Habertürk 20.05.2013

20 Mayıs 2013 günlük burç yorumu

Aşk, evlilik, kariyer konularında ne gibi değişimler sizleri bekliyor? 20 Mayıs 2013 burç yorumunuz neler diyor?

KOÇ: Satış, reklam, pazarlama ve yakın çevre (akraba, kardeşler, komşu) alanlarınızda yoğunluk yaşayabilirsiniz. Meraklı yapınızla kısa yolculuklar ve iletişime dayalı konular ön planda olacak.

20 Mayıs 2013 günlük burç yorumu

BOĞA: Hayatınızda parayla ilgili işler daha yoğun olmaya başlayacak. Bir ay boyunca maddi konularda, ticaretle ilgili işlerde kimliğinizi ortaya koyacak, bu alanlarda kazançlarınızı artırmanın yollarını bulacaksınız.

İKİZLER: Ön planda olmaya özen gösterecek, planladıklarınızı hayata geçirecek girişimleriniz için çalışacaksınız. Sağlığınız iyileşmeye ve bu alanda sizi strese sokan konular uzaklaşmaya başlayacak.

YENGEÇ: Bir ay boyunca kadersel ve elinizde olmayan birtakım olaylara ve olgulara maruz kalacaksınız. Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir dönem. Sakin durmalı, gelecek atılımlarınız için düşünmeli, plan yapmalısınız.

ASLAN: Sosyal çevreniz kimliğinizde ve hayatınızda etkili olacak. Organizasyonlar, grup aktiviteleri, işten elde edilecek gelirleriniz için uğraşılarınız artabilir. Sosyal olacağınız bu dönemi iyi değerlendirin.

BAŞAK: Bir ay boyunca kariyeriniz ve iş hayatınızda kendinizi göstermeye başlayacaksınız. Göz önünde olmak, toplum içine karışmak ve yerinizi sağlamlaştırmak gibi etkiler altındasınız.

TERAZİ: Yabancı ortaklı işler, seyahatler, eğitim, hukuk, ticaret, medya kendinizi geliştireceğiniz alanlar. İstediğiniz bir kurs, seyahat, seminer hayata farklı gözlerle bakmanıza neden olabilir.

AKREP: Kredi, banka, faiz, vergi, ortaklaşa elde edilen gelirleriniz, eşiniz veya başkalarının paraları alanlarınızda kimliğinizi ortaya koyacaksınız. Hayatınızı değiştirecek birinin deneyimlerinden faydalanabilirsiniz.

YAY: Evlilik, ikili ilişkiler, ortaklı işler, danışmanlık, hukuk, yer değiştirme gibi konular merkezinizde olacak. Karşı tarafı, eşinizi, ortağınızı veya sevgilinizi dinleyebilir, onun rahatına, isteklerine önem verebilirsiniz.

OĞLAK: İş ve hizmet alanlarınızda kendinizi gösterecek, sağlığınızla ilgili konulara ilginiz artacak. Çalışmak ve kendinizi yararlı hissetmek kimliğinizin bir parçası olabilir. Sağlığınızla ilgili düzenlemeler öne çıkacak.

KOVA: Bu bir ay boyunca aşk, eğlence veya çocuklarla ilgili konularda kendinizi göstermeye başlayacaksınız. Yaratıcılığınızı geliştirecek konulara eğiliminiz artabilir. Çocuk yapmak isteyenler için iyi bir dönem.

BALIK: Bir ay boyunca ev ve aile hayatınızla ilgili konular ön plana çıkmaya başlayacak. Ailenizle beraber hareket etmek, konuşmak, bir ev alım, satımı, kiralama gibi işlemlerde kendinizi gösterebilirsiniz.

Hande Kazanova
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER