Habertürk 20.06.2013

20 Haziran 2013 günlük burç yorumu

Bugün derin duygularınızla baş başa olduğunuz, korkularınızla yüzleşerek güçlendiğiniz, hırslarınızı ve arzularınızı ön plana aldığınız bir gün olacak.

KOÇ: Banka, para ve hesap işleriniz devrede olacak. Duygularınızı ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Sevdiklerinizle paylaşımlarınızı artıracağınız bir gün olacak.

20 Haziran 2013 günlük burç yorumu

BOĞA: Bugün, özel hayatınıza veya ortaklı işlerinize vakit ayıracaksınız. Ortaklaşa işlerinizde iletişiminizi hızlandıracak çok önemli konuşmalar devreye girecek.

İKİZLER: İş alanlarınızda yapmanız gereken günlük işleriniz devrede olabilir. Maddi konularda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Çevre değişimleri sizi etkileyecek.

YENGEÇ: Bugün, aşk hayatınızda sevdiğiniz insanla paylaşımlarınızı artırabilirsiniz. Hayata anlayışla baktığınız bugünlerde, kendinizi doğru ifade etmeye çalışın.

ASLAN: Aile hayatınızda huzurunuz yerinde olabilir. Sevdiklerinizle paylaşımlarınızı artırabilirsiniz. Kafanızdaki planları hemen uygulamak istiyorsunuz ama henüz vakti değil.

BAŞAK: Bugün yakın çevrenizle iletişiminizi hızlandırırken, arkadaşlarınızı da planlarınıza dahil edebilirsiniz. Bir dave veya organizasyonda keyifli sohbetler devrede olacak.

TERAZİ: Maddi konulara odaklı bir gün sizi bekliyor. İş alanlarınızda parasal olarak tatmin sağlayacaksınız. Kariyerinizle ilgili güzel konuşmalar yerinizi sağlamlaştırabilir.

AKREP: Birkaç gün boyunca kendinizi rahatlıkla ortaya koyacaksınız. Alacağınız tavsiyeler hayatınızı düzene koymanıza yardımcı olabilir. Her şeyi yük olarak görmeyin.

YAY: Bugün, canınız önemli işlerle uğraşmak istemeyebilir. Rüyalarınız ve sezgileriniz ise doğru yolu gösterebilir. Gün içinde para meseleleriyle uğraşabilirsiniz.

OĞLAK: Sosyal ortamlarınızda ortaklaşa adımlar atabilirsiniz. Arkadaşlarınızla bir arada olacak, sevdiğiniz insana anlayışla yaklaşacaksınız. Problemlerinizin üzerine gidin.

KOVA: Oldukça yoğun bir gün olabilir. Çalışarak ve kendinizi göstererek ilerlemek isteyeceksiniz. Yapmanız gereken işlerde ilk adımı attıktan sonra devamını da getirin.

BALIK: Dış ortamlarda, seyahat ve eğitim alanlarınızda kendinizi göstereceksiniz. Yaratıcılığınız artacak. Özel hayatınızda anlamlı konuşmalar devrede olabilir.

Hande Kazanova
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER