Habertürk 20.01.2012

20 Ocak 2012 günlük burç yorumları

Bugün sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte bugünkü burç yorumunuz..

KOÇ burcu 20 Ocak 2012 yorumu

20 Ocak 2012 günlük burç yorumları
Dış ortamlar, seyahat ve eğitim konularınız aktif olmaya başlıyor. Bugün, eşinizle ilgili konularda, iş alanlarınızda veya ortaklı işlerinizde birtakım sorunlar oluşabilir. Bugün kimsenin sizi anlamadığını düşünebilirsiniz.

BOĞA burcu 20 Ocak 2012 yorumu
Bugün ortaklaşa para konularınız devreye girmeye başlıyor. İş ortamlarınızda oluşacak stresli oluşumlara karşı dikkatli olun. Çalıştığınız insanlardan istediğiniz desteği göremeyebilirsiniz. Bir iş seyahatiniz iptal olabilir.

İKİZLER burcu 20 Ocak 2012 yorumu
Bugün, özel hayatınız ve ortaklı işleriniz devrede. Çocuklarınız veya aşk hayatınızdaki oluşumlar sizi duygusal olarak zorlayabilir. Para dengesini oturtmakta zorlanabilir, birçok konuda anlaşılmadığınızı düşünebilirsiniz.

YENGEÇ burcu 20 Ocak 2012 yorumu
Bugün iş hayatınız hızlanacak. Sağlık konuları gündeminizde olabilir. Özel hayatınızda zorlanmalar, çatırdamalar ve anlaşmazlıklar yaşamanız mümkün. Ailenizin veya sevdiğiniz kişinin sizi anlamadığını düşünebilirsiniz.

ASLAN burcu 20 Ocak 2012 yorumu
Bugün, aşk hayatınız ve yaratıcılığa dayalı işleriniz devreye giriyor. İş ortamında iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. Bir işinizin bozulması ya da destek gördüğünüz insanların kendini çekmesi gibi durumlara hazırlıklı olun.

BAŞAK burcu 20 Ocak 2012 yorumu
Bugün, artık ailenize vakit harcamaya başlayacaksınız. Parasal konularda beklediğiniz desteği göremeyebilir, yaratıcı işlerinizde birtakım sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Özellikle borsada yatırım yapanlar, bugüne dikkat etmeliler.

TERAZİ burcu 20 Ocak 2012 yorumu
Bugün, yakın çevre planları gündeme gelebilir. Evinizde, hayatınıza yönelik müdahaleler olabilir ve aile ilişkilerinizde zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Ailenizden beklediğiniz yardımı alamamak sizi üzebilir. İlişkilere dikkat!

AKREP burcu 20 Ocak 2012 yorumu
Bugün, parasal konular hayatınızda yer edecek. Aniden oluşacak olaylar, yakın çevre iletişiminizde zorlanmalar yaratabilir. Çevrenizdeki insanlarla ilişkilerinizde sorunlar yaşayabilirsiniz. Düşüncesizce hareket etmeyin!

YAY burcu 20 Ocak 2012 yorumu
Kendinizi rahat ifade etmeye başlayacak ve isteklerinize göre hareket edeceksiniz. Arkadaşlarınızla parasal konularda sorunlar yaşayabilirsiniz. Harcamalarınız da sizi zorlayabilir. Uğraştığınız bir işte sorun yaşayabilirsiniz.

OĞLAK burcu 20 Ocak 2012 yorumu
Bugün sakin birkaç gün geçirebilirsiniz. Bu birkaç gün hayatınızı ilgilendirecek önemli iş konularında zorlanmalar oluşabilir. Objektif olun ve hemen moralinizi bozmayın. İşteki sorumluluklarınız ise hayatınızı olumsuz etkileyebilir.

KOVA burcu 20 Ocak 2012 yorumu
Bugün sosyal çevreniz önem kazanacak. Yalnız kalmayacak, insanları kıramadığınız için birçok yere koşturacaksınız. Bugün dış ortamlarda sağlığınıza dikkat edin. İşlerinizdeki bazı sorunların sizi küstürmesine izin vermeyin.

BALIK burcu 20 Ocak 2012 yorumu
Bugün kariyer alanlarınız aktif. Çalışmayanlar göz önünde olacak, daha fazla dış ortamlarda bulunabilirsiniz. Bugün, sosyal çevre alanlarınızda ortaklaşa para konularında zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Dikkatli adım atın!

Hande Kazanova
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER