@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 20.06.2014

20 Haziran 2014 günlük burç yorumları

Gün boyu cesur ve hareketli olacaksınız. Ancak önünüzü görmeden adım atmamanızı öneririz. Astroloji uzmanı Asude Argun'un 20 Haziran 2014 günlük burç yorumları Pudra.com'da.

Yükselen burcunuza göre okumanızı tavsiye ederiz.

20 Haziran 2014 günlük burç yorumları

Koç burçları ve yükseleni Koç olanlar
(21 Mart-19 Nisan)
Liderlik özelliklerinizi gösterebileceğiniz, gündemde olacağınız bir gündesiniz. Kendinizi daha değerli ve yaratıcı görebilirsiniz. Ancak abartıdan uzak durmalı, sorumluluklarınızı unutmamalısınız. Kendinize yönelik bir konuda yeni bir başlangıçlar yapmak için biraz daha beklemenizi öneririm.

Boğa burçları ve yükseleni Boğa olanlar
(20 Nisan-20 Mayıs)
Bugün kendinizi biraz hüzünlü ve kasvetli hissetseniz de rahat olmalısınız. Koşulları çok zorlamadan ilerleyebilirsiniz. Dinlenmeniz, kendinize zaman ayırmanız için oldukça iyi bir gündesiniz. Hayallere dalıp, iç aleminizi keşfetmenizi tavsiye ederim. Bu ruhunuzu arındırıp, yaratıcılığınızı artıracak.

İkizler burçları ve yükseleni İkizler olanlar
(21 Mayıs-20 Haziran)
Bugün yaptığınız grup çalışmasıyla şans elde edebilirsiniz. Beklentileriniz, arzularınız bu oranda artabilir. Ama işin zor yönlerinin de olduğunu unutmamalısınız. Dostluk ilişkilerinizi geliştirmeniz seyesinde işten elde ettiğiniz geliri artırabilirsiniz. Sosyal sınıflara, kulüplere, derneklere yönelik faaliyetlerde bulunabilirsiniz.

Yengeç burçları ve yükseleni Yengeç olanlar
(21 Haziran-22 Temmuz)
İşinizin, mesleğinizin veya gelecek hedeflerinizin öne çıktığı bir gündesiniz. Performansınız, yaratıcılığınız en üst düzeyde olacak. Kendinizi göstermek, hedeflerinize ilerlemek için şanlı olabilirsiniz. Hem fırsatları değerlendirmeli, hem de sorumluluklarınızı ihmal etmemenizi öneririm.

Aslan burçları ve yükseleni Aslan olanlar
(23 Temmuz-22 Ağustos)
Din, felsefe, inanç gibi konularda hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Yeni ufuklara açılmak, maceraya atılmak kazançlı olabilir. Hukuksal konularda olumlu gelişmelere yakınsınız. Yayıncılık, medya alanında karlı çıkabilirsiniz. Abartıdan uzak durmalı, küçük kazançları iyi değerlendirmelisiniz.

Başak burçları ve yükseleni Başak olanlar
(23 Ağustos-22 Eylül)
Ortaklaşa finans işlerini organize etmeniz gereken, olumlu etkiler taşıyan bir gündesiniz. Eşinizle aranızdaki çekim gücünün artması sizi daha mutlu ve kendinden emin hale getirecek. Miras, vergi, prim gibi konularda karlı çıkabilirsiniz. Gizli kalmış konular ilginizi çekebilir.

Terazi burçları ve yükseleni Terazi olanlar
(23 Eylül-22 Ekim)
Eşinizle ilgili konulardan yana şanslı bir gündesiniz. İlişkinizi yenileyecek, canlandıracak gelişmeler olabilir. Her hangi bir anlaşma yapmak için gereken şartları da değerlendirebilirsiniz. Ancak büyük girişimler için hiç de uygun bir zamanda olmadığınızı bilmeniz gerekiyor.

Akrep burçları ve yükseleni Akrep olanlar
(23 Ekim-21 Kasım)
Günlük yaşamınızdaki rutin işlerle uğraşmanız gerekecek. Yaratıcı tavrınızla kazançlı çıkabilirsiniz. Görevliler, servis elemanları ya da tamircilerle işleriniz oldukça olumlu geçecek. Abartıdan uzak kalmanızı, sorumluluklarınızı iyi bilmenizi tavsiye ederim. Sağlık, hijyen, beslenme konularında iş olanakları gelişebilir.

Yay burçları ve yükseleni Yay olanlar
(22 Kasım-20 Aralık)
Yaratıcılığınızın artacağı bir gün. Çocuklarla ilgili konularda çeşitli fırsatlar karşınıza çıkabilir. Gün içerisinde oyun, eğlence, gösteri alanlarında kendinizi göstermekten hoşlanabilirsiniz. Şansınıza güvenerek kumar, spor gibi risk içeren konulara yönelirken dikkatli olmalısınız.

Oğlak burçları ve yükseleni Oğlak olanlar
(21 Aralık-19 Ocak)
Aileniz içinde sevinç duyacağınız, yaratıcılığınızı attıracak gelişmeler olabilir. Evinizle, ailenizle, güvenliğinizle ilgili konularda girişimlerde bulunmak isteyebilirsiniz. Şansınızı değerlendirmeli ancak, büyük kararlar almaktan uzak durmalı, sorumluluklarınızı ihmal etmemelisiniz.

Kova burçları ve yükseleni Kova olanlar
(20 Ocak-18 Şubat)
Yakın çevrenizdeki hareketlilik yaratıcılığınızı, düşüncelerinizi besleyecek. Ancak önemli kararlar almadan düşünmelisiniz. Çeşitli konuşmalara, yazışmalara ve mesaj trafiğine dahil olabilirsiniz. Kısa yolculuklar veya haberleşme sayesinde fırsatlara yaklaşabilirsiniz. Aklınızın yaratıcı bir şekilde çalıştığını görebilirsiniz.

Balık burçları ve yükseleni Balık olanlar
(19 Şubat-20 Mart)
Güne parasal konular damgasını vuracak. Bütçenizi destekleyen ek bir avantaj yakalayabilirsiniz, iyi değerlendirmenizi öneririm. Değer verdiğiniz, anlamlı bulduğunuz maddi ve manevi şeylerin üzerine eğilebilirsiniz. Böylece kendinizi daha güvende hissedebilirsiniz.

Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER