Habertürk 21.01.2012

21 Ocak 2012 günlük burç yorumları

Bugün sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte bugünkü burç yorumunuz..

KOÇ burcu 21 Ocak 2012 yorumu

21 Ocak 2012 günlük burç yorumları
Bir ay boyunca kimliğinizi sosyal çevrenizde, organizasyonlarda ve grupsal işlerde göstereceksiniz. Bu alanda önemli sorumluluklar üstlenmeye başlayacaksınız. İşten elde edilen gelirlerinizi artırmak için daha fazla çalışabilir, çevrenizden destekler görebilirsiniz.

BOĞA burcu 21 Ocak 2012 yorumu
Bir ay boyunca kimliğinizi, kariyer ve iş alanlarınızda göstermeye başlayacaksınız. Üzerinize gerekenden daha fazla sorumluluk alabilir, kendinizi kariyer alanında göstermek isteyebilirsiniz. Her şeyin göz önünde olmasını isteyecek, hırsınızı daha çok işinize kaydıracaksınız.

İKİZLER burcu 21 Ocak 2012 yorumu
Önümüzdeki bir ay boyunca kimliğinizi yabancı ortaklı işler, medya, seyahat, ticaret, eğitim, hukuk alanlarında ortaya koymaya başlayacaksınız. Bu işlerden biriyle uğraşıyorsanız, şartların lehinizde olacağı güzel bir ay sizleri bekliyor olacak. Hayata bakış açınız genişleyecek.

YENGEÇ burcu 21 Ocak 2012 yorumu
Bir ay boyunca kimliğinizi ortaklaşa para alanlarına kaydırabilir; banka, kredi, borç, vergi, stopaj, prim gibi konularla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Yine bu bir ay boyunca, gizemli ve ruhani konular ilginizi çekmeye başlayacak.

ASLAN burcu 21 Ocak 2012 yorumu
Özel hayatınız, ikili ilişkileriniz ve ortaklı işleriniz ön plana çıkmaya başlıyor. Bir ay boyunca koşullar çoğunlukla karşı tarafın elinde olabilir; sevdiğiniz insanın hayatına göre davranmak durumunda kalabilirsiniz. Ortaklı işleriniz varsa ortaklarınızın hayatı daha ön planda olacak.

BAŞAK burcu 21 Ocak 2012 yorumu
Bir ay boyunca kimliğinizi iş alanlarınızda göstermeye başlayacaksınız. Sağlığınızla ilgili konular yine bu bir ay boyunca gündeminizde olacak. Sorumluluklarınız artıyor; daha fazla çalışacak, başkaları için uğraşacak, daha fazla iş yükünü omuzlarınızda taşımaya başlayacaksınız.

TERAZİ burcu 21 Ocak 2012 yorumu
Bir ay boyunca kimliğinizi aşk hayatınızda, özel yaşantınızda veya çocuklarınızla ilgili oluşumlarda göstermeye başlayacaksınız. Kendinizi aktivitelerde ve sportif faaliyetlerde özgür bir şekilde gösterebilirsiniz. Bu aralar enerjiniz yüksek olacak, yalnız sabırsız hareketlerden kaçının.

AKREP burcu 21 Ocak 2012 yorumu
Bu bir ay boyunca aileniz her şeyden önemli olabilir. Çalışmalarınızı evden yapmaya istekli olabilirsiniz. Ev alım, satım, kiralama gibi işleriniz varsa onlarla ilgilenmek daha fazla ilginizi çekecek. Çözülmemiş konular ve evinizde tamamlanması gerekenlere ağırlık verebilirsiniz.

YAY burcu 21 Ocak 2012 yorumu
Bir ay boyunca kimliğinizi yakın çevre, akraba, kardeşler veya komşular alanında göstermeye başlıyorsunuz. Yine satış, pazarlama, reklam, yayıncılık, ulaşım, ticaret, öğrenim, bilgisayar alanlarında işi olanlar için kendilerini gösterecekleri bir dönem. Fırsatları değerlendirin.

OĞLAK burcu 21 Ocak 2012 yorumu
Bir ay boyunca kimliğinizi maddi konularda ve sahip olduğunuz değerler alanında ortaya koymaya başlayacaksınız. Para konuları sizin için önemli olacak. Kendinizi gösterdiğiniz ve girişimlerinizi başlattığınız bu ay içinde artık meyveleri toplamaya, kazancınızı artırmaya başlayacaksınız.

KOVA burcu 21 Ocak 2012 yorumu
Bu tarihten sonra düşük hissettiğiniz enerjinizde yükselme görecek, fiziki olarak kendinizi iyi hissetmeye başlayacaksınız. Kişisel girişimleriniz adına olumlu bir döneme giriş yapıyorsunuz. Kendinize olan güveniniz artacak, kafanız ve düşünceleriniz artık biraz daha net olacak.

BALIK burcu 21 Ocak 2012 yorumu
Bir ay boyunca kişisel girişimler ve başlangıçlar adına hareket etmemeye, adım atmamaya özen göstermelisiniz. Bir yıl boyunca yaptıklarınızı gözden geçirmeli ve gelecek ay başlayacak, diğer yılın atılımları için planlar yapmalısınız.

Hande Kazanova
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER