@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 20.08.2013

21 Ağustos 2013 günlük burç yorumları

Bugün fedakarlıkların ön plana çıktığı bir gündeyiz. Ancak kendi içimize dönerek, biraz da iç sesimizi dinlememiz bize huzuru getirecek. Astroloji Uzmanı Asude Argun bugünkü burç yorumlarınızı Pudra.com'da anlatıyor.

Yükselen burcunuza göre okumanızı tavsiye ederiz.

21 Ağustos 2013 günlük burç yorumları

Koç burcu ve yükseleni Koç olanlar: (21 Mart - 19 Nisan)
Bugün hayallerinize, iç aleminize dönmek isteyebilirsiniz. Üzüntü ve sıkıntılarla baş başa kalmak sizi korkutmamalı. Gün içinde yardım severlik ve hayır işleri söz konusu olabilir. Fedakarlıkta bulunmanız gereken durumlarla karşılaşmanız mümkün. Gizli kalmış yetenekleriniz varsa, bunları ortaya çıkardığınız bir gündesiniz.

Boğa burcu ve yükseleni Boğa olanlar: (20 Nisan - 20 Mayıs)
Dostluğun, arkadaşlığın, grupların öne çıktığı bugün içinde kendinizi daha hassas ve duyarlı hissedebilirsiniz. Dernek ya da cemiyetler içinde yer alıyorsanız, yardım toplama gibi duyarlı konularla uğraşmanız da mümkün. Umutlarınızın ve gelecek planlarınızın beslendiği bu günde arzu, istek, beklenti ve hayallerinize yer vermenizi tavsiye ederim.

İkizler burcu ve yükseleni İkizler olanlar: (21 Mayıs - 20 Haziran)
Birkaç gündür kendinizi daha rahat ve özgür hissederken, bugün duygusal yanınız ağır basabilir. İşinizle ilgili konuların gündeme gelmesiyle, toplumsal alanda kendinizi göstermeniz mümkün. Mesleğinize ya da statünüze yönelik tatmin duygunuz artacak gibi. Gün boyunca işiniz ve kariyerinizle ilgili alanlarda göz önünde olacağınız fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Yengeç burcu ve yükseleni Yengeç olanlar: (21 Haziran - 22 Temmuz)
Zaten hassas olan doğal yapınızla, bugün daha da duygusallaşabilirsiniz. Bu durumda abartıdan kaçınmanızda yarar var. Yayıncılık, dış ticaret ya da yabancılarla ilgili konuların gündeme gelmesi mümkün. Kendinizi maceraya açık hissedebilir, uzak yerlere ait yolculuk planları yapabilirsiniz. İlginizi dini, ruhsal veya kültürel konular çekecek.

Aslan burcu ve yükseleni Aslan olanlar: (23 Temmuz - 22 Ağustos)
Ortak paralar, borç, alacak, kredi ilişkisiyle gün boyu uğraşabilirsiniz. Başkalarının değerleri hakkında düşüncelerinizin yoğunlaştığını görmeniz mümkün. Kaynakların ortak potada toplanması için girişimlerde bulunmanız söz konusu olabilir. Saklı yetenekleriniz üzerinde hassas bir biçimde odaklanmalısınız. Değişimlere açık ve yeniden doğabilecek kapasiteniz var, unutmayın.

Başak burcu ve yükseleni Başak olanlar: (23 Ağustos - 22 Eylül)
Bugün içinde yalnız hareket etmeniz pek mümkün gözükmüyor. Karşınızdaki kişiler, eşiniz ya da ortağınızla aynı anda hareket etmeniz gerekebilir. Aynı zamanda her türlü konuda danışmanlık almak için de uygun bir günde olduğunuzu söyleyebilirim. Karşınızdaki kişilerin hassasiyetlerine verdiğiniz önemle, kendinizi daha fedakar hissedeceksiniz.

Terazi burcu ve yükseleni Terazi olanlar: (23 Eylül - 22 Ekim)
Yanınızda çalışanlarla, hizmetlilerle ilgilenmeniz pek mümkün. Kendi sağlığınıza ve beslenmenize gereken önemi vermenizde fayda var. Verimlilik, detaylı çalışma hakkındaki girişimlerinizle kendinizi daha fedakar hissedeceksiniz. Vefakarlığın önem kazanacağı bir günden geçmektesiniz.

Akrep burcu ve yükseleni Akrep olanlar: (23 Ekim - 21 Kasım)
Yaratıcılığınızın oldukça kırılgan ve naif olduğu bu günde, hayattan zevk almakta zorluk çekmeyeceksiniz. Çocuklarınızdan yana yapacağınız fedakarlıklarda gündeme damgasını vuracak gibi gözüküyor. Eğlenmek ve kendinizi göstermek isteyebilirsiniz. Dolayısıyla sinema, tiyatro ve konser gibi faaliyetlere katılmanız mümkün.

Yay burcu ve yükseleni Yay olanlar: (22 Kasım - 20 Aralık)
Evinizde, yuvanızda kendinizi daha mutlu ve güvende hissedeceksiniz. Gayrimenkul, arazi, çiftlik gibi konular gündeme gelebilir. Ayaklarınızı toprağa basmak kendinizi iyi hissettirecektir. Evinizle ilgili konularla uğraşmanız mümkün. Ailenizde ilgilenmeniz gereken kişiler varsa, onlarla ilgili konularda fedakarlıkta bulunabilirsiniz.

Oğlak burcu ve yükseleni Oğlak olanlar: (21 Aralık - 19 Ocak)
Gün boyunca her türlü iletişim ve trafik artacak. Kendinizi bolca telefon, yazışma, konuşma içinde bulacaksınız. Bu durum kendinizi dağılmış hissetmenize neden olabilir. Bir yandan da esin kaynaklarınızın artması mümkün. Öğrenmek istediğiniz konularla ilgili gelişmeler önünüze gelebilir. Kısa seyahatlere çıkma olasılığınız da oldukça yüksek.

Kova burcu ve yükseleni Kova olanlar: (20 Ocak - 18 Şubat)
Parasal konularda harcamalarınıza dikkat etmeniz gerekiyor. Gün içinde bütçenizdeki bazı oynamalarla karşılaşmamak, kayıplara uğramak için önem almanızı öneririm. Başkaları için fedakarlık yapayım derken, hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Detaylı hazırlayacağınız bir rapor size yardımcı olur. Maddi ve manevi güvence ihtiyacınız artabilir.

Balık burcu ve yükseleni Balık olanlar:(19 Şubat - 20 Mart)
Kendinizi göstermek için fırsatlar bugün kapınızı çalmaya başlayacak. Böylece kendinizi yenilenmiş hissedeceksiniz. Görünümünüz ya da imajınızla ilgili değişiklikler yapmanız mümkün. Başlatmak istediğiniz işler için girişimde bulunmak isteyeceksiniz. Kendinizle ilgilenmek için oldukça güzel bir gündesiniz.

Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.asudeargun.com
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun
twitter.com/AsudeArgun




POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER