@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 17.07.2014

20 Temmuz 2014 günlük burç yorumları

Hayatın tadını çıkarmak için güzel bir gün. Astroloji uzmanı Asude Argun'un 20 Temmuz 2014 günlük burç yorumları Pudra.com'da.

Yükselen burcunuza göre okumanızı tavsiye ederiz.

20 Temmuz 2014 günlük burç yorumları

Koç burçları ve yükseleni Koç olanlar
(21 Mart-19 Nisan)
Tatil gününü alışveriş merkezlerinde geçirmeyi planlıyorsanız dikkatli olmalısınız. Masraflar umduğunuzdan fazla olabilir. Yapmanız gereken alışverişler varsa önceden liste yapmanız yararlı olacak. Cebinizdeki paranın kıymetini bilmeniz gereken bir gündesiniz. Mümkünse harcama yerine yatırım yapmayı planlamalısınız.

Boğa burçları ve yükseleni Boğa olanlar
(20 Nisan-20 Mayıs)
Bu tatil gününde oldukça keyifli olacaksınız. Dikkatleri üstünüzde çekmekte başarılı olabilirsiniz. Ön planda olarak, kişisel isteklerinize zaman ayırabilirsiniz. Fırsatlar sizden yanayken daha sağlıklı olmak için de gereken adımları atmanızı öneririm. Ne zamandır ihmal ettiğiniz konuları bugün ertelememelisiniz.

İkizler burçları ve yükseleni İkizler olanlar
(21 Mayıs-20 Haziran)
Bugünü geri planda geçirmeye özen gösterin. Enerjinizi boşa harcamayın. Önünüze çıkan zorlukları aşmak istedikçe keyfinizi kaçırabilirsiniz. Bugün olayları akışına bırakın, biraz inzivada kalın. Zamanı, geçmişi gözden geçirmek, tecrübelerinize dönmek için kullanın. Bugün sakladığınız enerjiye yakında çok ihtiyacınız olacak.

Yengeç burçları ve yükseleni Yengeç olanlar
(21 Haziran-22 Temmuz)
Bugünü arkadaşlarınızla geçirmeniz iyi olabilir. Birlikte sohbet edebilir, sosyal çevrenizi genişletebilirsiniz. Ortak çıkarlarınız için arkadaşlarınızla birlikte hareket edebilirsiniz. Onlardan gelen önerilere de kulak vermeniz iyi olacak. Onların sözleri arasında geleceğinizi organize edecek öğütler yer alabilir.

Aslan burçları ve yükseleni Aslan olanlar
(23 Temmuz-22 Ağustos)
Geri planda kalmanız mümkün olmayacak. O yüzden tatil havasına girmemelisiniz. Ön planda olduğunuzu bilmeli, hedeflerinize yönelik hareket etmelisiniz. Özellikle işinizle ilgili konulara daha konsantre olmalısınız. Belki sizin için önemli bir kişiyle tanışma fırsatı ortaya çıkabilir.

Başak burçları ve yükseleni Başak olanlar
(23 Ağustos-22 Eylül)
Bugün içine kapanık değil, iyimser olmalısınız. Olayları büyük çerçeveden değerlendirmek için hevesli olmalısınız. Basın, yayın, internet gibi araçları kullanarak kendinizi geliştirecek fırsatları yakalamaya çalışmalısınız. Yeni kişiler, farklı görüşlerle tanışmak hayatınıza farklı bir anlam katabilir.

Terazi burçları ve yükseleni Terazi olanlar
(23 Eylül-22 Ekim)
Bugün partnerinizle birlikte, baş başa zaman geçirmek için güzel bir gün. Romantik dakikaların tadını çıkarabilirsiniz. Ancak sınırlarınızı iyi kontrol etmelisiniz. Eşinizin duygusal isteklerine cevap verirken olayları duygusallaştırmamalısınız. Maddi konularda da kontrollü davranmalısınız. Her ödemenin altından kalkamayabilirsiniz.

Akrep burçları ve yükseleni Akrep olanlar
(23 Ekim-21 Kasım)
Pazar gününü planlarken tek başınıza düşünmemelisiniz. Özellikle eşinize danışmanız, onunla birlikte adım atmanız gerekecek. Duygusal gerilimden uzak durmak istiyorsanız birlikte adım atmaya özen göstermelisiniz. Olayları karşıt açıdan değerlendirdiğinizde avantajlı olabilirsiniz.

Yay burçları ve yükseleni Yay olanlar
(22 Kasım-20 Aralık)
Tatil gününü fırsat bilip ne zamandır yapmadığınız işlere zaman ayırabilirsiniz. Temizlik, düzen gibi yorucu şeylere girişmek istiyorsanız iyi plan yapmalısınız. Kendinizi feda edip, sağlığınızı riske atmamalısınız. Size yardım edecek kişilerden destek almalısınız. Tek başınaysanız detay gerektiren işleri pratik yoldan halletmeye çalışmalısınız.

Oğlak burçları ve yükseleni Oğlak olanlar
(21 Aralık-19 Ocak)
Pazar gününü keyifle geçirebilirsiniz. Çocuklarınızla beraber olabilir, birlikte güzel zamanlar geçirebilirsiniz. Aşk hayatınıza, sevdiğinize vakit ayırabilirsiniz. Tek başınıza olsanız bile neşeniz azalmayacak. Kendinizi eğlendirmenin bir yolunu bulabilirsiniz. Güzel bir filme, biraz spor yapmaya ya da hobilerinize yönelebilirsiniz.

Kova burçları ve yükseleni Kova olanlar
(20 Ocak-18 Şubat)
Tatil gününü fırsat bilip evinizde yapmanız gerekenlere zaman ayırmalısınız. Hatta anne, babanız ya da aile büyüklerinizle biraz zaman geçirmeniz size iyi gelecek. Kendinize de yatırım yapmayı ihmal etmemelisiniz. Bulunduğunuz yeri, odanızı, evinizi gözden geçirmeli, çeki düzen vermelisiniz.

Balık burçları ve yükseleni Balık olanlar
(19 Şubat-20 Mart)
Pazar gününü evde geçirmemelisiniz. Yakın yerlere yapacağınız geziler keyfinizi artıracak. Kısa ziyaretler yapmak, akran ya da akrabalarla bağlantı kurmak iyi gelecek. Etrafınızda artan trafik sayesinde yeni şeyler öğrenebilir, merakınızı giderebilirsiniz. İletişim içinde olmanın keyfini çıkarmalı, ancak dedikodudan uzak durmalısınız.

Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun

20 temmuz gunluk burc harita


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER