Ekim 2011 yorumu

İş ortamlarınızda ve az tanıdığınız insanların yanında kendinizi rahat hissetmeyebilirsiniz. Ne istediğinizi bilmemeniz; çabuk sinirlenmenize neden olabilir. Öğleden sonra, özel hayatınız devreye girmeye başlayacak.

BALIK burcu 20 Ekim 2011 yorumu

Bugün, eğlenceli yanlarınızla, hayatı ve kendinizi analiz eden yönleriniz çakışabilir. Bu aralar birçok değişimi aynı anda yaşıyorsunuz ve bu da zaman zaman paniğe kapılmanıza neden oluyor. Sakin olmaya çalışmalısınız.

Hande Kazanova
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER