Habertürk 21.09.2012

21 Eylül günlük burç yorumları

Bugün astrolojik açıdan sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte 21 Eylül 2012 günlük burç yorumunuz..

KOÇ burcu 21 Eylül 2012 yorumu

21 Eylül günlük burç yorumları

Sevdiğiniz insanla ego sürtüşmelerine dikkat edin. Kendi başınıza buyruk davranma isteğiniz ilişkinizde sorun oluşturabilir. İletişime dayalı işlerinizde kendinizi şanslı hissedebilirsiniz.

BOĞA burcu 21 Eylül 2012 yorumu

İş arkadaşlarınızla fikir ayrılıkları sizi zorlayabilir. Bir iş seyahati veya projede bazı aksilikler ve güç çekişmeleri yaşayabilirsiniz. Aile hayatınıza dayalı kazanımlarınızda artış söz konusu.

İKİZLER burcu 21 Eylül 2012 yorumu

Çocuklarınızla olan iletişiminiz ve aşk hayatınızda sorun yaşayabilirsiniz. Sabırsızlığınızı kontrol etmeye çalışın. Yakın çevre ve akraba ilişkilerinizde şanslı etkiler altında olacaksınız.

YENGEÇ burcu 21 Eylül 2012 yorumu

İşteki sıkıntılarınızı aile hayatınıza yansıtmak sizi zorlayabilir. Sevdiğinizle aynı fikirleri paylaşmıyor olacaksınız. Bu da ego sürtüşmelerini artırabilir. Maddi açıdan şanslı bir gün olacak.

ASLAN burcu 21 Eylül 2012 yorumu

Yakın çevrenizdeki bazı insanlara karşı tahammülsüz olabilirsiniz. Uzaktan alacağınız haberler, sizi gün içinde sinirli yapabilir. Sosyal çevrenizle olan işlerinizden fayda görebilirsiniz.

BAŞAK burcu 21 Eylül 2012 yorumu

Beklenmedik yerlerden alacağınız destekle, iş yaşamında istediğiniz şanslara sahip olabilirsiniz. Yine de parasal konularda çabuk tepki vermeyin ve sinirli tavırlar içinde bulunmayın.

TERAZİ
burcu 21 Eylül 2012 yorumu

Özel ilişkilerinizde kendinize olan düşkünlüğünüz fazla olacağından, sabırsızlık gibi etkilere dikkat edin. Ortaklaşa yaptığınız bir işte karşı tarafın koşullarındaki değişimler sizi isyan ettirebilir.

AKREP burcu 21 Eylül 2012 yorumu

İş alanlarınızdaki değişimler, fikren sizi huzursuz kılabilir. Beklenmedik olaylar karşısında tepki verebilirsiniz. Kariyerinizde size destek veren insanlar sizi yine yalnız bırakmayacak.

YAY burcu 21 Eylül 2012 yorumu

Sosyal ortamlarda sevdiğiniz insanla sürtüşmelere dikkat edin. Maddi konularda da ego sürtüşmeleri yaşanabilir. Seyahate ve geleceğe dayalı işlerinizde güzel gelişmeleriniz var.

OĞLAK
burcu 21 Eylül 2012 yorumu

İş alanlarınızda bazı projelerinizin bozulması veya birtakım konuşmaların sorun haline gelmesi öne çıkabilir. Kendi fikileriniz ve düşünceleriniz konusunda ısrarcı davranabilirsiniz.

KOVA
burcu 21 Eylül 2012 yorumu

Fikirlerinizde huzursuzluk, sabırsızlık etkisi yüksek olabilir. Yolculuklarda dikkatsizlik kaynaklı kaza ihtimallerine karşı daha sakin olmalısınız. Özel hayatınızdaysa şanslı etkileriniz var.

BALIK burcu 21 Eylül 2012 yorumu

Parasal konularda gerginliklere açıksınız. Yine iş yapacağınız arkadaşlarınız veya çevrenizle parasal anlaşmazlıklarınız gündeme gelebilir. Aile hayatınızda şanslı etkiler altındasınız.

Hande Kazanova
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER