Habertürk 21.06.2013

21 Haziran 2013 günlük burç yorumu

Bugün İkizler dönemi bitiyor ve Yengeç dönemi, yani Yaz mevsimi başlıyor! Bu dönemde duygular, sezgiler, maneviyat, içgüdülerimiz, ailemiz ve ülkemiz ön planda olmaya başlayacak. Bakalım günlük burcunuz neler söylüyor?

Koç: Önümüzdeki 1 ay boyunca ev ve aile hayatınızla ilgili konular ön plana çıkmaya başlayacak. Ailenizle beraber hareket edebilirsiniz. Ev alım satımı ya da kiralama gibi işlemlerde kendinizi gösterebilirsiniz.

21 Haziran 2013 günlük burç yorumu

Boğa: Bugün itibarıyla satış, pazarlama, iletişimle ilgili konular, yakın çevre, reklam, yazım, öğrenim alanlarınızda yoğunluk yaşayabilirsiniz. Meraklı yapınız ve iletişim becerileriniz ön planda olacak.

İkizler: Hayatınızda para ile ilgili işler daha yoğun olmaya başlayacak. Yaklaşık 1 ay boyunca maddi konularda kendinizi göstereceksiniz. Ticaretle ilgili alanlarda başarılı işlere imza atabilir, yeteneklerinizi ortaya koyabilirsiniz.

Yengeç: Çok zor geçen bir ay geride kaldı. Önünüzdeki 1 ay boyunca kendinize güveniniz tam olacak. Ön planda olmaya özen gösterecek, planladıklarınızı hayata geçirecek, girişimleriniz için çalışacaksınız.

Aslan: Kadersel ve elinizde olmayan birtakım olaylara maruz kalacaksınız. Sağlığınıza çok dikkat etmeniz gereken 1 aylık bir dönemle karşı karşıyasınız. Gelecek planlarınızı gözden geçirmeniz gerekiyor.

Başak: 1 ay boyunca arkadaşlarınız ve sosyal çevreniz kimliğinizde ve hayatınızda etkili olacak. Organizasyonlar ve grup aktiviteleri içine girebilirsiniz. İşten daha fazla gelir elde etmek için çaba gösterebilirsiniz.

Terazi: Kariyeriniz ve iş hayatınızda kendinizi göstermeye başlayacaksınız. Çalışmalarınız ve ortaya koyduğunuz kimliğinizle göz önünde olmak, toplum içine karışmak ve yerinde duramamak gibi etkiler altında olacaksınız.

Akrep: Yabancı ortaklı işler, seyahat, eğitim, hukuk, ticaret ve medya kendinizi geliştireceğiniz alanlar. 1 ay boyunca kimliğinizi bu alanlarda ortaya koyacaksınız. İstediğiniz bir kurs ya da seyahat devreye girebilir.

Yay: Kredi, banka, faiz, vergi, ortaklaşa elde edilen gelirler, başkalarının parası gibi alanlarda kimliğinizi ortaya koyacaksınız. Hayatınızı değiştirecek bir insanın önemli deneyimlerinden faydalanabilirsiniz.

Oğlak: 1 ay boyunca evlilik, ikili ilişkiler, ortaklı işler, hukuk, yer değiştirme gibi konular devrede olacak. Eşinizi, ortağınızı veya sevgilinizi dinlemek, onun beklentilerine kulak vermek ön plana çıkacak.

Kova: Bu dönem, iş ve hizmet alanlarınızda kendinizi göstereceksiniz. Sağlığınızla ilgili konulara ilginiz artacak. Çalışmak ve kendinizi yararlı hissetmek kimliğinizin bir parçası olabilir. İnsanlara yardımcı olacaksınız.

Balık: 1 ay boyunca aşk, eğlence veya çocuklarla ilgili konularda kendinizi göstermeye başlayacaksınız. Yaratıcılığınızı geliştirecek konulara eğiliminiz artabilir. Çocuk yapmak isteyenler için harika bir dönem olacak.

Hande Kazanova
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER