Habertürk 21.05.2013

21 Mayıs 2013 günlük burç yorumları

Bugün ilişkiler ve uyum içinde olmak bizim için önem taşısa da öğleden sonraya kadar kendimizi gergin ve baskı altında hissetmemiz mümkün. Burcunuz bugün başka neler diyor?

KOÇ: Sizi kısıtlayan her şeye ve herkese karşı isyankâr davranmaya meyilli olacaksınız. Farklı davranışlarınızı, iş alanlarınızdaki insanların anlamasına imkân olmayabilir. Bu sürece çok dikkat edin.

21 Mayıs 2013 günlük burç yorumları

BOĞA: Bugün, geleceğinize yönelik aldığınız kararlarda bazı bozulmalar ve sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Bazı olayları kafanızda büyütmeye meyilli olacaksınız. Vereceğiniz tepkiler önemli olacak.

İKİZLER: Arkadaşlarınızla aranızda ya da parasal ilişkilerinizde bazı sorunlar oluşabilir. Bir organizasyona ödediğiniz bir para veya ücrete sinirlenebilirsiniz. Ölçülü tepkiler vermeye özen göstermelisiniz.

YENGEÇ: Ortaklaşa işlerinizde bazı sorunlar oluşabilir. İşinizde değişmesi gerekenlere odaklanmalı, gereksiz çıkışlardan ve risklerden kaçınmalısınız. Özel hayatınızda da çok dikkatli olmalısınız.

ASLAN: İş hayatınıza dayalı anlaşmalarınızda, seyahatlerinizde birtakım baskı ve sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Üzerinizde oluşan baskı, vereceğiniz değişik tepkilerle karşınızdaki insanları şaşırtabilir.

BAŞAK: Aşk hayatınızda ve parasal konularda bazı zorlanmalar yaşamanız söz konusu olabilir. Tutkularınızla ve inatçılığınızla hareket etmeniz sevdiğiniz insanla ilişkinizin gerilmesine yol açabilir.

TERAZİ: Sevdiğiniz insanın özgürlük arayışı ve farklı heyecanlara yönelme isteği aile hayatınızda başkaldırışlara ve isyanlara neden olabilir. Ya da tam tersi bir durumla siz böyle hareket edebilirsiniz.

AKREP: Bugün, iletişime dayalı işlerinizde, sağlık alanlarınızda ve yakın çevrenizle olan ilişkilerinizde sıkıntılar oluşabilir. İş alanlarınızda kendi fikirlerinizi kabul ettirmek gibi bir derdiniz olmamalı.

YAY: Borsada yatırım yapanlar ve spekülatif bir işe sahip olanlar bu güne çok dikkat etmeli. Aşk, çocuk veya eğlence hayatınız için yapacağınız harcamalar bütçenizi sarsabilir. Aşırıya kaçmamaya çalışın.

OĞLAK: Önümüzdeki birkaç gün boyunca ailenize veya evinize yapacağınız parasal ödemelerde birtakım zorlamalarla karşılaşabilirsiniz. Ailenizdeki insanlara baskı yapmaktan kaçınmalısınız.

KOVA: Beklenmedik olaylarla yakın çevre ilişkilerinizde veya iletişime dayalı iş alanlarınızda bozulmalar veya sorunlar oluşabilir. Bu alanlarda dikkatli adımlar atmaya özen göstermeniz gerekiyor.

BALIK: Sosyal çevre, organizasyon ve gruplara dayalı işlerinizde, parasal konularda zorlanabilirsiniz. Bu alanlarınızda değişmesi gereken konuların üzerine eğilin. Sorun yaşarsanız sert tepkiler vermeyin.

Hande Kazanova
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER